2022 ve 2023’ün Öne Çıkan Saat Marka ve Modelleri

Günü parçalara ayırmak, işleri tamamlamak için olmazsa olmaz faktörlerden biridir. Bunun için üretilen saat modelleri, zamanı ölçen mekanizmaları sayesinde hayatı kolaylaştırır. Kaliteli saat markaları tarafından yapılan özel tasarım saatler, kullanıcıları daima mutlu eder.

Saat Marka modelleri

Hem işlevi hem de tasarımıyla günlük şıklığa eşlik eden saatler, aksesuar olarak da sıklıkla kullanılır. Hem aksesuar olarak kullanmak hem de pek çok işinizi kolaylaştırmak isteyenlerdenseniz siz de çok amaçlı saat tasarımlarına yönelebilirsiniz. 2022 ve 2023’ün öne çıkan markaları, tek aksesuarda birden fazla işlevi toplamak isteyenler için sadece tasarımlarıyla değil işlevleriyle de ilgi çeken saatleriyle beğeni toplarlar. Saatler içerisinde yer alan küçük mekanizmalar, bir saatten alınabilecek tüm verimi tek bir ekranda sunar. Üstün hassasiyet gücüne sahip modeller, geniş bellek kapasitesi ile ön plana çıkar. Belirli saat markaları özel istek üzerine üretim yapar. Bu durum hayallerinizi gerçekleştirmenizi sağlar. Bu markaların en önemlilerinden biri Rolex’tir. Kalitesi ve özel tasarım saatleri ile dikkat çeken Rolex saatler, 2022 ve 2023 yılında da ön planda olmaya devam eder. Özel sipariş üzerine üretilen Rolex saatler, eşi benzeri olmayan çizgileri ile kullanıcıların gönlünü fetheder. Sağlam ve üstün hassasiyeti ile kendinizi özel hissetmenizi sağlayan saatler, birinci kalite malzemelerden üretilir. Rolex gibi öne çıkan diğer marka ve modelleri de sizin için derledik. İşte bu markalar ve modelleri!

Skagen

Skagen saat

Danimarkalı girişimciler tarafından kurulan Skagen, en iyi saat markaları arasında yer alır. İskandinav sadeliği ile minimalist çizgileri bir araya getiren Skagen, kullandığı birinci kalite malzemelerle kullanıcıların beğenisini toplar. Büyük bir çalışmanın sonucu olarak hazırlanan Skagen koleksiyon serisinin 2023 yılında ön plana çıkan modellerinden bazıları;

  • Skagen Holst SKW6086
  • Skagen Signature SKW6374
  • Skagen Aaren Naturals SKW2973

olarak sıralanabilir. Bilekteki zarif duruşu ve ince işlemeleri ile tüm kombinlere yakışacak modeller, şık tasarımları ile beğeni toplar. Her bir detayı ince ince düşünülerek tasarlanan Skagen Aaren Naturals SKW2973 modeli, doğadan ilham alan tasarımıyla ön plana çıkar. Modelin yapımında kullanılan kalın kayış bölümü bileğin zarif bir görünüme sahip olmasını sağlar. Hem sportif hem de klasik kombinleri rahatlıkla tamamlayabilen saatler, suya karşı dayanıklıdır. Bu sayede severek aldığınız saatinizi uzun ömürlü olarak kullanabilir, sezona damgasını vuran modellerle tarzınızı yansıtabilirsiniz. 2022 ve 2023 yıllarında Skagen saat modellerinde kum ve bej tonlarının hakim olduğu görülür. Kayış materyalinden, kasa çapına kadar her seri kendine has özelliklere sahiptir. Bileği sarmalayan kayışlar cilt dostu materyallerden üretilir. Üstelik esnek yapısı sayesinde yumuşaktır. Bu sayede gün boyu kendinizi rahat hissetmenizi sağlar.

Casio

Casio Edifice

1970’li yıllardan beri kullanıcılarına daha iyi hizmet sunmak adına sürekli kendini yenileyen Casio, bu yıl da sevilen markalar arasında yer alır. En iyi kadın saat markaları içerisinde yer alan Casio her sene ürün yelpazesini genişletir. Bu sayede yediden yetmişe herkese hitap eden marka 2022 ve 2023 kreasyonlarında da gözde modellerin altına imzasını atar. Erkek saat markaları arasında özel bir konumda yer alan marka, klasikleşmiş tasarım anlayışını her sene sürdürür. Bu sene oldukça moda olan “Casio Edifice” erkek saat modelleri, klasik tarzı benimseyenler ve küçük dokunuşlarla şık olmak isteyen erkekler tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Geniş pil ömrü ile ön plana çıkan Casio Edifice erkek saat modelleri, geniş kadran yapısı ile kaliteli bir duruş sergiler. Kadran içerisinde yer alan takvim, kronometre gibi özellikler, plan yaparken büyük kolaylık sağlar. Üstelik Casio Edifice erkek saat modelleri içerisinde dünya saatleri yer alır. Casio saat markasını özel kılan faktörlerden biri nostaljik tasarımlara imza atmasıdır. Retro tasarımı ile eskilerin saat anlayışını yeni ile inove eden marka, ultra dayanıklı ürünler tasarlar. Deformasyona karşı dayanıklı saat camları ve bükülmeye dayanıklı kayışları ile uzun ömürlü kullanım vaat eden saatler, kullanıcı memnuniyetini üst düzeye çıkarır.

