Astroloji: 20 – 26 Mart haftalık burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Mart haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Mart haftalık burç yorumları. 20 Mart, 21 Mart, 22 Mart, 23 Mart, 24 Mart, 25 Mart ve 26 Mart tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Genel etkiler:

Hem Merkür, hem Güneş Koç burcunda seyahatine başlıyor. Düşünce hızımızın artacağı, fikirlerimizi açıkça meydan okuyarak dile getireceğimiz zamanlara giriyoruz. Bahar ekinoksuna gireceğimiz 21 Mart’ta yine Koç burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. İçimizdeki coşku artıyor. Motivasyon ve heyecanımızın da yükselmesiyle artık yeni şeyler söylemek ve yapmak isteyebiliriz. 23 Mart’ta Plüton Kova burcuna geçiyor. 20 yıllık yeni bir döngüyü başlatıyor. Dünyada güç dengelerinin büyük ölçüde değişmeye başlayacağı, ekonomik, politik ve kültürel açıdan büyük dönüşümlere gebe bir sürece giriyoruz. Kısa süre önce diğer ağır hareket eden gezegen Satürn’ün de Balık burcuna geçtiğini hatırlarsak, bu yeni sosyal koşullar ve değişimlerin işaretçisi anlamına geliyor.


Bunlara dikkat: Bu hafta duygusal ilişkilerde ego çatışmaları yaşanabilir. Boşanmalarda artışlar görülebilir. Kanmalara, kandırılmalara, dolandırılmalara, yalanlara karşı uyanık olmalı, mantıkla hareket etmeli, hayal dünyasında gezmemeliyiz. Trafik kazalarına, keskin aletlerden gelebilecek yaralanmalara, acele işe şeytan karışır misali hızlı davranışlara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Mars işin içinde olduğu için agresif bir enerjiyi ortaya çıkartacak, tartışmaları yükseltecektir. Ego savaşları, hak, hukuk karmaşasına sebebiyet verebilir. Elektrik kesintileri, siber saldırılar olabilir. Ülke gündemi olarak krediler, borçlar, para piyasalarıyla ilgili yasal düzenlemeler yapılabilir, vergi ve kredilere yönelik yapılandırmalar meydana gelebilir.

Burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 20 – 26 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta Merkür ve Güneş sizin burcunuzda hareketine başlayacak. Hayatınızda merak artıyor. Zihninizi geliştirecek konular ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bunları örnekleyecek olursak, eğitim konuları ve yazmak gibi konular daha çok ilginizi çekebilir. Hayatta kalma mücadeleniz, ‘diliniz’ olacak. Bağımsız düşünce ve yeni düşünceler keşfetmek ve bunları kendinize göre formüle etmek isteyebilirsiniz.

Yeni fikirler ve düşünceler türetmek için güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Daha sonra düşündüklerinizi oluşturacak temelleri edinebilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda rahatlayacaksınız. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyecek, iş hayatınızda daha etkin olarak fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızdaki adımlarınız bu tarihten sonra hızlanabilir.

20 Mart Pazartesi günü sizin burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş genel astrolojik ifadesi gereği yaşam gücünüz, kendinizi dış dünyada ifade etmeniz ve kişisel meseleler için yoğun bir enerjiye sahip olmanız açısından destekleyicidir. Kim olduğunuzu dış dünyada ifade etme arzunuz, kendinize olan güven duygunuz yükselir. Özgürce karar verirsiniz. Fiziksel açıdan kuvvetlenir, kendinizi zinde ve sağlıklı hissedersiniz. İlgi odağı olursunuz. Liderlik gücü kazanırsınız.

Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, cesaretle yol almanızı sağlar. Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda ilerlediği sürelerde, sizi çekici kılar. Karşı cins üzerinde etkili olursunuz. Flört etmek, kısa maceralar yaşamak hoşunuza gider. Dönem içindeki etkili görünümler, Güneş geçişini hangi alanlarda ve hangi konular üzerinde değerlendirebileceğinizi, dikkate alınması noktaları anlamamızda son derece önemlidir.

21 Mart Salı günü yine sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Koç burçları bu yeni ayı, hayatlarının geneline yansıyacak gibi düşünebilir. Bahar ayı Koç burcuyla başlıyor, bu yeni ay da Koç burçlarına baharı getiriyor. Hayatlarının her alanında yeni planlar yapacaklar, bol bol iletişim kuracaklar. Çözemedikleri sorunlarını, derinlere ittikleri dertlerini çözüme kavuşturacak ve şifalandıracaklar. Yeni ay içsel anlamda bir şeyleri fark etmelerini sağlayacak, verdikleri yeni kararlar hayatlarını şekillendirmede etkili olacak. Sadece içinde yer aldıkları gruplar konusunda zorlanabilirler, morallerini bozmayıp olumlu düşünmeliler.

23 Mart’ta Plüton’un Kova burcundaki yolculuğuna başlamasıyla birlikte kariyeriniz ve kapasitenizi kullanmakla ilgili önemli geçişlerin ardından bunların hayatınıza olan etkisini düşünebilirsiniz. Ön plana neyi çıkarmanız gerektiğini, sizin için asıl lazım olanı bulmalısınız. 25 Mart’ta Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle yoğun ve yorucu geçen bir dönemin ardında biraz durağanlık getirebilir. Dinlenmeniz, anlamanız ve anlaşmanız gereken bir zamanda olacaksınız.

Bu dönemde sizlerin mücadele alanınız artık ev, yuva, aile, yerleşime ait konular üzerine olacaktır. Ev ile ilgili tamiratlar, tadilat gibi konular ilgilenmeniz gerekebilir. Aile bireyleri ile aranızda gerginlikler, sürtüşmeler meydana gelebilir. Taşınma durumu olacak ise bu keyifle değil de daha çok gerginlik ve aksiliklerle mücadele ederek gerçekleşebilir. Geleceğe yönelik planlar yapıp, harekete geçmek için çok güçlü bir şekilde içsel istek duyabilirsiniz, ama bir süre daha beklemenizde fayda var. En azından Temmuz ayına kadar.

boğa burcu

Boğa burcu 20 – 26 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Düşüncelerimizin önem kazandığı bu haftayı siz boğa burçları gizli düşmanlıklar ve değersizlik gibi konularda deneyimleyeceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz kendinizi aşmakla ilgili olacak. Zihniniz ile düşünceleriniz arasındaki kopmuş bağı, teması yeniden aktive etmek isteyebilirsiniz. Sezgisel ve derin düşünmeli, düşüncelerinizi ortaya koymalı, ifadenizi güçlendirmelisiniz ki bu özellikleri kullanmak için güzel bir zaman dilimini vurguluyor.

