Kuş Uçuşu dizisi Netflix’te yayında: Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner başrolde

Netflix’te uzun süredir heyecanla beklenen Kuş Uçuşu dizisi yayınlandı. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelmesini sağlayan dizinin diğer başrol oyuncusu ise Miray Daner oldu.

Kuş Uçuşu

Fragman videosu aşağıda – İki farklı kuşak ve iki farklı kadının çatışmasını konu alan Netflix dizisi Kuş Uçuşu dizisi gündeme bomba gibi düştü.

Kuş Uçuşu oyuncuları arasında Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar ve Şifanur Gül gibi başarılı isimler yer alıyor.


Geçen yıl Saygı isimli Blu TV dizisinde de yine etkili performans sergileyen oyuncu, bu sefer de Kuş Uçuşu dizisindeki performansı ile büyük alkış aldı. Girişken bir genç üniversite öğrencisine hayat veren Miray Daner, hem enerjisi hem de rolü kendisini adaması ile hemen dikkatleri çekiyor.

Dizinin ilk anlarından itibaren güçlü bir oyunculuk sergileyen Miray Daner, başrolde yer alan iki usta oyuncu Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gibi öne çıkan bir performans ortaya koyuyor.

Diziyi izleyenler de ilk yorumlarında Miray Daner’e dikkat çekti ve oyuncu sosyal medyada bir anda gündem konuları arasına katıldı.


kuş uçuşu kapak

Kuş Uçuşu dizisi konusu

Deneyimli, idealist bir haberci. “Biri olmaya” can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

Çocukluk döneminde Lale’yi izleyerek büyüyen, onu taklit eden, hatta giydiği kıyafeti satın alıp giymeye çalışan bir genç kız olarak Aslı, bu kadar önem verdiği Lale’den beklediği ilgiyi göremeyince bir anda nefret etmeye başlıyor. Dizinin hikayesi bu büyük hayranlığın nasıl nefrete dönüştüğüne de ışık tutuyor. Hayata dair bu noktada güçlü mesajları da dizide izleyebilirsiniz.

Kuşu Uçuşu dizisini ilk izleyenlerin yorumları olumlu oldu. Güçlü bi hikaye ve etkili oyunculukların sergilendiği dizide bir televizyon kanalında yaşanan kuşak çatışması aktarılıyor.


Birce Akalay ile Miray Daner’in dizideki durumuna da dikkat çeken izleyiciler, Aslı karakterinin yıllarca kendisine rol model olarak gördüğü Lale ile tanıştıktan ve beklediği ilgiyi göremedikten sonra yaşadığı büyük hayal kırıklığına dikkat çekiyor.

Kuş Uçuşu dizisi oyuncu kadrosu:

  • Birce Akalay – Lale
  • Miray Daner – Aslı
  • İbrahim Çelikkol – Kenan
  • İrem Sak – Müge
  • Burak Yamantürk – Selim
  • Defne Kayalar – Gül
  • Zafer Ergin
  • Şifanur Gül
  • Eren Çiğdem
  • Demircan Kaçel – Yusuf
  • Merve Hazer
  • Bülent Çetinaslan

Kuş Uçuşu dizisi fragmanı:

Astroloji: 4 Haziran Satürn Retrosu burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.