İstanbul Havalimanı’nda Hızlı ve Keyifli Yurt Dışı Seyahatleri

iga lounge

İstanbul Havalimanı kalkışlı bir yurt dışı uçuşu planınız varsa, uçuş öncesi deneyiminizi keyifli, hızlı ve çok daha ayrıcalıklı hale getirecek yolları keşfetmekle işe başlayabilirsiniz. İstanbul Havalimanı’nda seyahat deneyiminizi benzersiz kılacak pek çok premium paket bulunuyor. Hadi, yurt dışına çıkmadan önceki tüm adımlarınızı konforlu kılacak detaylara yakından bakalım!

Yurt dışı uçuşunuz için havalimanına varışınızdan check-in işlemlerinize, valizlerini taşıma aşamasından bekleme salonunda geçireceğiniz vakitlere kadar her aşamada İstanbul Havalimanı’ndaki premium paketlerin sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Böylece yurt dışına çıkana kadar İstanbul’da geçireceğiniz süreci çok daha keyifli kılabilir ve yolculuk öncesi tüm işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Hem, kilometrelerce uzaklıktaki bir ülkeyi ziyaret etmek için enerjinizin dolu ve keyfinizin yerinde olması gerekir; öyle değil mi? Doğrusu yalnızca bunun için bile seyahat planınızı hızlandırmaya değer!

1. İGA Vale ve Otopark Hizmeti ile Havalimanına Ulaşımı Dert Etmeyin

istanbul havalimanı otopark

Uçuş saatiniz, taksi bulma zorluğu ya da toplu taşıma zahmeti… Tüm bunlar, havalimanına ulaşımı sıkıntılı hale getiren unsurlardan bazıları. Bu noktada en konforlu çözümlerden biri ise havalimanına gidiş ve dönüşü kendi aracınızla sağlamak. Bunun için İGA Vale ve Otopark hizmeti size son derece avantajlı bir seçenek sunuyor.

Aracınızı havalimanına girerken valeye teslim edebilir ve şehre dönüş yapana kadar İstanbul Havalimanı’nın otoparkında bekletebilirsiniz. Üstelik yurt dışında uzun süre kalacaksanız bu süreç içerisinde faydalanabileceğiniz araç bakım hizmetiyle arabanızı dönüş gününüzde en iyi şekilde teslim alabilirsiniz. En önemlisi de, bu pakete üye olduğunuzda her defasında İGA otopark ücretleri konusunu düşünmenize gerek kalmayacak!

2. Şehir İçi Transfer Hizmetiyle Seyahat Planınızı Hızlandırın

Yurt dışı uçunuz için sabırsızlanıyor, evinizden havalimanına en hızlı ve kolay şekilde ulaşmanın yollarını arıyorsanız, İstanbul Airport transfer hizmetleri tam size göre! Bu hizmet sayesinde, özel araçlarla eviniz veya kaldığınız otelden havalimanına konforlu, kesintisiz, aktarmasız, güvenli ve ayrıcalıklı bir yolculuk yapabilirsiniz. Dilerseniz havalimanı girişinden itibaren Buggy hizmetini de tercih ederek valizlerinizle birlikte kapıya kadar hızlı ve keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.

İGA buggy

3. Seyahatinizi Konforlu Lounge Deneyimi ile Daha da Ayrıcalıklı Kılın

İstanbul Airport Lounge ile uçunuzun kalkmasını beklerken zamanı en verimli şekilde değerlendirebilirsiniz. Dinlenmek, yemek yemek, oyun oynamak ya da ücretsiz Wi-Fi ile bilgisayardan yarım kalan işlerinizi halletmek için İGA Lounge hizmetini satın alabilirsiniz. Böylece çıkacağınız uzun yolculuğa kendinizi çok daha iyi hazırlayabilir ve bu süreci ayrıcalıklı hale getirebilirsiniz.

Peki, sizce İGA’nın Premium hizmetleri sadece bu kadar mı dersiniz? Elbette değil! İstanbul Havalimanı Fast Track, Pop Up Lounge, Meet & Greet ve Öncelikli Check-in gibi hizmetleriyle de yolcularına iyi hissettirmeyi çok iyi biliyor. İşte ayrıcalık hissi diye buna denir!

İstanbul Havalimanı kalkışlı yurt dışı uçuşunuz için havalimanında geçen zamanı sizin içi hızlandıracak ve pratik kılacak hizmetleri hemen şimdi satın alın ve havalimanı deneyimlerinizi unutulmaz bir anıya dönüştürün!

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.