Bu dönemde parasal işlerinizde, özel hayatınızda biraz daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Kafanıza takılan konularla uğraşacak ve planlarınızı yeniden oluşturmak üzere daha fazla emek sarf edeceksiniz. Kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir ama diğer yandan başka insanların sorunlarına çözümler üretmekten mutluluk duyabilirsiniz.

20 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek Güneş-Koç transiti sizin gibi sağlam adımlar atmayı seven kişiler için bir miktar zorluk içerebilir. Neden mi? Çünkü siz bir adım atmadan önce uzun uzun düşünmeyi tercih eden karakterdeki bir burçsunuz. Ancak Koç burcu geçişlerinde daima aktif olmak, harekete geçmek, elde etmek vardır. Biriken, kullanılmayan veya bir takım nedenlerle içsel baskı altında kalan kişi, gerilim yaşayabilir. Hani derler ya, yerim dar oynayamıyorum diye. Aynen böyle. Kişi bir şeyler yapmak ister ama bunları dışarıya sunmakta, uygulamakta zorlanır. Elden geldiğince bilinçli ve mantıklı bir şekilde hareket etmek, inancınızı ayakta tutmak ve iyice bir olan bitene bakmak gerekir.

Gizli ve bilinmeyen bazı düşmanlıklarla karşılaşmak olasıdır. Bütün bunların farkında olarak çevrenizde bulunan insanlara dikkat etmeli, özel ilişkiniz dahil olmak üzere size ait önemli şeyleri güvenmediğiniz insanlarla paylaşmamalısınız. Sizi tedirgin eden veya kafanızın içini kurcalayan konularda lütfen hoşgörülü ve ılımlı davranmaya çalışınız.

İçsel öfkelerin sizi esir almasına izin vermeyin. Bu enerjiyi hedeflerinizle alakalı konularda araştırmalar yaparak, çalışarak, kendinizi gözden geçirme anlamında kullanabilirsiniz. Sizin için anlamını çoktan yitirmiş bazı kişi veya olguları devre dışında bırakabilirsiniz. Derinliklerinize çekilerek kendinizi yeniden gözden geçirebilir eksik kaldığınız durumlar için kendinizce önlem alabilirsiniz. Sağlığınıza mutlaka özen göstermelisiniz. Stres, içinize atmak, ihmal edilmiş rahatsızlıklar kendini hatırlatabilir.

21 Mart Salı günü Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Boğa burçları bu dönemde kendilerini biraz nadasa almalılar. Meditasyon yapmalı, kalplerinin sesini dinlemeli ve kendi kendilerine kalmalılar. Bu senenin adımları için planlarını gözden geçirebilecekleri güzel bir dönemin içindeler. Yeni ayla birlikte hayallerinin neresindeler, gerçekte ne yapmak istiyorlar sorularına odaklanmalılar. Sadece iş konusunda bazı zorlanmalar ve engellenmelerle karşılaşabilirler ancak aşacaklar merak etmesinler. Yeni ayda kendi cevherlerini ortaya çıkarmaya ve hayat planlamalarını yapmaya odaklanmalılar.

23 Mart’ta Plüton’un Kova burcundaki seyrine başlaması aradığınız anlamı bulmak ve bunu hayatınızda kalıcı hale getirmek için size bazı olanaklar tanıyabilir. İş hayatınızla ilgili beklenmedik ve zorunlu değişiklikler, daha önce çalışmadığınız konulara ilgi duyma ve artık uzun vadeli, kalıcı işler yapmak üzere bir stil belirlemelisiniz. Hafta sonuna doğru Mars Yengeç burcuna geçiyor. Finansal konularda gelenin gittiği, harcamaların denetim altına alınmakta zorlanıldığı, finansal konularda stres ve mücadele dönemi sona eriyor ve yerini iletişim, kardeşler, komşularla ilgili konulara bırakıyor.

ikizler burcu

İkizler burcu 20 – 26 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: İlgi ve merakın arttığı bu dönem aslında sizin döneminiz sayılır. Sosyal çevrenizle olan konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlayacak. Arkadaşlarınızla ve yeni çevrelerde daha fazla vakit harcayabilir, görüşlerinizi onlara yansıtabilirsiniz. Aktiviteler, davetler, organizasyonlar planlanması gereken konular arasında.

Siz ikizler burçlarının yönetici gezegeni Merkür’dür ve sevgili ikizler, merakınız bu dönem ikiye katlanabilir. Sosyal amaçlarınız ve idealleriniz ile ilgili konular daha çok ilginizi çekebilir. Hayatta kalma mücadeleniz insanları bir amaç uğruna bir araya toparlayarak onların oluşabilecek sorunlarına karşı çözümler üretmekle ilgili olacak. Eğer yeni şeyler öğrenmek istiyor isek, zihinsel anlamda uyarıcı olacak ortamlarda bulunmalısınız. Bu dönem, onlarla nasıl iletişim kurduğunuz ve nasıl algılandığınızla ilgili konularda deneyimler edinmeniz gerektiğini vurguluyor.

20 Mart Pazartesi günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Yeni hedefler belirleyeceğiniz bir aylık sürece giriş yaptınız. Bu zaman dilimi tabiatın uyanışı ve hayatın canlanması demektir. Bu enerji altında İkizler aktivite gücünü açığa çıkararak mücadeleci kimliğini ön plana alarak hırsla başarıya odaklanabilir. Böylece hem moraliniz hem de fiziksel gücünüz yerine gelmeye başlar. Bu dönemde projelerinizi bitirme, yeni hedefler belirleme, yeni bir adım atma yönünde güven duygunuz tamdır.

Birçok insanla tanışabilir, fikirlerinizi öne sürebilir, aktif bir dönem geçirebilirsiniz. Yalnız çoğu zaman bir sabırsızlık çabucak adım atma gibi haller hissederseniz, ayarınızı biliniz. Fırsatları zamanında değerlendiriniz. Sosyal hayatta yerinizi alınız. İlişkilerinizi güçlü tutunuz.