Saat tutkunları ve meraklıları için benzersiz fırsatlar sunan daha pek çok model, Casio bünyesinde yer alır. Ersa Saat web sitesinden hem mekanik hem de dijital saatleri inceleyebilir, sezona uygun modellere kolayca ve güvenle ulaşabilirsiniz.

Swatch

swatch omega

Kadın saat sektöründe hacimli bir yere sahip olan Swatch, yaratıcı modelleri ile her döneme damgasını vurur. Bu sezon da sevilen markalar arasında yer alan Swatch, inovatif çalışmalarıyla dikkat çeker. Alışılmış saat anlayışına yeni bir boyut getiren Swatch markası, gezegen temalı çalışmaları ile ön plana çıkar. Omega ve Swatch ortaklığında tasarlanan Bıoceramıc koleksiyonu gezegenlerin adını işaret eder. Büyüleyici renkleri ile hayranlarını mutlu eden Bıoceramıc Moonwatch ikonik tasarımları ile hem kadınlara hem de erkeklere hitap eder. Gezegenlerin renklerini taşıyan saatler, özel kasa ve kadran yapısıyla kaliteli bir duruş sergiler. Saatlerin yapımında kullanılan kaliteli malzemeler, uzun ömürlü kullanım sağlar. Tozlanmaya ve kirlenmeye karşı dayanıklıdır. Venüs gezegenini temsil eden Mission to Venus serisi, pudra pembesi rengiyle ön plana çıkar. Kadınlara hitap eden bu seri, zarif ve minimal çizgilerin bir araya gelmesiyle benzersiz bir duruş kazanır. Oval alt kadranları ve zarif saat numaraları ile oldukça kullanışlı bir modeldir. Ateş kırmızısı saat ibreleri ile ön plana çıkan Mission to Mars, iddialı görünmek isteyenler için biçilmiş kaftandır. Turuncu ultraman saniye ibresine sahip Mission to Jupiter koleksiyonu bronz renkli tasarımı ile dikkat çeker. Siz de Ersa Saat web sitesi üzerinden Swatch’ın gezegen koleksiyonunu inceleyebilir, birbirinden özel saatlere sahip olabilirsiniz.

Ersa Saat

Casio, Bulova, Swiss Military, Pierre Cardin, Timberland, Rebook, Superdry gibi markaların Türkiye Distribütörü olan Ersa Saat, hem kadın hem de erkeklerin tarzına hitap eder. 1986 yılından beri kol saati sektöründe yer alan Ersa Saat, sektörünün öncü markalarından biridir. Son moda tasarımları uygun fiyatlarla sunan marka, ihtiyacına uygun onlarca model sunar. Her modele ayrı bir özen gösterir. Bu sayede farklı yaşlara uygun geniş bir yelpaze sunan Ersa Saat, 2023 yılının öne çıkan modelleri ile kullanıcıların beğenisini kazanır.

Teknolojinin hızla ilerlediği ve hayatın her noktasında var olduğu bu dönemde beklentileri karşılayan saat kategorisi akıllı saatlerdir. Kolda zarif bir duruş sevenler için köşeli kare modeller, tercihini casualdan yana kullananlar ise yuvarlak biçimli akıllı saatleri tercih edebilirler. Kullanıcıların ihtiyacına ve beğenilerine göre tasarlanan akıllı saat çerçeveleri, siyah, beyaz, pembe, kırmızı gibi onlarca farklı renk seçeneğine sahiptir. Bu sayede sevdiğiniz renk tonunu gün boyu üzerinizde taşıyabilir, enerjinizi yükseltebilirsiniz. Akıllı saatler sadece tasarımıyla değil işlevsel olarak da kullanıcıların dikkatini çeker. Bir saatten beklenen en önemli özelliklerden biri uzun ömürlü olmasıdır. Ersa Saat bünyesinde farklı pil kapasitelerine sahip onlarca model bulunur. Saatlerin içerisinde yer alan özellikler kullanım ömrü ile doğrudan ilişkilidir. Ortalama 10 ile 14 gün arası hiç şarj etmeden kullanılabilen akıllı saatler, adım ve nabız ölçer gibi fonksiyonlarıyla da hayatı kolaylaştırır. Siz de Ersa Saat aracılığıyla 2022 ve 2023’ün gözde modellerini inceleyebilir, istek ve beğenilerinize uygun onlarca modele avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.