Çeşme Otellerinde Eşsiz Bir Balayı Sizleri Bekliyor!

Çeşme balayı otelleri; her şey dahil, sadece oda, oda kahvaltı veya tam pansiyon gibi konseptlerle misafirlerini ağırlıyor. Bölgede her bütçeye ve zevke göre tesis bulabilmek mümkün.

çeşme balayı otelleri

İzmir’in Çeşme ilçesi, Türkiye’nin yaz turizmi için son derece önemli bir yere sahiptir. Tarihi yerler bakımından da son derece zengin olan Çeşme, yeni evli çiftlerin ilk tatilleri için ideal bir noktadır. Doğal güzelliklere yakın konumları, lezzetli yemekleri, misafirperver anlayışlarıyla Çeşme otelleri 7’den 70’e herkesi memnun eder. Yeşilin ve mavinin kucak kucağa olduğu Çeşme’de unutulmaz anlar yaşamak çeşitli aktivitelere katılmanız mümkündür.

İzmir Çeşme balayı otelleri; her şey dahil, sadece oda, oda kahvaltı veya tam pansiyon gibi konseptlerle misafirlerini ağırlar. Bölgede her bütçeye ve zevke göre tesis bulabilmek mümkündür. 5 yıldızlı Çeşme otellerinin yanı sıra butik, küçük ve orta ölçekli tesisler de balayı çiftlerini bekler. Çeşme balayı otelleri; çiftlere özel oda süslemeleri, ikramları ve sürprizleriyle unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlar.

Hayalinizdeki Balayı için Neden Çeşme’yi Tercih Etmelisiniz?

çeşme

Çeşme otellerinin çoğu, misafirlerine lüks tatil olanakları sunar. Havuzlardan restoranlara, barlardan diskolara kadar pek çok farklı alana sahip olan tesislerde hayalinizdeki tatili yaşamanız mümkündür. Denize sıfır Çeşme otelleri ise Ege’nin ferahlatıcı sularını ayaklarınıza getirir.

Çeşme’nin iç kesimlerinde bulunan tesislerde gözlerden uzak ve sakin bir tatilin keyfini çıkarmanız mümkündür. Özellikle butik tarzda dizayn edilen Çeşme otelleri, Ege’nin kültürel yapısını hissetmenizi sağlar. Evinizde gibi hissedeceğiniz bu tesislerin çoğunda konforlu odalar, tertemiz havuzlar ve zengin lezzetler bulabilirsiniz. Ayrıca Çeşme’nin gece hayatı da son derece eğlencelidir. Bu bölgede tatil yapmak balayı çiftleri için her yönüyle muhteşemdir.

Çeşme’de Mutlaka Görmeniz Gereken Yerler

delikli koy

Çeşme sadece denizi veya otelleri nedeniyle değil, tarihi ve doğal güzellikleri ile de görülmeye değerdir. Yüzlerce yıllık tarihi olan bu ilçede pek çok medeniyetin izini görebilmek mümkündür. Dolayısıyla Çeşme’de bulunan otellerde balayı tatili yaparken gezip görebileceğiniz çok sayıda yer bulunur. Çeşme otellerinde konaklayanların görmesi gereken yerler şöyle sıralanabilir:

  • Alaçatı
  • Çeşme Kaplıcaları
  • Çeşme Kalesi
  • Koylar ve ünlü plajlar
  • Erythrai Antik Kenti
  • Çeşme Kaplıcaları
  • Germiyan Köyü
  • Eşek Adası
  • Dalyanköy
  • Çeşme Arkeoloji Müzesi

Çeşme’den bahsederken listenin ilk sırasında bulunan Alaçatı’ya özel olarak değinmek gerekir. Mavi ve beyazı buluşturan kendine mahsus sokaklarıyla Alaçatı, Ege’nin en gözde destinasyonlarındandır. Alaçatı, yel değirmenleri ve taş evleriyle de görenleri büyüler.

Çeşme Balayı Otellerinde Düzenlenen Aktiviteler Nelerdir?

çeşme balayı otelleri

Çeşme balayı otellerinde tatil yapacak çiftleri birbirinden güzel aktiviteler bekler. Pek çok tesis, balayı çiftlerine özel konseptleriyle misafirlerini mutlu etmek için yarışır. Çeşme’de bulunan otellerde konaklayacak çiftlerin yapabileceği aktiviteler şu şekilde listelenebilir:

  • Sörf başta olmak üzere pek çok su sporu
  • Bölgenin birbirinden güzel plajlarında güneşlenmek ve Ege Denizi’nde yüzmek
  • Türk ve dünya mutfağının benzersiz lezzetlerini tatmak
  • Capcanlı Çeşme gecelerinde doyasıya eğlenmek
  • Mevsimine bağlı olarak bölgedeki konser ve festivallere katılmak

Bu aktivitelerin yanı sıra her şey dahil İzmir Çeşme otellerinde tatil yaparken hamam, sauna ve SPA gibi olanaklarla gevşeme imkanı da balayı çiftlerini bekler. Hatta bazı tesislerin yeni evliler için ayırdığı odalarda jakuzi de bulunur.

Çeşme Balayı Otellerine Setur ile Rezervasyon Yaptırmanın Avantajları Nelerdir?

sonsuzluk havuzu

Setur, deneyimli kadrosuyla hayatınızın en önemli tatilini dilediğiniz gibi planlamanızı sağlar. Ayrıca rezervasyon işlemleri sırasında satın alacağınız iptal ve iade paketi yaptığınız harcamaları korumanıza yardımcı olur. Bu paket sayesinde tatil başlangıcından 72 saat öncesine kadar gerçekleştireceğiniz iptal işlemlerinde ödemenizi eksiksiz olarak geri alabilirsiniz. %50’ye varan erken rezervasyon indirimleri gibi avantajlardan faydalanmak için Setur’u takip ederek hem zamanınızı hem de bütçenizi koruyabilirsiniz. Hayallerinizi süsleyen balayı tatilini alanında uzman kişilerden destek alarak kolayca planlayabilirsiniz. Böylece “Mutluluğa giden yol tatilse Setur!” sloganını romantik otelinizde konakladığınız her an hissedebilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.