21 Mart Salı günü Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İkizler burçları bu dönemde yeni ortamlara girmeli, yeni insanlarla tanışmalı ve hayallerinin peşinden koşmalı. Merkür etkili bir yeni ay olduğu için yeni olasılıklar ile karşılaşabilirler, yeni fırsatlar yakalayabilirler. Aynı zamanda Şiron yıldızının şifalandırıcı etkisiyle, hayalleri konusunda onları engelleyen şeylerin farkına varabilirler. Kariyer konusunda güzel gelişmeler yaşamaya devam edecekler. Sadece eğitim ve seyahat konusunda biraz gecikmeler yaşayabilirler.

23 Mart’ta Plüton’un Kova burcunda ilerlemeye başlamasıyla maddi konulardaki deneyim ve kazanımlarınızı nerede kullanacağınızı daha iyi bilebilirsiniz. Elde etmek kadar onu kullanmanın, geliştirmenin ve hayatınızın bir değeri haline getirmenin önemli olduğunu fark edeceksiniz. 25 Mart Cumartesi günü ise Mars Yengeç burcuna geçiyor. Sizleri agresif ve sinirli yapan, süreli mücadele etmenizi sağlayan, hastalıklarla boğuşmanızı sağlayan gezegen artık burcunuzdan çıkıyor. Ee bu bence sizler için harika bir haber! Şimdi Mars, finans evinizi okşayacak biraz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 20 – 26 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Merakımızın ivme kazandığı bir süreçteyiz. Düşüncelerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Özellikle hedeflerinizi belirlemek ve yerine getirmekle ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, otorite figürleri ve toplum önü statünüz ile ilgili konularda olacak.

Kariyerinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, kendi işlerinizde kendi bildiğinizi yapacağınız ve diğer insanları çok fazla kaale almayacağınız bir dönem. Planlarınızı devreye sokmak için harekete geçebilirsiniz. Yetenek ve becerikliliğinizi ön plana çıkarabileceğiniz ortamlarda ve mecralarda bulunmalısınız.

20 Mart Pazartesi günü Güneş Koç burcunda seyahatine başlıyor. Bu, kariyer hayatınız, mesleki faaliyetleriniz, toplum içindeki konumunuzu belirleme yönünde gayet destekleyici ve son derece kuvvetlendirici bir enerjidir. Çünkü geçtiği alan hem kendinizi ifade edebilmeniz hem de yeni başlangıçlarda bulunmanızda size kuvvet olur. Yengeçler bu dönemi olumlu yönde değerlendirmek istiyorlarsa bir hedef belirlemeleri ve bu hedefi gerçekleştirmek yönünde istekli olmalıdırlar. Kaldı ki sizler öncü grup burcusunuz.

Bu öncülük gücünüzü kullanabilmek size kalıyor. Koç burcunda ilerleyen bir Güneş, ileriye atılarak kendinizi ifade etmek anlamı taşır. Belirli bir alanda odaklanarak, girişimci düşünerek kafanızın içindekileri yürürlüğe koyabilirsiniz. Mart sonundaki enerjiler, değişimlerin işaretçisi olarak öne çıkıyor. Bunları günlük yorumda detaylı işleyeceğim. Ancak şunu söyleyeyim. Bu değişimlerin bir kısmı ani şekilde gelişebilir. Ani bir iş değiştirme, başka bir işe girme, pozisyon değiştirme, özgür çalışma, kendi işinizi kurmak gibi.

21 Mart Salı günü Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yengeç burçlarını kariyer konusunda oldukça güzel bir yeni ay bekliyor. Bu yeni bir görev, yeni bir iş başvurusu, yeni bir iş başlangıcı olabilir. Kariyer konusunda kendilerini engelleyen durumların farkına varacaklar. Bol bol seyahat, eğitim ve vizyonlarını geliştirecek yeni fırsatları takip etmelerini öneririm. Sadece parasal anlamda gecikmeler yaşayabilirler, dikkatli olsunlar.

23 Mart’ta Plüton’un Kova burcunda yolculuğuna başlamasıyla kendinizi yeniden ve daha iyi halde inşa etmenin yollarını arayabilirsiniz. Psikolojinize ve bununla ilgili sorunlarınıza odaklanmalısınız. Hiçbir şeyin boş yere ve sebepsiz olmadığını bildiğinizde, bazı konuların da bildiğiniz gibi olmadığını fark edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise Mars sizin burcunuzda hareketine başlıyor. Mars, Yengeç burcunda düşüştedir, yani aslında vadettiklerini yerine getirirken zorlanmalar, endişeler getirir. Bu da demek oluyor ki, öncelikle duygusal anlamda endişe ve kaygı sizlerle beraber olacak.

aslan burcu

Aslan burcu 20 – 26 Mart haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta itibariyle ateş elementinde ilerleyen Merkür gezegeninden destek görecek burçlar arasındasınız. Kendinizden daha rahat bahsedecek, parasal konularda, sosyal çevrenizle beraber planladıklarınızı hayata geçireceksiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Seyahatlerinizi veya eğitim alanlarınızı daha fazla konuşacaksınız. Bu dönem dil öğrenmek için size fırsat sunabilir.

İnançlar, felsefi konular, yasalar ve hukuki konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, yükseköğrenim, üniversite, görgü kuralları ve doğa ile ilgili konularda olacak. Bu bağlamda kendinizden farklı düşünen kişilerle sağlıklı iletişim kurabileceğiniz ve herkesin kendine özgü yollarla doğruyu bulabileceği ve hoş görü geliştirebileceği ortamlarda bulunmalısınız. Öğrenme isteğinizi ön planda tutmalısınız. Çok seyahat edebilir, üniversitede istediğiniz noktaya gelebilirsiniz.

Güneş, 20 Mart itibariyle önümüzdeki bir aylık süreçte son derece güçlü bir enerjiyle çevrelenmenizi sağlayacak. Zira Koç burcunda seyahatine başlıyor. Bu enerji sayesinde kendinizi güçlü bir şekilde dışarıya yansıtmanız, kendinizden emin olmanız mümkündür. Güneş canlılığımızdır, sağlığımızdır, ifade gücümüzdür, güven duygumuzdur. Hayatın güzelliklerini hissedebilme, kişiliğimize uygun kararlar verebilme kuvvetidir.

