Günlük Yemek Takımı Seçimi Nasıl Yapılır?

Günlük yemek takımı, evdeki yemek ihtiyacını karşılamak için idealdir. Sabah kahvaltısında, öğle yemeğinde, ikindi çayında, akşam yemeğinde bir ailenin yemek ihtiyacını karşılamak için kullanışlı parçalardan oluşur.

Günlük Yemek Takımı

Çoğu insan, günlük olarak kullanılacak olan parçaların dayanıklı olmasını ister. Çünkü sıklıkla bulaşık makinesinde yıkanan bu parçaların kırılmasını, çizilmesini, çatlamasını ve renginin solmasını istemez. O yüzden dayanıklılık ve malzeme kalitesi, yemek takımı seçiminde birinci sırada yer alır.

Müşteri deneyimlerinden faydalanarak ürünleri kullanan ve inceleyen kişilerin yorumlarına göre de seçimlerinize yön verebilirsiniz. Ayrıca Kütahya Porselen gibi köklü ve bu alanda yüzlerce kaliteli ürün seçeneği sunan firmalardan alışveriş yapmak garanti ve iade koşulları açısından da kolaylık sağlar.

Günlük Yemek Takımı Modelleri Neye Göre Seçilir?

Aile yemekleri için aile üyelerinin sofra başında bir araya geldiği düşünülürse günlük yemek takımı modelleri sadece yemek yemek için değildir. Aynı zamanda aileye gösterilen özenin de bir ifadesidir. Yemeğin sunumu, tabak düzeni yemeğin tadını çıkarmak için âdeta sofraya çağıran bir davetçi rolündedir. Yemek takımları, güzel tasarımlarıyla davetkâr bir atmosfer de oluşturur.

Zaten günlük yemek takımları sadece aile üyeleri için kullanılmaz. Gelen misafirler, konu komşu ve arkadaşlar da bu takımlarla ağırlanabilir. Hem şık, hem zarif, hem kaliteli, hem de kullanışlı modelleri Kütahya Porselen müşterilerine sunar. Farklı renk ve desen seçenekleriyle göz doldurur.

kütahya yemek takımları

Her Zevke Göre Günlük Yemek Takımı Çeşitleri Var Mı?

Kütahya Porselen hem şık hem de sade günlük yemek takımı çeşitleri ile sofralara farklı bir hava katar. Düz yemek takımı olduğu gibi, köşeli tasarımları da vardır. Rölyefli kenar detayları olan modeller olduğu gibi kenarında yaldız olan modeller de vardır. Her zevke göre bir tasarım bulmak mümkündür. Özellikle parça sayısının az olduğu yemek takımları günlük kullanıma uygundur. Serilere göre parça sayısı değiştiği için kullanıcılar günlük yemek takımları kaç parçadır diye sorar. Pearl, Yasemin, Açelya ve Soho serileri farklı parçalardan oluşur. Günlük kullanım için 18 Parçadan 84 parçaya kadar yemek takımı seçimi yapabilirsiniz. İster 4 ister 6 isterseniz de 12 kişilik set alabilirsiniz.

Bütçeye Uygun Günlük Yemek Takımı Fiyatları Ne Kadar?

Günlük yemek takımı fiyatları kullanılan malzeme kalitesine, dayanıklılığa ve tabaklardaki boya kalitesine göre değişir. Setlerdeki parça sayısı, tasarım, hatta yıkama talimatları bile fiyatı etkiler. Kütahya Porselen müşterilerine farklı fiyat avantajları sunan bir markadır. Farklı koleksiyonlar ve parçalar hazırlayarak her ihtiyaca ve zevke hitap etmek ister. Bu yüzden de kampanyalar düzenleyerek müşterileri için indirimler yapar. Siz de şık bir tasarımı kampanyaları takip ederek uyguna alabilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.