Astroloji: 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık burç yorumları

Astroloji: 27 Haziran – 3 Temmuz 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık burç yorumları. 27 Haziran, 28 Haziran, 29 Haziran, 30 Haziran, 1 Temmuz, 2 Temmuz ve 3 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Mali durumunuzu iyileştirme yolunda birçok kaynaktan elde ettiğiniz kazançlar yolda. Kamuda çalışanlar, bir fırsatla karşılaşabilirler. Bazılarınız için beklenmedik terfiler mümkün olabilir ve sonunda bu sizin yararınıza olacaktır. Siz ve eşiniz arasındaki anlaşmazlıklar, küçük sorunlardan bile kaynaklanabilir.

Bilgeliğiniz sayesinde uzun vadede size fayda sağlayacak sağlam kararlar verebileceksiniz. Gelecekte daha fazla paranız olacak ve geleceğiniz için yeni planlar oluşturacaksınız. Çocuklarınızın çabaları zamanla ödüllendirilecektir. Eğer bir öğrenciyseniz, başarıyı sağlamak için ekstra çaba göstermenin şimdi tam zamanı.

Hafta ortasında gerçekleşecek Yeni Ay sizlerin aile, yuva, ev yerleşimlerinizi ifade eden alanda olacaktır. Evinizle ilgili önemli konular ve yenilikler gündeme gelebilir. Ev alım satımı ve gayrimenkullerinizle ilgili de bazı gelişmeler gündeminizde olabilir. Bu yeni ay kariyeriniz adına da önemli fırsatlar barındırıyor olacak. Yeniay’la birlikte özellikle ev ve aile ile ilgili konular gündeminde olacak. Ev almak için harekete geçebilirsin. Ailenle bir araya gelmek isteyebilirsin. Aile fertleri ziyaretine gelebilir.

boğa burcu

Boğa burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta ev içi zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Düşüncesiz davranırsanız, aile üyeleriniz ile aranızdaki gerilim artabilir. Öte yandan odağınız iyi olacağı için iş yerinde iyi sonuçlar elde edebileceksiniz. İş arkadaşlarınız tavsiye ve yardım için size gelebilir. Bu dönemde araç almaya karar verebilirsiniz.

Harcamalarınız şu anda biraz artacak, ancak bu artışın büyük kısmı hukuki veya mahkemelerle ilgili durumlardan gelebilir. Size zarar verebilecekleri için rakiplerinize karşı uyanık olun. Yeni bir şeyler denemek ve bilgi tabanınızı genişletmek için güçlü bir dürtü duyacaksınız.

Hafta ortasında gerçekleşecek Yeni Ay sizlerin 3 evinde meydana gelecek. Yani sizleri yakın çevre arkadaşlar, akrabalar, iletişimleriniz, seyahatleriniz, eğitimleriniz gibi konularda aktif bir döneme giriş yapmanızı sağlayacaktır. Kısa seyahatler size bu dönemde çok iyi gelebilir. Bu Yeniay özellikle kardeş ve kuzenlerle ilgili konuları gündeme getirebilir. Komşu ziyaretleri artabilir. Finansal anlaşmalar yapman mümkün. Memleketine gidebilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta geleceğinizi şekillendirmeye yardımcı olabilecek bazı insanlarla tanışacaksınız. Sizi gönül rahatlığına ulaştıracak kısa bir seyahate çıkma şansı verilebilir. Tüm sorumluluklarınızı kendi başınıza halletmeyi tercih ediyor olabilirsiniz, bu da size iş yerinde çok daha fazla üretkenlik sağlıyor.

Ayrıca, yeni bir işe girerseniz iyi para kazanma ihtimaliniz oldukça yüksek. Artan kazançların bir sonucu olarak mali durumunuzda bir iyileşme görmeyi bekleyebilirsiniz. Bir yolculuğa çıkabilir ve harika zaman geçirebilirsiniz. Akıl hocalarınıza ve baba figürlerinize saygı duymak uzun vadede size fayda sağlayacak ve onların sağlam rehberliği, yaşam yolculuğunuz için doğru kararları vermenize yardımcı olacaktır.

Hafta ortasında gerçekleşecek Yeni Ay sizlerin 2. evinde meydana gelecek. Maddi kazanımlarınız, gelir gider dengenizde bazı değişimler olabilir. Gelirlerinizi artıracak bazı projelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilir, terfi edebilirsiniz. Özellikle finansal konular hareketlenebilir. Aile fertlerine maddi yardımda bulunabilirsin, ailenin gelirlerinden faydalanmam da mümkün ya da yeni bir gelir kaynağı bulabilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta iş alanında daha fazla efor harcamanız ve daha çok sorumluluk almanız gerekebilir. Manevi, ruhsal ilgi alanlarınız artabilir ve bunun sonucunda bazı mistik deneyimler yaşayabilirsiniz. Aile üyeleriyle iletişimde dikkatli olmalısınız. Eylemlerinize ve sözlerinize dikkat edin. Küçük kardeşleriniz, sizin çabalarınız sayesinde maddi olarak fayda sağlayabilir. Göğüs ve sindirim ile ilgili sağlık sorunları sizi rahatsız edebilir.