Güneş egomuzdur. Ancak bu egonun ayarını iyi yapmak gerekir. Kendini sevmek güzeldir. Ancak insanın kendini bilmesi de erdemdir. Koç burcu geçişleri siz Aslanların eğitim hayatınızdan ticari yaşamınıza, uzak yerlere seyahatlerinizden çevre girişimlerinize kadar tüm konularda etkilidir. Bu dönemde kendinizi bu konularda gayet aktif ve emin hissedebilirsiniz. Bu süreçte kişi, sabırsızdır. Çünkü artık yenilik yapmaktan yanadır. Şehir veya ülke değiştirebilir. Oturduğu yerden başka bir yere taşınmayı düşünebilir. Karşısına çıkan fırsatları değerlendirmek isteyebilir. Fiziksel anlamda bir hayli enerjik olunur.

21 Mart Salı günü Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni ay Aslan burçlarına yeni eğitimler, seyahatler ve vizyonlarını geliştirecek yeni sosyal çevreler vadediyor. İletişimde olmayı kesinlikle bırakmamalılar. Yeni insanlarla tanışmaktan geri durmamalılar. Parasal anlamda güzel ve bereketli yatırımlar yapacaklar. Sadece ortaklıklar ve uzun süreli ilişkilerde akışları biraz yavaşlayabilir.

Hafta sonuna doğru Mars Yengeç burcuna geçiyor. En çok harekete ve motivasyona, mücadele ve savaşma gücüne ihtiyacınız olduğu bu dönemde, birden enerjiniz düşebilir, tembellik hayatınızın ortasına çöreklenebilir. Gizli bir takım işler, gizli kapaklı durumlar başınıza iş açabilir. Gizli düşmanlarımız arkanızdan iş çevirmek için pusuda yatıyor olacaklar. Dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınıza da dikkat edin, ateşli bir takım rahatsızlıklar olabilir, mideniz hassaslaşabilir, yedikleriniz dokunabilir.

Ani patlamalar, öfkelenmeler oluşabilir. Öte yandan, aslında harika fırsat ve şanslar elde edebilirsiniz de. Hayır! Aslında Mars bu kadar lanet bir gezegen değil, çünkü size motivasyon ve enerji de sağlayacaktır. Hayatınızda elde etmeyi planladınız hedefleriniz için enerji ve ataleti bu dönem Mars sayesinde alabilirsiniz. Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle de ilişkileriniz ve bu yöndeki tutumlarınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Dengede kalmayı, bilmediklerinizi kabullenmeyi ve öğrenmeyi, bildikleri daha iyi işlemeyi öğrenebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 20 – 26 Mart haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Yönetici gezegeniniz Merkür, araştırma ve merak konularında size ivme kazandıracak bu dönem. Özellikle tabular, miras konuları, yeraltı ve mafya gibi konularla daha çok ilgileneceksiniz. Koşullarınız ne olursa olsun yardım istemek, destek almak gibi konularda ve ayrıca stratejik düşünme, kişilerin davranışlarının ardındaki motivasyonu çözmek gibi konularda deneyim elde edebileceğiniz ortamlarda bulunmalısınız.

Bilinmeyene ve kişisel dönüşümünüze odaklanmalı ve bu konulara öncelik vermelisiniz. Bu dönem, geçmişi geçmişte bıraktığınız sürece, yenilenmeyi vaat etmektedir. Parasal konuları konuşmak, sıkıntılarınıza çözümler üretmek önem kazanıyor. Kredi, vergi, borç almak, vermek bu dönemde konuşulan konuların başında gelecek. Kredi konuları, birilerine güvenip yola çıkıp ortada kalmak, bir yol izlemeye çalışırken, mecburen başka bir yola dönmek, günü kurtarmaya çalışmak her yiğidin harcı değil.

Özellikle finansal konular olmak üzere, ilişkinizdeki paylaşımlar, iş ortaklıkları, borç ve alacak meseleleri üzerinde çok dikkatli olunması gereken bir dönem. Bu mevzularda birçoklarınız zorlanıyor olabilir. Eşinizden de umduğunuz desteği göremiyor olabilirsiniz. Bazen tek başına ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışıyorsunuz. Bunlar kolay değil. İş ortaklığında problemler yaşanabiliyor. Anlayışsız veya bencil bir eş, sadece keseri kendine yontan insanlar sizi mali ve manevi anlamda güç durumda bırakıyor.

20 Mart Pazartesi günü Koç burcunda ilerleyen Güneş, bu meseleler üzerinde durmanızı sağlayacak. Kimi Başaklar bir ortakla yollarını ayırabilir. İlişkisinde sorunlar varsa yeter artık diyebilirler. Asıl dikkat edilmesi gereken nokta, sizin ister özel ister parasal isterse başkalarıyla olan her türlü parasal alışverişlerde ve borçlanmalarda riskten uzak durmanız. Önünüzü göremediğiniz, size zarar veren kim veya ne varsa bunları tekrar gözden geçirmeniz tavsiye edilir.


21 Mart Salı günü Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni ay Başak burçlarının para evinde gerçekleşiyor. Uzun zamandır planladıkları bir yatırım planları varsa, bu dönemi iyi değerlendirmeliler. Banka ve krediler konusunda işlerin oldukça hızlı ilerlediği bir dönem olacak. İlişkisi olanlar, evli olanlar için oldukça güzel gelişmeler kapıda. Yalnız olanlar ise etraflarına daha dikkatli bakmalılar. Sadece günlük rutinlerinde, iş hayatlarında bazı sıkıntılar çıkabilir. Sağlıkla ilgili biraz dikkat etmeleri gereken bir dönemdeler.

23 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna geçişi zorunluluk hissettiğiniz ve günlük yaşantınızın bir parçası olan her konuda sizi geliştirecek bir kapı açabilir. Bu hissi terk edeceğiniz, kendinize başka uğraşlar bulacağınız ve yeni alışkanlıklar edineceğiniz bir düzen kurmalısınız. Kariyerinizde ve çalışma koşullarınızda önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars Yengeç burcuna geçiyor. İş ve kariyer hayatınızda bir süredir, stres ve mücadele geçtiğiniz var sayarsak bu geçiş size iyi gelecek. Fakat sosyal ve arkadaşlık ilişkileri sabır testinden geçebilir. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler, huzursuzluklar çıkabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 20 – 26 Mart haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: İletişim gezegenimiz Merkür sizin zıt burcunuzda ilerlemeye başladı. Bu dönem ortaklıklar, rakipler, evlilik, yarışma ve davalarla ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, sosyal arena dediğimiz başkaları ile karşı karşıya geldiğimiz ve başkaları aracılığıyla deneyim sahibi olduğumuz konularda olacak.

