Eğlenceli Arkadaşa Eğlenceli Sürpriz Kutular

Kutu açmak kadar heyecan veren çok az şey vardır, özellikle içindekinin ne olacağına dair hiç tahminimiz yoksa! Kutu kendisini şekliyle, boyutuyla ve markasıyla ele verebilir ya da bazen, o yakınınızdan az çok neyin geleceğini tahmin edersiniz.

eğlenceli sürpriz kutular

Tabi bu şekilde bile olsa hediye almak yani değer görme duygusu yaşamak her haliyle benzersizdir. Ama bodo.com’un sürpriz hediye kutusu heyecanını, en üst seviyede yaşatan sunumları kadar muhteşem bir doğum günü hediyesi olamaz! Neden mi? Öncelikle bodo’da hediyeler, çağın beklentilerine uygun olan deneyim türünde hazırlanır, ayrıca mağazada her zevki karşılayan eğlence türlerini daima bulursunuz. Bununla birlikte her hediye, alıcıya göre farklı renklerle paketlense de tek dizaynda sunulur, bu da deneyim kartlarını görene dek kimsenin hiçbir koşulda hediyeyi anlamaması demektir. Çok cana yakın, eğlenceli, konuşkan, hareketli, hayattan tat almayı seven ve sizin de çok sevdiğiniz o arkadaşınıza, tam da onun tarzına kulak veren en sıra dışı hediyeleri bodo’da bulacaksınız. Üstelik deneyimini aldıktan sonra hemen kendisi için randevu oluşturması, eğer gidilecekse gidip o deneyimi yerinde yaşaması, sayenizde hatırında tutacağı en eğlenceli ve uzun sürpriz olacağı anlamına gelir.

Bayanlar ne tür hediyelerden hoşlanır?

Bir hanımefendinin, ister arkadaşı olun ister hayat arkadaşı, onu hediyeyle mutlu etmek istediğinizde her zaman beklentilerinden yola çıkın. Bunun anlamı direkt olarak yolda görüp sahip olmak istediği saati almak değildir. Onunla ettiğiniz sohbetlerde size en çok neleri övüyor, nelerden bahsediyor, hayalleri neler bunlarla ilgili sürprizler tercih edin. Yemek programlarını keyifle seyreden yakın arkadaşınızı, “Yemek Workshop’ları” kategorisinde yer alan pek çok deneyimden biriyle sevindirebilirsiniz. Sosyal medyada size attığı postlarda hangi mekanlar öne çıkıyor, neleri ilgi çekici buluyor bu gibi işaretler size yol gösterecektir. Üstelik bodo.com’da deneyimleri incelerken tüm bu detaylar, kendiliğinden aklınıza gelecektir. Yani eğlenceli hediye kutusu demek: heyecanın arttırıldığı, tüyo vermeyen kutular demek ise bunu en iyi haliyle size yalnızca bodo.com sunar! Her bütçeyi düşünen fiyatları, karşı konulmaz sürpriz fikirleri, size kendinizi özgür hissettiren hizmet sistemi ile bodo’ya hayran kalacaksınız!

Bayanlara eğlenceli sürpriz önerileri

İlk olarak kutu seçiminde onun seveceği renkleri tercih etmeli, gerektiğini düşünüyorsanız bir yerine birkaç deneyim daha ekleyerek arkadaşınıza tercih sunabilirsiniz. Eğlendiren deneyim sürprizlerine gelirsek bu platformda aradığınızdan fazlası var! “İki Kişi için ATV Safari Sürüşü”: zorlu arazilerde, bol esintili turlar! “Korku Evi Oyunu”: bazen korkuyu dibine kadar yaşar bazen de kahkahanın dozunu kaçırabilirsiniz. “Motosiklet Sürüş Eğitimi”: en özgür hissettiren sürüşlerden. “İki Kişi için Özel Tango Dersi”: dans, başlı başına gülümsetir. “İki Kişi için Jazz & Yelken”: anın büyüsüne kapılırken dakikalar uçup gider. “Küçük Uçakla Deneyim Uçuşu”: insanın yaşayabileceği en unutulmaz anlardan birini sunar. “Sanat”, “Tekno” ya da “Online Deneyimler” de yine hazzı üstün tutan deneyimleri vaat eder. Hiçbirini kaçırmayın! 

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.