Hafta ortasında sizin burcunuzda gerçekleşecek bu Yeni Ay, ilişkileriniz ve hayatınızla ilgili değiştirmek istediğiniz konu ve olayları gündeme getirebilir. Kendinizi değiştirmek istediğiniz her eksikliği düzenlemeniz ve değiştirmeniz adına yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel görünümünüzü değiştirecek bazı bakımlarla ilgilenebilirsiniz. Sizleri şanslı ve başarılı bir dönem bekliyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Evlenebilirsiniz ya da çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmanız da mümkün.

Bu hafta da en çok vurgunun siz Yengeç burçlarında olduğunu söyleyebiliriz. Zira Güneş’in odaklanma enerjisi sizin burcunuzda oluyor. 22 Temmuzdan sonra Güneş artık Aslan burcuna geçecek. Yani sizin 2. evinize para evinize geçecek. Para alanlarınıza odaklanacaksınız. Parasal kaynaklarınızı genişletmek ve daha iyisi için neler yapabileceğinize odaklanacaksınız. Yaklaşık 10-15 gün kendinize zaman verin alışverişlerinizi bekletin deriz.

aslan burcu

Aslan burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta davranışlarınızda bazı ayarlamalar yapmanız önerilir. Başarılı olduğunuzda özgüveniniz artar, ancak başarınızın bir sonucu olarak şişirilmiş bir ego büyüyebilir. Sonuç olarak, bazı ilişkilerinizde sorunlar olabilir. Şirket sahipleri için iyi bir zaman. Firmanız bir ortaklıksa, ortağınız girdilerinize normalden daha fazla değer verecek ve bu da çabalarınızın başarılı olmasına yardımcı olacaktır.

Ayrıca sosyal konumunuz da gelişecektir. Üstlerinizle iyi ilişkiler kurmanız çok önemlidir. Bu yoğun bir dönem olursa iş yerinde ekstra önlemler alın. Sağlığınız bozulabilir, bu yüzden refahınıza öncelik vermelisiniz. Fazla alıngan davranabilir ve içine kapanabilirsin. Ailenin ihtiyaçlarına karşı duyarlı davranabilirsin. Güçsüz görünmemek için duygularını kendine saklaman gerektiğini düşünebilirsin.

Hafta ortasında Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayatınızda stres yaratan bazı koşullara karşı güç mücadelesi içerisinde olabilirsiniz. Gizli kalmış bazı konu ve olayları öğrenebilirsiniz. Maddi ve finansal anlamda bazı borçlarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Kendinizi biraz daha arındırmak ve geri planda kalmak isteyeceğiniz bir yeniay dönemi olabilir. Ruhunuzu arındıracağınız bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Maliyetleriniz bu hafta önemli ölçüde artabilir. Bazılarınız başka bir ülkeye seyahat etmeye karar verebilir. Rakipleriniz sizi geçemeyecek olsa bile, yine de size çok fazla endişe verebilirler, bu yüzden onlara karşı daha dikkatli olun. Çalışma hayatınızdaki çabalarınız, beklenen sonuçlara yol açacaktır.

Girişimciler, şirket girişimlerini yeni bir bölgede başlatmak için inisiyatif almalıdır. Herhangi bir yasal işlem başlatmaktan kaçının; aksi takdirde geri tepebilir ve maliyetlerinizi artırabilir. Hayır işlerine hem parayı hem de düşünceyi koyacaksınız. Babanızla aranızda iyi ve tutarlı bir ilişkiniz olacak. Verimli ve eğlenceli harika bir macera yaşayabilirsiniz. Dostlarınla ilişkilerin güçlenebilir, arkadaşlarına yardım edebilirsin. Onları koruyup kollamak isteyebilirsin. Yeni insanlarla tanışman mümkün. Çocuklarla ilgili gelişmeler de olabilir.