İkili ilişkilerde dengelenme, partner arayışı ya da yalnız kalma ihtiyacı gibi ve belki de karşı tarafa olan saygısız tutumlarımızın ana kaynağına inip, algılama ve iletişim tarzınızla ilgili deneyimler elde edeceğiniz ortamlarda bulunmalısınız. Sevdiğiniz insanla baş başa verip ilişkinizi, yapacaklarınızı, geleceğinizi konuşmak önem kazanıyor. Eğer ayrılmaya karar verdiyseniz, bu dönemde hukuki işlemleri başlatabilirsiniz veya evliliğinizi, ilişkinizi kurtarmak için danışmanlık alabilirsiniz.

20 Mart Pazartesi günü Güneş Koç burcunda seyahatine başlıyor. İlişkilerde test süresi! Partnerinizle sanki birbirinize ayna tutmuş gibi, aranızdaki benzerlikleri veya farklılıkları görebilmeniz mümkün. Hem sürpriz birliktelikler yaşanabilir, hem ani kopuşlar meydana gelebilir. Kafamız biraz dağılabilir. Bir yandan sağlığımız, iş hayatımızla ilgili meseleler üzerinde düşünürken, diğer taraftan başlayacak bu aktif enerjiler iki arada bir derede misali, bizi epeyce yoracak gibi.

Eğer ilişkinizde üstünü kapattığınız problemler varsa ve ikiniz arasında bitmeyen sorunlar devam ediyorsa ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bu kararı karşı taraf veya ortaklaşa verebilirsiniz. Partneriniz veya siz, hayatınızda yeni bir sayfa açmaya karar verebilirsiniz. Bu dönem bekar Terazilerin yeni bir ilişkiye hızlı bir şekilde başlamalarını sağlayıcı olabilir. Lütfen hangi kararı veriyor olursanız olun, abartmadan, iyice düşünerek ve sonradan pişman olmamak için bilinçli hareket ederek dönemi değerlendiriniz.

21 Mart Salı günü Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni ay Terazi burçlarının ilişki evinde gerçekleşiyor. Merkür gezegeni ve Şiron yıldızının etkilerinin olduğu yeni ay Terazi’ler için bol bereketli ve bol iletişimli olacak. Bu dönemde belki işlerle ilgili sözleşmeler yapabilir ya da ilişkilerini toplumla paylaşacak konuma gelebilirler. Bekar olanlar bu dönemde iletişim kanallarını açık tutmayı öğrenmeli. İş hayatları ve gündelik rutinleriyle ilgili güzel gelişmeler yaşayacaklar. Flört döneminde olan Terazi burçları bekledikleri adımları biraz geç görebilirler ancak canlarını sıkmamalılar, bu durum geçici.

23 Mart’ta Kova burcunda seyrine başlayan Plüton, hayattan keyif alma yollarınızı önemli ölçüde değiştirebilir. Neye ihtiyacınız varsa onu bulabilir, neyi geliştirmeniz gerekiyorsa ona yönelebilirsiniz. Hafta sonuna doğru 25 Mart Cumartesi günü Mars Yengeç burcuna geçiyor. 10. kariyer ve iş evinizde hareket edecek olan Mars, mücadele edeceğiniz alanların bu olduğuna işaret ediyor. Evet, iş ve kariyerinize ilişkin konularda istediklerinizi elde etmeniz için ekstra enerji ve efor sarf etmeniz gerekecek. Yöneticileriniz ile bu süreçte aranızda gerginlikler oluşabilir, bazı sözleri yemeniz, yutmanız gerekebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 20 – 26 Mart haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Hayatınızın belli konularında hızlı kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Özellikle çalışma ortamı, iş arkadaşlarınız ve evcil hayvanlarınız ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Spora yazılma, protein ağırlıklı beslenerek yeni bir beslenme programı oluşturmak anlamında şanslı bir dönem. Bu döngüde kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Öne fırlamak, yorulmaksızın hareket etmek, coşkunluk, dinamizm, her işin altından kolayca kalkmak gibi destekleri de hesaba katarsak hakikaten etkili bir süreç gibi gözükse de, bilinçli düzenlemelerde bulunmak çok önemli.

Hayatta kalma mücadeleniz, hayatın sıkıcı işleri, görevleriniz ve hizmet gösterdiğiniz alanlarda yani kendinizi köle gibi hissettiğiniz konularla ilgili olacak. Bu bağlamda aksayan işler, sağlığınızla ilgili endişe ve kaygılarınızı giderebileceğiniz alanlarda deneyimler elde etmelisiniz. Rutin işleriniz ile ilgili yaşadığınız endişe, telaş ya da sinirlilik durumlarını çözüme kavuşturabilmelisiniz. Böylece çalışanlarla aranızdaki sorunlar, iletişim problemleriniz ve yanlış anlaşılmalarınız son bulabilecektir.

20 Mart Pazartesi günü Güneş Koç burcunda seyahatine başlıyor. İş hayatınızda kendi iradenizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Fakat bu enerjinin acelecilik, çabuk fethetme ve çabuk sıkılma gibi görülen yan etkilerinin bilincinde olmanız gerekmektedir. İş ortamınızda aktif davranarak, sıcak bir dürüstlük içinde olursanız, insanlarla iyi bir diyalog geliştirdiğiniz gibi isteklerinizi uygulamanız da kolay olur.

21 Mart Salı günü Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Akrepler bu dönemde yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilir, iş yerlerinde bazı düzenlemeler yapabilirler. Günlük işleriyle ilgili yardımcılarından daha fazla destek alabilirler. Aşk evlerinde yer alan Jüpiter gezegeni, Neptün ile kavuşuyor. Aşk konusunda oldukça güzel fırsatlar karşılarına çıkacak, değerlendirmeyi ihmal etmesinler. Sadece ev ve aileyle ilgili olaylar istedikleri hızda gitmeyebilir. Güzele ve iyiye odaklanmalılar.

