Kartepe Gezi Rehberi

Şehre olan yakınlığıyla pek çok kişinin gözdesi konumunda olan Kartepe, pek çok mevsimde ilgi odağı olmaktadır. Kış aylarında tatil yapmayı tercih edenleri kayak ve snowboard gibi seçeneklerle bekleyen Kartepe farklı mevsimlerde de doğal güzellikleriyle misafirlerini karşılamaktadır. İlkbahar ve sonbahar mevsimlerinde doğa yürüyüşü, kuş gözlemciliği, yamaç paraşütü, binicilik, dağ bisikleti gibi aktivitelerinizi gerçekleştirebilmeniz için sizleri beklemektedir.

Kartepe gezi rehberi

Şehre olan yakınlığıyla pek çok kişinin gözdesi konumunda olan Kartepe, pek çok mevsimde ilgi odağı olmaktadır. Kış aylarında tatil yapmayı tercih edenleri kayak ve snowboard gibi seçeneklerle bekleyen Kartepe farklı mevsimlerde de doğal güzellikleriyle misafirlerini karşılamaktadır. İlkbahar ve sonbahar mevsimlerinde doğa yürüyüşü, kuş gözlemciliği, yamaç paraşütü, binicilik, dağ bisikleti gibi aktivitelerinizi gerçekleştirebilmeniz için sizleri beklemektedir.

Kartepe kayak otellerinde kayak yapıp günü sucuk ekmekle taçlandırabileceğiniz gibi eşsiz bir gün geçirmek adına doğayla baş başa kalacağınız sakin bir tatil de deneyimleyebilirsiniz. Bölgede ayrıca birbirinden eşsiz tatlarla da buluşabilirsiniz.

Kartepe Nerededir?

Kocaeli’ne bağlı turizm yönünden güçlü olan Kartepe, İstanbul, Sakarya ve Yalova’ya en yakın turistik tesis olmasıyla dikkat çekmektedir.

Kartepe Ne Zaman Gidilir?

Keyifli bir kış tatili yapmak isteyenler için Kartepe Aralık ortasında misafirlerini ağırlamaya başlıyor. Harika kış tatilinizi geçirmeniz için Mart ayının başına kadar tatilinizi planlayabilirsiniz. Sessiz sakin bir şekilde şömine karşısında geçireceğiniz unutulmaz bir tatil için Kartepe muhteşem bir alternatif olacaktır.

Kış aylarında kayak ve snowboard yapabileceğiniz gibi doğal güzelliklerini inceleyerek doğa yürüyüşü yapabilir, yamaç paraşütü ile harika bir deneyimle tanışabilirsiniz. Ayrıca bölgede binicilik ile ilgilenerek kendinize yeni bir hobi kazandırmanız da mümkündür.

Kartepe Kayak Otelleri Fırsatları

Günübirlik bir tatil planlayabileceğiniz gibi turlardan da yararlanarak Kartepe Kayak Otellerinde konakla imkanı bulabilirsiniz. Şehre yakın olmasıyla hem şehrin temposundan kaçıp hem de sakin bir tatil planlama şansı yakalayabilirsiniz. Hem zevkinize hem de bütçenize en uygun imkanlarla TatilBudur ile Kartepe Kayak Otellerinde gerçekleştireceğiniz tatili planlayabilirsiniz. Kış severlerin ilk tercihlerinden biri olan Kartepe Otellerinde karın tadını çıkarmanın yanı sıra doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Farklı sporları deneyimle şansı bulabilir ve Maşukiye, Sapanca Gölü gibi sizi büyüleyecek lokasyonlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Kartepe Gece Hayatı

Kış aylarında artan popülerliği ve İstanbul’a yakınlığıyla yoğun bir ilgiyle karşılaşan Kartepe hareketli gece hayatıyla da fark yaratmaktadır. DJ performansları, konserler, canlı müzikler kış boyunca Kartepe’de sizleri beklemektedir. Karaoke yarışmaları ve mangal partileri de sizleri bekleyen renkli eğlenceler arasındadır.

Erciyes Kayak Otelleri

Kış aylarının en gözde lokasyonlarından biri olan Erciyes Kayak Otelleri konforlu bir kış tatili geçirmeniz için harika bir alternatif olmaktadır. Hem amatörlerin hem de profesyonellerin keyifli bir şekilde kayabileceği pistlere teleferiklerle ulaşabilir bu yolculukta da eşsiz manzaralara şahitlik edebilirsiniz.

Kartalkaya Kayak Otelleri

Şehre yakınlığıyla kış tatili için güzel bir alternatif sunan Kartalkaya Kayak Otelleri hem amatörlere hem de profesyonellere özel kayak alanı sunmaktadır. Sevdiklerinizle ve ailenizle keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Kartalkaya Otelleri karlı manzaranın keyfini çıkarmanız, doğa yürüyüşü yapmanız ve eşsiz fotoğraflar çekebilmeniz için de size harika bir tatil imkanı sunar.

Ilgaz Kayak Otelleri

Kış sporları içi gözde mekanlardan biri olan Ilgaz Kayak Otelleri Aralık ayında sezonu açmaktadır.

Nisan ayına kadar sezon devam etmektedir. Kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz lokasyonda keyifli bir şekilde kış tatilinizi planlayabilirsiniz. Ilgaz Kayak Otellerinde konaklarken teleferikle bölgenin manzarasına hakim olabilirsiniz. Bölgede kayak ve snowboard yaparak eğlenceli ve dinamik bir kış tatili yapabilir ve şehre yenilenmiş olarak dönme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.