Hafta ortasında gerçekleşecek Yeni Ay sizlerin 11. evinde meydana gelecek. Zorlu bir Haziran ayını artık geride bırakıyorsunuz ve ödüllerinizi alma vakti geldi. Bu yeniay sizlere sürpriz arkadaş destekleri veriyor olacak. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli oluşumlar meydana gelebilir. Hayatınıza yeni insanlar dahil olabilir. Hayallerinize ve umutlarınıza daha yakın olabileceğiniz bir yeniay.

terazi burcu

Terazi burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta geliriniz artıyor ve kazanç yollarınız açılıyor. İşinizde üst düzey yetkilileri etkilemeye devam edecek ve bu da kolaylıkların akışını size garanti edecek. Eğer iş yapıyorsanız, yeni fırsatlar ortaya çıkacaktır. Rakiplerinize göre daha üstün bir konumda olmaya devam edeceksiniz, böylece ortaya çıkardıkları herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Eğitimine devam eden öğrenciler için güçlü akademik performans ön plana çıkacaktır. Çocuklarınız eşi benzeri görülmemiş başarılar elde edecek. Romantik bir ilişki içinde olan Terazi burçları bazı zor zamanlardan geçebilirler. Bu zamanı iyi değerlendirirseniz, mülkle ilgili her türlü yatırımı yapabilirsiniz. Yeniay senin için de önemli gelişmelerin habercisi olabilir. Evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilirsin. Annen ziyarete gelebilir, aile bir araya gelebilir. Yeni bir kariyer fırsatı doğabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek Yeni Ay sizleri, kariyer ve iş hayatında daha profesyonel açılımlar yapacağınız bir başlangıca doğru yöneltecek. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Toplumdaki yeriniz, statünüz sizi her zamankinden daha çok ilgilendirecek. Hayatınızda önem arz eden gündemler bu yeniaydan sonra sürprizli gelişmelere şahitlik edecek.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta profesyonel başarıya ulaşma ihtimaliniz oldukça yüksek. İş yerinde, daha önce hiç sahip olmadığınız mutlak kontrole sahip olabilirsiniz. Tanınmanın yanı sıra yeni bir projeye liderlik etme fırsatı verilebilir. Ek olarak, bir maaş artışı veya terfi söz konusu olabilir. Kamu çalışanlarının daha fazla avantaj sağlama olasılığı yüksektir.

Aileniz başarılarınızdan memnun kalacak ve ev hayatınız sorunsuz bir şekilde devam edecek. Anne babanızın hayır duasını alacaksınız. Babanızın yardımıyla yeni bir işe veya ticari girişime başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla eğlenmek için fırsatınız olacak, bu da sizi neşelendirecek. Hayata bakış açını yenilemek için güzel fırsatlar dönemine giriyorsunuz.

Hafta ortasında gerçekleşecek Yeni Ay sizlere fazlasıyla iyi gelecektir. Bu yeniaydan sonra aşk ve ilişkiler alanında sürpriz tanışmalar ve yeni heyecanlar söz konusu olabilecek. Tatil planları yapan Akreplerin de önemli fırsatlarla karşılaşabileceğini söyleyebiliriz. Finansal fırsatlar ise size nefes aldıracak noktaya getirecektir. Yurt dışından misafirin gelebilir ya da sen yurt dışına seyahate gidebilirsin. Eşinin akrabalarıyla bir araya gelebilirsin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Haftanın başında harika haberler alabilirsiniz. Çabalarınız için ödüllendirileceksiniz. İtibarınız kadar sosyal konumunuz da yükselecektir. Güveniniz artacak ve bol miktarda para ve zenginlik elde edebileceksiniz. Kamuda çalışmak isteyenler başarılı olabilir. Sosyal etkinliklerde ve aktivitelerde proaktif bir şekilde yer alacaksınız.

Mali durumları nedeniyle, kardeşleriniz için hala biraz endişe duyabilirsiniz. Babanızın sağlığı konusunda da endişe duyabilirsiniz. Yurtdışına seyahat etmek sizin için avantajlı olacaktır. Çocuklar bu dönemden yararlanacak ve eğitimlerinde ilerleme kaydedeceklerdir. Bir süredir seni düşündüren maddi konuları çözmek için harekete geçebilirsin. Aile içindeki küsler barışabilir. Aile içinde mal paylaşımı yapılabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek Yeni Ay sizlerin 8. evinde meydana geliyor. Yani krediler, borçlar, alacaklar, miras, nafaka ve vergi gibi konularınızda önemli gündem maddeleri oluşturacak. Banka ve devletle ilgili önemli işlemleriniz varsa ya da hukuki bir mesele; bununla ilgili bir çözüm ve olumlu bir gelişme oluşabilir. Borçlarını ödemek için kredi alabilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta bir dizi sonuç yaşayabilirsiniz. Aile mülkünü miras alma ihtimaliniz var, ancak babanızın sağlığının bozulma ihtimali de var. Herhangi bir yasa dışı davranışta bulunduysanız, bunun sonucunda stres yaşayabilirsiniz. Bazılarınız, kayınvalidelerinden finansal olarak destek alabilirler.

