Ajet indirimli uçak bileti kampanyası

AJet uçak bileti

Ajet, yurt dışı destinasyonlara yönelik indirim kampanyası başlattı. Biletler vergiler ve harçlar dahil ücret üzerinden yüzde 20 indirimle satılacak.

Ajet Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) çıkışlı yurt dışı varışlı ve yurt dışı çıkışlı Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) varışlı gidiş-dönüş, direkt veya yurt içi aktarmalı uçuşları kapsayan kampanyasını duyurdu.

5-7 Haziran 2024 tarihinde alınan biletlerle 5 Haziran – 26 Ekim arasında seyahat gerçekleştirilecek.


Biletler vergiler ve harçlar dahil ücret üzerinden yüzde 20 indirimle satılacak.


Kampanya yurt dışı noktaları Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İtalya, Kosova, Lübnan, Macaristan, İsveç, İsviçre ve Sırbistan ülkelerini kapsayacak.

Biletleme Tarihleri: 05 – 07 Haziran 2024


Uçuş Tarihleri: 05 Haziran – 26 Ekim 2024

Kural & Koşullar:

  • Kampanya kapsamında vergiler ve harçlar dahil ücret üzerinden %20 indirim sunulacaktır.
  • 05 – 07 Haziran 2024 tarihleri arasında alınacak biletler için geçerlidir.
  • 05 Haziran – 26 Ekim 2024tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerlidir.
  • Kampanya, Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) çıkışlı yurt dışı varışlı ve yurt dışı çıkışlı Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) varışlı gidiş-dönüş, direkt veya yurt içi aktarmalı uçuşları kapsamaktadır.
  • Kampanya yurt dışı noktaları Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İtalya, Kosova, Lübnan, Macaristan, İsveç, İsviçre ve Sırbistan ülkelerini kapsamaktadır.
  • Kampanya şartlarının sağlanması halinde %20 indirim, biletleme akışında uçuş seçildikten hemen sonra doğrudan yansıyacaktır.
  • Kampanya sadece AJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir.
  • Kampanya AJet.com, AJet mobil uygulamamız ve yetkili satış acentelerinde geçerlidir. AJet mobil uygulamasını aşağıdaki QR kodu okutarak indirebilirsiniz.
  • Kampanya kapsamında alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kuralları geçerlidir.
  • Bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.
  • AJet, kampanya ile ilgili kural ve koşulları, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme ve herhangi bir zamanda teklifi iptal etme hakkını saklı tutar.
  • AJet, kurallara aykırı olduğu tespit edilen durumlara karşı yasal işlem yapma hakkını saklı tutar.

Pegasus bir bilet alana bir bilet hediye kampanyası başlattı


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.