Plüton’un Kova burcundaki seyrine başlamasıyla aidiyet duygusunu yoğun bir şekilde düşünebilirsiniz. Kendinizi nerede mutlu hissediyorsanız, ruhunuza ve fikirlerinize nerede önem veriliyorsa orada olmak isteyebilirsiniz. Bu istek bazı fiziksel yer değişiklikleri yaptırabilir. Hafta sonuna doğru Mars Yengeç burcuna geçiyor. Bu dönemde hukuki anlamda bir takım problemler, sorunlar önünüze çıkabilir. Uzun süredir sürekli ödemelerle cebelleşmekten yoruldunuz, bu borç olabilir, taksit olabilir, kredi olabilir ama son 1,5 aydır sürekli cebinizden hızlı bir şekilde para çıktı, bu süreç sona erdi sizler için. Şimdi ise mücadele edeceğiniz alan, tanıtım, reklam, seyahat, halkla ilişkiler gibi konular olacaktır.

Bu süreçte bol bol seyahat edebilirsiniz, hatta o kadar ki bu seyahatler ilk etapta keyif verici gibi gelse de bir zaman sonra yorgunluktan şikayet etmeye başlayabilirsiniz. Din, felsefe, inançlar gibi konularda pasif savunucu konumuna geçebilirsiniz. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili, yurt dışından gelecek olan paketler, siparişlerde dahil, stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir. Bu süreçte çok daha fazla okuyabilir, hayatın anlamını çözmeye yardımcı olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 20 – 26 Mart haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Merkür’ün sizin elementinizle aynı doğaya ait bir burçta ilerlemesi bu hafta itibariyle destekler alabileceğinizin işaretçisi. Özellikle varsa çocuklarınız ya da romantik ilişkileriniz ve yaratıcılığınız aracılığıyla kendinizi ifade ettiğiniz konularla bu dönem daha çok ilgileneceksiniz. Hobilerinize, kendinize, özel hayatınıza varsa çocuğunuzla olan iletişiminize önem vermeye başlıyorsunuz. Aşkı, keyfi konuşacak, fikirlerinizle etrafınızdaki insanları etkileyeceksiniz.

Hayatta kalma mücadeleniz, dadılık, öğretmenlik, flört niteliğindeki ilişkiniz ile ilgili konularla olacak. Bu bağlamda özgüven ve öz değer konularında bazı deneyimler elde etmelisiniz. Aşk hayatınızdaki gelgeç gönüllülük, aşkı bir oyun gibi görmeniz, havailiğiniz ve değişken hallerinizi gözlemlemeli ve bu davranışlarınızın sizdeki etkisini çözüme ulaştırmalısınız.

20 Mart Pazartesi günü Güneş Koç burcunda seyahatine başlıyor. Kendinizi gönlünüzce gayet özgür bir şekilde ifade edebileceğiniz, zevk aldığınız ne varsa onu yaşamaktan hoşlanacağınız bir dönem. Enerjiniz gayet yüksek. Aşk hayatınızla ilgili alanda etkili olacak bu geçiş, sizin tüm güçlü yanlarınızı ortaya çıkarıyor. Fethetmek, etkilemek, elde etmek gayet kolay. Karşı cins üzerinde etkiniz tartışılmaz. Size hayır diyecek insan yok desek yeridir. Mücadele gücünüz görülmeye değer. Aktif bir şekilde hareket edebilirsiniz. Yeni tanışmalar, yeniden aşık olmak, heyecan duymak, hayatın farklı yanlarını yaşamak isteğiniz yükselecektir. Maceracı bir dönem. Farklı olan, heyecan verici olan ne varsa ona doğru koşacaksınız.

Eğlenmek, hiçbir şey düşünmeden artık yeni bir sayfa açarak hayatınızı kurabilirsiniz. Eğlence, spor, aktivite içeren alanlarda sizi görebiliriz. İnsanlar sizi ilgiyle izleyebilirler. Sizin ne kadar çok özellikleri olan bir kişi olduğunuzu fark edebilirler. Bu dönem, iki yıl öncesi gibi hareketlendirecek sizi. İşte size yepyeni olanaklar sağlayacak bir aylık etkili bir dönem. Değişim kaçınılmaz. Sürprizler etkili.

21 Mart Salı günü Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni ay Yay burçlarının aşk evinde gerçekleşiyor. Bekar olan Yay burçları için bol bol iletişim kuracakları bir dönem olacak, kapıda aşk onları bekliyor. İlişkisi olanlar ise bol muhabbetle geçirecekleri bir döneme giriyorlar. Bu dönemde toprak, gayrimenkul konularında karşılarına güzel fırsatlar çıkabilir. Ticaretle uğraşanlar için bu dönemde işler istedikleri hızda gitmeyebilir. Kardeşler ve yakın arkadaşlar konularında sıkıntılı dönemler geçirebilirler.

Hafta sonuna doğru Mars Yengeç burcuna geçiyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri ve evlilikle ilgili konularda stres ve gerginlik yaratan süreç artık geride kalıyor. Şimdi mücadele edeceğiniz, uğraşacağınız, efor sarf edeceğiniz alan para ile ilgili konular olacaktır. Ödemeler, krediler, borçlar, taksitlerle ilgili olacaktır. Para gelir, ama geldiği gibi gider, hesabınızı yapmakta zorlanabilirsiniz. Borçlarınızı almakta zorlanabilir, mirasla ilgili konularsa sıkıntı çıkabilir. Elbette olmasını temenni etmeyiz, ama bazılarınız minik operasyonlar geçirebilir. Bu daha çok mide, göğüs ile ilgili olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 20 – 26 Mart haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta Koç burcunda hareketine başlayan Merkür; ebeveynler, vatan, kökler, geçmiş, itibarınız ile ilgili konularla ilgili hareketlenmenizi sağlayacak ve bu konularla daha çok ilgileneceksiniz. Aile hayatınızda iletişiminiz hızlanıyor. Bu dönemde emlak, alım, satım işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Aile büyüklerinizle iletişim halinde olacak, kendi düzeninizi oluşturmak isteyeceksiniz.