Bazılarınız yeni bir girişime veya işe başlayabilir. Partnerinizin sağlığı bozulabilir, bu da endişelenmenize neden olabilir. Evinizden uzaktaki bir yeri ziyaret etme ihtimaliniz var. Aktif olabilecekleri için şu anda rakiplerinize karşı dikkatli olun. Bel ile ilgili sağlık sorunları bu dönemde sizi etkileyebilir.

Hafta ortasında Yeni Ay gerçekleşiyor. İlişkilerde karar zamanı sizler için! Özellikle yükselen oğlakların ilişkileri ile ilgili önemli bir konuşma yapıp netlik kazanacağı bir süreç olacaktır. Bazı Oğlaklar evlilik teklifleri alabilir. Bazılarımız evlilik adına daha net bir duruş sergileyebilir ve karar alabilir. Yeni bir ilişkiye ciddi anlamda adımlar atabilirsiniz. Yeni tanışmalar gündeminizde olacak. Yeniay’la birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminde olabilir. Karşına sana fayda sağlayacak ya da seni anlayacak insanlar çıkabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Sağlığınız bu hafta giderek daha iyi hale gelecek ve geçen haftaya kıyasla fiziksel olarak daha stabil hissedeceksiniz. Bununla birlikte, ego ve öfke sorunları gibi evlilik hayatınızda beklenen bazı sıkıntılar sizi etkileyebilir. Bu arada, iş insanları bazı olumlu sonuçlar görecekler.

Bu süre zarfında, uzun vadede sizin için ödeme yapacak bazı belirleyici seçimler yapacaksınız. Hanehalkı maliyetleri artacak ve bu da mali durumunuzu etkileyebilecek. Bu dönemde yeni bir ev, araba veya arsa satın almayı düşünmeniz olasıdır. Sağlıksız beslenme alışkanlıkları sağlık sorunlarına neden olabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek Yeni Ay sizlerin 6. evinde meydana geliyor. Yani çalışma prensipleriniz, çalışma hayatınız, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkiler, sağlığınız, yapmak zorunda olduğunuz gündelik görevler gibi konularınızı gözden geçirebileceğiniz bazı gündem maddeleri ile ilgilenebilirsiniz. Bu Yeniay, iş ortamınla ilgili gelişmeleri gündeme getirebilir. Terfi edebilirsin ya da iş yerinde sana faydası dokunacak kişilerle tanışabilirsin. Akraba ziyaretleri artabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Çeşitli yasal durumlarda zafer kazanacak ve rakiplerinizi alt edebileceksiniz. Gelir ve giderleriniz uygun derecede dengelenecektir. Böylece finansal durumunuz istikrarlı olmaya devam edecektir. İş yerinde başarıya ulaşacak ve başkalarının çabalarınızı fark etmesini sağlayacaksınız.

Aile hayatınız da neşe ve uyumla dolu olacak. Bir şirket yönetiyorsanız, onu büyütmek için yatırım yapabilirsiniz. Ek olarak, aile üyeleriniz işletmenize tüm desteğini verecektir. Bazılarınız yurt dışına çıkma şansı da elde edebilir. Herhangi bir yasa dışı eylemde bulunmaktan kaçınmanız tavsiye edilir. Mevsimsel nezle, alerji ve gribal enfeksiyondan korunmanız önerilir.


Hafta ortasında gerçekleşecek Yeni Ay sizlerin 5. evinde meydana gelecek. Yani aşk hayatınız, flörtleriniz ve sevgi ilişkilerinizde önemli ve yeni bazı gelişmeler hız kazanabilir. Yeni bir heyecan hayatınızı değiştirecek o kişi olabilir. Hayatınıza mutluluk getirecek sevindirici bazı gelişmeler meydan gelebilir. Şansınız dönüyor. Yeniay’la birlikte hayattan daha fazla keyif alabilirsin. Bu dönemde aşık olman ve bir romantik ilişkiye başlaman mümkün. Oldukça şanslı bir dönemdesin. Sanatsal çalışmalar yapabilirsin.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Bilgeliğinizi kullanın.
  • Boğa burcu: Bilginizi genişletin.
  • İkizler burcu: Büyüklerinize saygı gösterin.
  • Yengeç burcu: Daha fazla sorumluluk üstlenin.
  • Aslan burcu: Sağlığınıza öncelik verin.
  • Başak burcu: Harcamalarınızı mantıklı hale getirin.
  • Terazi burcu: Yeni fırsatları keşfedin.
  • Akrep burcu: Anne babanızın duasını alın.
  • Yay burcu: Babanın sağlığına dikkat edin.
  • Oğlak burcu: Eyleminizde etik olun.
  • Kova burcu: Ego çatışmalarından kaçının.
  • Balık burcu: İşe yatırım yapın.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.