Astroloji: Bu burçların cepleri para doluyor!

Astroloji: Bu 5 burç, yıldızların etkisiyle öne çıkacak ve büyük fırsatlarla karşılaşacak. Bu avantajlar özellikle işyerinde kendini gösterecek. Bu burçların banka hesapları dolabilir ve yeni iş teklifleri ortaya çıkabilir.

astroloji

Astroloji: Bu burçların cepleri para doluyor, Mars-Merkür etkisi her şeyi değiştiriyor!

Hafta sonu, bu şanslı kişiler arasında olup olmadığımızı öğrenmek için mükemmel bir zamandır. Öyleyse, Yengeç burcunda Güneş ve Oğlak burcunda Ay’ın getireceği güzel şeylere bakalım.


Koç burcu

Koç burcu zenginleşiyor. Cesaret ve girişimcilik, on iki burçtan ilki olan Koç burcunu tanımlar. Yaklaşan hafta, Koç burcunun bu özelliklerini sergileme fırsatı olacak. Artık bekledikleri zaman geldi ve uzun süredir özlenen toparlanma başlıyor. Venüs’ün sekstili ve Merkür’ün trigonu, önemli iş fırsatları sunacak.

İş ve kariyer hayatınızda önemli bir dönemeç olabilir. Bu süreçte, yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve kariyerinizde yükselmek için adımlar atabilirsiniz. Yakında karşımıza çıkabilecek olan uyarıcı bir sözleşme, yeni bir müzakere veya verimli bir işbirliği olabilir. Bu, onaylar ve sürekli ilerleme dönemi olacak ve anahtar kelime “güven” olacak. Bu kavram, her durumda bize eşlik edecek ve çevremizdeki insanların doğru insanlar olup olmadığını anlamamıza yardımcı olacak.

İkizler burcu

Merkür, İkizler burcunu müzakerelerde destekliyor olacak. Yenilenme havası alıyoruz ve geleceğe dair hisler olumlu görünüyor. Yaklaşan günler, kazançlı bir sözleşme yenilemesi talep etmek için ideal olacak. Finansman arayanlar ise kendi yatırımcılarını bulmak için şimdi harekete geçmeliler.

Her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor, ancak kısayollara başvurulmamalı. Ödül sadece çalışma ve özveriyle kazanılabilir. Bu nedenle, bazı işlerin daha iyi gidebileceğini düşünürsek, moralimizi bozmayalım. Genel olarak durum olumlu. Bu, özellikle serbest meslek sahipleri tarafından memnuniyetle karşılanacak ve çevrelerini genişletebilecekleri ve dikkat çekebilecekleri anlamına gelecektir.


Yay burcu

Yay burçlarının da kasası doluyor! Haziran ayında iş getirisi pek yoktu, ancak Temmuz ayı Yay burcu için dönüm noktası gibi görünüyor. Merkür’ün desteği, müzakerelerin açılmasına ve önemli iş anlaşmalarının yapılmasına yardımcı olacak. Avantajlı anlaşmalar imzalanacak ve işleri iyileştirecek verimli buluşmalar gerçekleşecek.

Belki de cesurca bazı seçimler yapacağız, ancak ipotek ve finansman talep etme fırsatı da olacak. Pazar gününden sonra beklenen terfi veya hoş bir maddi hediye, meslektaşların kıskançlığına neden olacak.

Yengeç burcu

Yengeç burçları da ekonomik durumlarıyla ilgili önemli haberler alabilirler. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır bu süreçte. Para konularında risk almaktan korkmayacağımız, kendimizden emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemdeyiz.

Yeni girişimler yapabilir, bize finansal konularda yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyfimiz için yaptığımız harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz. Bu dönemde işinize, düşüncelerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Sıkı bir çalışma ve eğitim takviminiz olabilir. Kendinizi yetiştirmekle ilgi alanlarınızda daha iyi sonuçlar alabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Aslan burcu


Mars ve Merkür özellikle Aslan burçlarının parasal konularındaki gelişmeleri hızlandırabilir ve sonuç alınan hale getirebilir. Yeni kararlar almaya, işinize daha çok özen göstermeye açık olduğunuz bir dönemdesiniz. İş görüşmeleri, iş birlikleri yapabilirsiniz. Bu dönemde ödemelerinizi kontrol altına alabilir, harcamalarınızı sadece belli ihtiyaçlarınız doğrultusunda yapabilirsiniz. Elinizdeki imkanları iyi kullandıkça daha iyisi ve daha fazlası sizi bulabilir.

Astroloji: 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.