Hayatta kalma mücadeleniz, iç dünyanız ile ilgili konularla olacak. Bu bağlamda evde yaşanılan huzursuzluklar, ait hissedememek gibi konularda deneyim elde etmeniz gerektiğini vurgulamaktadır. Düşünme, algılama ve iletişim tarzınızı, edindiğiniz deneyimlerle üzerine düşünmeli, problemin ana kaynağına inilmeli ve çözüme kavuşturmalısınız.

20 Mart Pazartesi günü Güneş Koç burcunda seyahatine başlıyor. Yuvanızdaki huzur, güvenlik ve bütünlüğün sağlaması, sorumlulukların yerine getirilmesi ve anlayışlı olunması gereken bir dönem. Birlikte yaşadığınız kişiler buna yanaşacak mı veyahut siz sakin olacak mısınız? Böyle bir etki altında tartışmak ve huzuru bozmak mı gerekiyor. Hayır. O zaman yapılması gereken özellikle evli kişilerin yaşadığınız ilişkinin özü, süresi, niteliği ve karşınızdaki kişinin sizin yaşamınızdaki yerini iyi belirlemeniz lazım. Eğer bu noktaya gelene kadar türlü badirelerden geçmiş, bir temel oluşturmuş ve yüreğinizdeki sevgiyle yol almış iseniz elbirliğiyle bu süreci gayet güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Bunun tam tersi durumda, kendi yapısı gereği zaten pasif biri ise, o zaman kızmaya hakkınız yok. Zaten en başından beri kişiliği bu diyerek olgunlukla karşılamak gerekiyor. Aslında süreci nasıl geçireceğiniz, tamamen aranızdaki paylaşımın niteliğine bağlı olarak şekillenecektir. Birbiriniz için ne anlam ifade ettiğinizi iyi bilmek ve ona göre davranmak gerekir. Bu tespitin doğru şekilde yapılması için tabii ki gerçekçi ve tarafsız bir şekilde düşünmek gerekiyor.

Yalnız yaşayanlar için bu dönem, evinizle alakalı konular üzerinde yoğunlaşmanın işaretçisi olan bu seyir, genel olarak tek başına yaşamanın zorluklarıyla mücadele etme anlamında etkilidir. Aileleriyle yaşayanların da birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerinde fayda var. Başka bir şehre yerleşme veya başka bir eve taşınmak gibi değişimler gündem maddenizde yer alabilir.

21 Mart Salı günü Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Oğlak burçları toprak yatırımı yapmak, ev almak, ev satmak, ev ve aileyle ilgili sorunları çözmek için oldukça güzel bir döneme giriyorlar. Aynı zamanda yeni insanlarla tanışmak, yeni iletişim kanalları kurmak için karşılarına oldukça güzel fırsatlar çıkacak. Sadece gelirler konusunda bazı pürüzler çıkabilir, dikkatli olmalılar.

25 Mart Cumartesi günü Mars’ın Yengeç burcuna geçişi duygusal dünyanızdaki tavırlara ve olaylara dikkat çekebilir. Fedakarlıklarınız ya da sizin için yapılan fedakarlıklara odaklanabilirsiniz. Bir yön değişikliği yapmak, mutlu olduğunuz anların sayısını arttıracağı gibi sorun yaşadığınız, sorguladığınız konuların da çözülmesine yardımcı olacaktır. Kolay kolay düşmeyeceğiniz duygusal gel gitlere daha açık olabilirsiniz. Plüton’un burcunuzdaki uzun yolculuğunu tamamlayıp Kova burcuna geçmesiyle kişisel düzlemde tecrübe ettiğiniz konuları hem kendiniz hem de çevreniz için nasıl dönüştüreceğinizi düşünebilirsiniz. Mevzunun sadece para kazanmak olmadığınızı bilerek işe başlayabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 20 – 26 Mart haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta yakın çevre, kısa yolculuklar ulaşım, ticaret, haberleşme, kardeşler ile ilgili konular gündeminizde olacak. Tüm bu konularda hayatınızda merak olgusu ivme kazanabilir. Ağabey, kardeş, ablanızla, kuzenleriniz ve akrabalarınızla görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Yine bu dönem sonrasında eğitim ve öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. Derslerinize olan ilginiz artabilir. Öğretmenlerinizle irtibata geçmek için uygun bir dönem.

Çok soru soran, yakın çevreye merak komşu ve kardeşlerle iletişim, eğitim ve öğretime yakın ilgi, çevreyi anı algılamakla ilgili tarafsız deneyimler edinilmesi gerektiğini vurgulamaktadır. Fazla sığ ve yüzeysellik söz konusuyken bu anlamda bu süreci daha çok entelektüel merakınızı ve iletişim yeteneğinizi geliştirmek ile ilgilenilmelidir. Hayatta kalma mücadeleniz, yaşam boyunca “başkalarına kendimi dinletmeliyim” ile ilgili konular üzerine olacak. Sorunlarınız varsa bu sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz.

20 Mart Pazartesi günü Güneş Koç burcunda seyahatine başlıyor. Güneş size hem girişimde bulunma gücü veriyor hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde cesaretlendiriyor. Ayrıca ciddi ilişki evinizin yöneticisi olduğu için, size yeni arkadaşlıklar kazanmanızda destek oluyor. Devam eden ilişkinizde ipleri elinizde tutmanızı sağlıyor. Bu zaman dilimi içinde gayet doğal, kimsenin etkisi altında kalmadan, kararlarınızı uygulama yönünde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Genç ruhlu veya genç yaşta kişilerle daha iyi anlaşabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bu devrede, oldukça hevesli ve coşkunsunuz. Kovalar için özgürlük kavramı ve hızlılık son derece önemlidir. Bu süreç yeni ilişkiler, yeni girişimler değişimler anlamında gayet önemli. Size tavsiyem, hala devam etmekte olan, Merkür Balık burcu geçişinin, dağılmaya yol açan, kararsızlıklara meydan verici etkisine karşı dikkatli olmanızdır. Eğer bir amacınız varsa, cesur olun.

21 Mart Salı günü Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ticaretle uğraşan Kova burçları için yeni ay oldukça güzel bir dönem vadediyor. Eğitim, seyahat veyahut araba alımı ya satımı yapmak bu dönemin başlıca konuları olacak. Yeni eğitimlere başlayabilir, seyahatlere çıkabilirler; bu konularda uzun süredir devam eden problemleri çözebilirler. Aynı zamanda parasal anlamda güzel gelişmeler var. Sadece hayata biraz negatif bakabilir, engellenmişlik duygusu yaşayabilirler. Bunların kendilerini durdurmasına izin vermemeliler.

