Sağlıklı Yaşam İçin Kişiye Özel Fitness Programı

Günümüzde artık hareketsiz yaşama sahip olmak, beraberinde yalnızca kilo fazlalığını getirmiyor. Aynı zamanda kişiler kaç yaşında olurlarsa olsunla fark etmez yaşamlarını hareketli bir hale getirmelidir. Spor yapmak için profesyonel isimlerden destek almak isteyenler de bunun için Berkay Türkkan ile iletişime geçip fitness programı hakkında gerekli olan bilgilerin tamamını alabilirler.

fitness programı

Sağlığını her zaman en üst düzeylerde korumak isteyen insanların en fazla üzerinde durmaları gereken konuların başında sporun gelmesi rastlantı değil. Çünkü insanlar yaşamlarını ne kadar hareketli şekilde geçirirlerse, fazla kilo sorunu ile karşılaşma gibi bir durum söz konusu olmuyor. Düzenli olarak spor yapmak ve bu aşamada yapılacak olan hareketlerin vücuda esneklik kazandırması adına ise gerekli adımların her birinin üzerinde özenle durulması gerekiyor.


İnsanların bu aşamada spor hocası ile iletişime geçerek doğru hareketleri yapmak istedikleri zaman ise karşılarına farklı sorunlar çıkabiliyor. Çünkü isteyen herkesin her zaman spor salonuna giderek alanında deneyimli isimler ile beraber fitness programına sahip olması mümkün olmuyor. Böylesi durumlarda insanların büyük bir kısmı ilk olarak internette fitness programları ile alakalı incelemeler yaparak herhangi bir bilgi sahibi olmadan karşılarına çıkan hareketleri yapmaya başlıyorlar. Öncesinde doğru ısınma hareketlerinin yapılmadığı, vücut yapısına göre doğru olmayan hareketlerin yer aldığı programların tercih edilmesi; vücuda çoğu zaman fayda yerine zarar verir. Çünkü hareketlerin yanlış yapılması vücutta ister istemez sorunların ortaya çıkmasına sebebiyet verir. Şimdilerde spor yapmak için illa ki spor salonuna gitmesi gerekmediğini bilenler, online fitness programı ile beraber aradıkları sonuçları elde etmeyi başarıyor.

Online Fitness Programı Nedir?

Spor yapmak, yalnızca insanların fazla kilolarından kurtulmasına yardımcı olmaz. Aynı zamanda çok daha esnek ve sağlıklı bir yapıya sahip olmasına yardımcı olur. Hangi yaş grubu olursa olsun fark etmez doğru şekilde yapılacak olan fitness antrenmanı ile beraber insanlar doğru hareketlerin beraberinde getirmiş olduğu faydaları görmek mümkün hale geliyor. Fitness antrenmanlarının doğru şekilde yapılabilmesi adına mutlaka alanında uzman olan spor hocaları ile iletişime geçilmesi gerekiyor. Lakin herkesin spor salonuna giderek istediği gibi antrenmanların yapması her zaman mümkün olmuyor. Berkay Türkkan da insanların bu konuda karşı karşıya kalmış olduğu sorunları gidermek adına tamamen kişiye özel tarzda online fitness programı hazırlamaya devam ediyor.


Uzman tarafından özenle hazırlanılan fitness programı ile istenilen sonuçların elde edilebilmesi adına ilk aşamada istenilen bilgilerin eksiksiz ve doğru olarak verilmesi gerekiyor. Çünkü bu bilgiler sayesinde fitness antrenmanı ile alakalı yapılacak programdaki tüm detayların en iyi şekilde netleştirilmesi mümkün hale gelmiş oluyor. Ortaya çıkartılan programın tamamen kişiye özel olması sayesinde yapılacak hareketlerin etkileri çok daha kısa bir süre içerisinde otaya çıkacaktır.

Dışarıdan bakıldığı zaman fitness programı dahilinde hareketlerin sırasının pek de önemli olmadığı düşünülebilir. Lakin hareketlerden maksimum verimin elde edilmesi adına ilk önce vücut ısıtılmalıdır. Sonrasında da gerekli sayıdaki hareket mümkün olan en doğru şekilde yapılması gerekir. Berkay Türkkan tarafından hazırlanılan fitness programı dahilindeki hareketler, belirlenmiş olan yaş grubuna göre insanların zorlanmadan antrenman programına uymasını sağlar.


Bir yandan formunu korurken diğer yandan da yaşamını sağlıklı şekilde sürdürmek isteyenler için düzenli olarak spor yapmanın önemi son derece büyüktür. Evinde ya da istediği yerde kendine özel fitness antrenmanı ile formunu korumak isteyenler, https://berkayturkkan.com/ adresi üzerinden kendine özel program hazırlanması adına uzman isimler ile iletişime geçebilirler.


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.