The Brothers Sun: “Mutlaka izlenmeli” yorumları yapılan Netflix dizisi

The Brothers Sun

Eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes’da 82 puan alan The Brothers Sun, süreleri 48 ve 69 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşuyor. 16 yaşından büyük izleyicilere uygun. Netflix kullanıcıları, platforma yeni eklenen aksiyon dramasından övgüyle bahsederek “Mutlaka izlenmeli” yorumunu yapıyor.

Michelle Yeoh, Justin Chien ve Sam Song Li‘nin başrolde yer aldığı The Brothers Sun‘ın 16 yaşından büyükler için uygun olduğunu belirten Netflix, dizinin konusunu şöyle özetliyor:

“Taipei’deki bir çetenin üyesi, inatçı annesini ve olaylardan bihaber olan erkek kardeşini hedef alan gizemli bir düşmana karşı onları korumak için Los Angeles’a gider.”


Dizinin yapımcılığını, Glee ve Pose’daki çalışmalarıyla tanınan Brad Falchuk üstleniyor.

Michelle Yeoh yine damgasını vurdu

Oscarlı aktris Michelle Yeoh, Asyalı oyuncuların başrolde olduğu bir dizide yer almaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Michelle Yeoh

Variety’ye konuşan Malezyalı oyuncu, “Son birkaç yıldır farklı roller için mücadele ediyor ve hepimizin masada bir koltuğa sahip olmayı hak ettiği bir giriş noktası bulmayı umuyordum” dedi ve ekledi:

Sadece son birkaç yıldır Asyalıların hikayelerinin daha fazla anlatıldığını görüyorsunuz.

61 yaşındaki aktris, Brad Falchuk’ın “Asyalıların hikayesini savunduğu” yorumunu yaptı.

Bence en önemli şey, birbirimizi nasıl kucakladığımız ve birbirimizin en iyi hikayeleri anlatmasına nasıl yardımcı olduğumuzdur; böylece bu sınırları zorlamaya devam edebiliriz.

Diziyi izleyip memnun kalan bir Netflix kullanıcısı, sosyal medyada aksiyona övgüler yağdırdı:

Netflix’teki The Brothers Sun çok iyi! Daha çok kişi bundan bahsetmeli!

10 üzerinden 10’luk dizi

the-brothers-sun

8 bölümden oluşan diziyi izleyen bir diğer kullanıcı da şöyle dedi:

The Brothers Sun çok iyi. 10 üzerinden 10’luk dizi.

Başka bir izleyici ekledi:


Netflix’te The Brothers Sun’ı izleyen var mı? Çok iyi, izlerken çok eğleniyorum. Beef gibi ama Tayvanlı.

Başka bir kullanıcı, dizinin ilk bölümlerinden çok memnun kaldığını söyledi:

The Brothers Sun’a notum 10 üzerinden 10 ve daha yarısına bile gelmedim.

Bir seyirciyse uyumak yerine diziye takıldığını söyledi:

Netflix’te The Brothers Sun’ı izliyorum, uyumam gerekiyor ama dizi daha da iyiye gidiyor.

Bir diğer izleyici, dizi hakkında sohbet etmek istediğini yazdı:

Netflix’teki The Brothers Sun hakkında birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var çünkü hikaye anlatımı seçimleri, oyuncular, aksiyon sahneleri, sinematografi ve diyaloglar çok iyi, lütfen biri benimle bu konu hakkında konuşsun.

The Brothers Sun’ın ortak yaratıcısı ve yazarı Byron Wu, Deadline’a verdiği röportajda, “ikinci sezonu çekmeyi çok istediğini” söyledi:

Umalım da Netflix’teki gerekli rakamları yakalayalım.

Dizinin başrolündeki Yeoh, Her Şey Her Yerde Aynı Anda’daki (Everything Everywhere All At Once) performansıyla Oscar alan ilk Asyalı kadın olarak tarihe geçmişti.

Kaynak: Independent Türkçe, Daily Mail, Deadline, The Direct, Variety


Fragman:

3 Cisim Problemi: Game of Thrones yaratıcılarından yeni Netflix dizisi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.