23 Mart’ta Plüton’un burcunuzdaki yolculuğu içinizi ve dışınızı derinden etkileyip değiştirecek gelişmeler getirebilir. Giyim tarzınızdan tutun, hayata nasıl baktığınız ve nereden baktığınıza kadar pek çok alanda değişikliğe gidebilirsiniz. Değişime ve marjinal fikirlere açık olan biri olmanız kadar bildiğinizi okuyan tavrınız da bundan nasibini alabilir. Bilmediklerinizi kabul edin ve bunları hayatınıza nasıl işleyeceğinizi düşünün. Güçlenmelisiniz. Bu da daha özgür, daha bilinçli bir yaşamın kapılarını açabilir. Hangi konuyu yaşarsanız yaşayın hepsinin bir bedel değil, bir ödül olduğuna inanarak onlara yaklaşmalısınız.

25 Mart Cumartesi günü Mars Yengeç burcuna geçiyor. Altıncı evinizde seyahat edecek olan Mars günlük angarya işlerinizi arttırabilir, sağlıkla ilgili konulara dikkat etmekte fayda var, ateşli rahatsızlıklar, mide, ciğerler hassaslaşabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle agresyon ve stres yaratıcı durumlar ortaya çıkartabilir. Gündelik hayatınızda, rutinlerinizde bir hareketlilik sözkonusu olabilir. Bulunduğunuz yer size güvenli ve rahat gelse de bazı sorunlarla karşılaştığınızda yenilik yapma fikrine açık olmalısınız. Uzun vadeli vakit geçireceğiniz, hayatınızı idame ettireceğiniz işlerin sizin için fayda sağlıyor olmasına dikkat etmelisiniz. Sorumluluk almaktan, yeni işlere ve farklı alanlara girmekten çekinmeyin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 20 – 26 Mart haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta biraz daha zihninizi geliştirecek konular ve faaliyetlere odaklanabilirsiniz. Bunları örnekleyecek olursak, sahip olduklarınız, manevi kaynaklarınız, geliriniz, giderleriniz ve kişisel değerler ile beraber, kendi değeriniz ile ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Maddi konularda önemli işler peşine düşeceksiniz. Para kazanma becerilerinizde aktif, özgür, cesur adımlar size kazandıracak. Kafanız çözüme yönelik çalışabilir. İş bağlantıları ve para getirileri anlamında şanslı bir dönem.

Para ile ilgili beceriniz ve para konusunda ne yapacağınızı bilir hallerinizi artık kendinize çevirmeli ve bu anlamda kendi değerini arttırmaya yönelik çalışmalar yürütmelisiniz. Kendinizi geliştiremez iseniz para üzerinden kurnazca edindiğiniz kazançlar kendinizi daha da değersiz hissettirebilecektir. Aman dikkat! Hayatta kalma mücadeleniz, paranızın ve kendinizin değerini bilemiyor olmakla ile ilgili konular üzerine olacak. Kendi değerinizi bilginize endeksli yaşıyor olmakla ilgili konularda deneyimler edinilmesi gerektiği vurgulanmaktadır.

20 Mart Pazartesi günü Güneş Koç burcunda seyahatine başlıyor. Finansal konularda girişimci olabileceğiniz bir dönemin habercisi. Kazanmak adına cesaretle yol alabilirsiniz. Harcamaları da teşvik edicidir. Alacakların tahsilinde veya ortaklıklar ilişkilerinde dikkatli olmakta yarar vardır. Yoğun bir rekabet söz konusu olabilir. Egonun yükselişi, isteklerinizi elde etmek konusunda mücadele vermenizi sağlarken, harcamalar konusunda da aynı şekilde dikkatsiz davranabileceğinizin göstergesidir. Anlık dürtülerinize yenilmemeli, risk almamalısınız. Öncelikle izlediğiniz yolun doğruluğundan emin olmanız gerekebilir. Bu geçiş döneminde hem işlerinizi yoluna koymak, hem kimsenin boyunduruğu altına girmeden ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Paraya ihtiyacınız olabilir. Girişimde bulunabilirsiniz. Sağlığınızla alakalı harcamalarda bulunabilirsiniz. Yeteneklerinizi hayata geçirerek para kazanabilirsiniz. Aslında bu geçiş, kendinizi, gücünüzü fark etmenizi sağlayacak. Hırslandıracak. Ben de kazanmalıyım, ben de bunu yapabilirim, yeniliklere açığım demenizde yardımcı olacak. Tek bir konu var. Parasal harcamalarınıza dikkat edin ve bilgilenmeye önem verin.

21 Mart Salı günü Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Balıklar’ın karşılarına bu dönemde parasal konularda çok güzel fırsatlar çıkacak. Yeni gelir kaynakları ve iş fırsatları bulabilirler, mevcut kaynaklarının bereketi artabilir. Gökyüzündeki Jüpiter ve Neptün kavuşumu Balık burçlarına adeta ‘Dile benden, ne dilersen’ diyor. Bu dönemde bazı korku ve endişeleri tavan yapsa da bunların kendilerini durdurmasına izin vermemeliler.

Hafta sonuna doğru Mars Yengeç burcuna geçiyor. Beşinci evinizde hareket edecek olan Mars aşk, cinsellik, çocuklar, hobiler gibi konularda daha fazla efor, mücadele, stres gibi koşullar yaratabilir. Cinsel anlamda libidonuz bir hayli yükselebilir, özel hayatınızda flört ettiğiniz kişi veya kişilerle stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir. Çocuk sahibi olanlar, onlarla ilişkilerde agresyon artabilir, çocuklarınız daha özgürce ve sınırları aşmak istercesine hareket etmek isteyebilirler. Spora yönelebilirsiniz.


Bu dönem sevginizi gösterirken daha sert ve kuralcı olabilirsiniz. Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle beraber ilerlemenizin önündeki engellerden birer birer kurtulabilirsiniz. Ancak bunu yapabilmek için önce odak noktanızı buna çevirmeniz gerekebilir. Size iyi gelen, çevrenizle paylaşabileceğiniz ve daha önce denemediğiniz bir şeyler varsa bunları hayatınıza entegre etmelisiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.