Mükemmel Doğum Günleri İçin Pasta Seçim Rehberi

Doğum günleri, kutlanmaya değer en özel günlerden biridir. Peki bu günü hakkıyla kutlamak için lezzeti ve görünüşüyle olmazsa olmaz pastaları nasıl seçmek gerekir? Doğum günü pasta siparişi İstanbul ili başta olmak üzere Ankara’da da en güzel pastalar arasından size en uygun pastaya yönelmek isterseniz Liva Pastacılık adresine ziyaret edebilirsiniz. Şimdi gelin doğum günü pasta seçimi hakkında sizinle birkaç kriter paylaşalım.

doğumgünü pasta seçim

Doğru Doğum Günü Pastası Nasıl Seçilmeli?

Doğum günü pastası için alelade bir tercih yerine düşünülmüş konseptli bir pasta seçiminde bulunabilirsiniz. Bu doğrultuda yazılı, resimli, 3d veya çok katlı pasta seçebilirsiniz. Doğum günü pasta seçiminde karar vermenizi kolaylaştıracak kriterleri ise aşağıdan takip edebilirsiniz.

Kişi Sayısına Göre Seçim Yapın

Kişi sayısını göz önünde bulundurarak pasta boyutuna kolayca karar verebilirsiniz. Kalabalık doğum günü organizasyonlarda yaş pasta yerine çok katlı veya özel gün pastalarına yönelebilirsiniz. Yaşa, cinsiyete ve doğum günü konseptine göre farklı model pastaları tercih edebilirsiniz. Evde gerçekleşecek küçük ölçekli doğum günü organizasyonunda ise daha mütevazi pastaları seçebilirsiniz. Bu doğrultuda yaş pastalar en doğru tercih olacaktır. Yaş pastalar da genel olarak 4 kişilikten 12 kişiye kadar küçük, orta ve büyük boy alternatifleri içerir.

Pasta İçeriğindeki Malzemelere Göre Tercihte Bulunun

Doğru pasta seçimi için önemli görülen bir diğer kriter ise malzeme kullanımıdır. Keyifli anlara eşlik edecek lezzetli bir pasta için herkesin ortak beğenisine hitap edecek pastayı seçmelisiniz. Bu doğrultuda doğum günü organizasyonuna katılacak kişilerin de görüşünü alarak aradığınız pastayı bulabilirsiniz. Yine çikolata ve krema tercihine göre de aradığınız pastayı bulmanız mümkündür. Örneğin pastada gerçek çikolata lezzetini deneyimlemek istiyorsanız bitter çikolatalı ve krema katkısız pastalara yönelebilirsiniz. Pastada meyveyi arayanlardansanız sadece dışı değil içi de meyveli taze pastaları tercih edebilirsiniz.

Doğum Günü Konseptine Göre Pasta Seçin

Özel güne özel bir konsept eşliğinde hazırlanmak için pastayı da bu doğrultuda seçebilirsiniz. Doğum günü konseptini de kişi sayısına ve doğum günü sahibinin isteklerine göre oluşturabilirsiniz. Mevsime, katılım sayısına ve doğum gününün nerede kutlanacağına göre doğum günü temasını kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Örneğin, çocuklar için yapacağınız bir doğum günü organizasyonu için karakterli, resimli ve yaşı belirten numaralı pastaları tercih edebilirsiniz.

doğum günü pastaları

Mümkünse Online Sipariş ile Pasta Alın

Doğum günü pasta siparişi için gün boyu pastane dolaşmanıza gerek yok. Kaliteli ve taze üretimi ile tanınan pek çok online pastane adreslerinden doğum günü pastaları sipariş verebilirsiniz. Ayrıca aynı gün teslim özelliğini de barındıran pastaneleri tercih ederek taptaze pastanızı aynı gün servise hazır hâle getirebilirsiniz.

Fiyat Karşılaştırması Yapın

Yüzlerce pastane markası arasından hem kaliteli hem uygun fiyatlı bir tercih için fiyat karşılaştırması yapmayı da ihmal etmeyin. Online mecralar aracılığıyla aradığınız pastayı fiyat filtrelemesi yaparak kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca güvendiğiniz pastanelerin online sayfasını ziyaret ederek de birbirinden çeşit pastalar arasından bütçenize en uygun pastayı seçebilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.