Mecitefendi Fabrikası, Fason Bitkisel Üretimde En Güvenilir İsim

Mecitefendi olarak, kendi markamızla üretim yapmanın yanı sıra, farklı markalar için de fason üretim hizmeti sunmaktayız. Geniş ürün yelpazemiz ve yüksek kaliteli üretim standartlarımızla, çay, bitki çayı, çay paketleme, bitki suları ve bitkisel yağlar gibi çeşitli ürünlerde fason üretim gerçekleştirmekteyiz.

macitefendi fason bitkisel

Fason Bitkisel Üretim Nedir?

Fason üretim, bir firmanın başka bir üretici firmaya kendi istekleri doğrultusunda ürün ürettirmesidir. Fason üretimde ürünün markası, tasarımı ve paketlenmesi üretimi yaptıran firmaya ya da üreticiye ait olabilir. Aynı şekilde ürettirilecek ürünün pazarlanması taraflardan herhangi biri tarafından gerçekleştirilebilir. Fason üretim sayesinde üretici ve alıcı tarafları, profesyonel oldukları üretim konularında yoğunlaşıp, iş çerçeveleri dışındaki alanlardan yükümlü olma zorunluluğundan kurtulurlar. Bu sayede iki taraf içinde avantajlı bir ticaret gerçekleşmiş olur. Fason bitkisel üretim süreci de tüm fason üretim süreçleri gibi işler. Fakat, bitkisel, doğal ve sağlık ürünleri piyasası söz konusu olduğunda fason üretim için en büyük bilinmez üretici firmanın güvenilirliğidir. Mecitefendi doğal ve sağlıklı bitkisel gıda ve kozmetik ürün üretimi söz konusu olduğunda Türkiye’nin en başta gelen kuruluşlarından biridir.

Fason Bitkisel Üretim Sürecimiz

Fason üretim hizmetlerimiz, iş ortaklarımızın kendi markaları altında yüksek kaliteli ürünler sunmalarını sağlarken, aynı zamanda üretim maliyetlerini ve süreçlerini optimize etmelerine yardımcı olur. Mecitefendi’nin son teknoloji ile donatılmış tesislerinde, ISO9001, ISO22000 ve ISO22716 (GMP) standartlarına uygun olarak üretim yapılmaktadır.

Fason Bitkisel Üretim Aşamaları

– Üründe kullanılacak ambalajların tasarlanma aşaması; Ürünleriniz için kullanılacak ambalajların tasarlanması ve markanızın kimliğine uygun hale getirilmesi.

– Kalıp için gerekli teknik çizim aşaması; Üretim kalıpları için gerekli teknik çizimlerin hazırlanması.

– Üretim için gerekli tüm izinlerin alınması; Üretim için gerekli tüm yasal izinlerin alınması ve süreçlerin yönetilmesi.

– Üretimin gerçekleşmesi; Üretim sürecinin tüm aşamaları yasalara, kurallara, yönetmeliklere ve kalite standartlarına uygun olarak gerçekleştirilir.

– Markanıza ait logo temini ve ambalaj seçimi; Markanıza ait logo temini ve ambalaj seçimi konusunda destek sağlanması.

– Ürünün ambalajlanması ve teslimi; Tüm hazırlık ve kalite aşamaları sonrası, ürünler üretilir, belirlenen ambalaj ve kutular içinde tam zamanında müşterimize teslim edilir.

Neden Mecitefendi?

Mecitefendi olarak, fason üretim taleplerinizi karşılamak için en uygun adrestir. Müşterilerimize en yüksek kalitede ürünler sunarken, üretim süreçlerini titizlikle yönetiyoruz. Üretim tesislerimizde dünya standartlarına uygun olarak üretim yapıyor ve her aşamada kalite kontrolü sağlıyoruz. Ayrıca, esnek üretim süreçlerimiz sayesinde müşterilerimizin farklı taleplerine hızlı ve etkin çözümler sunabiliyoruz. Güvenilir, kaliteli ve profesyonel bir fason üretim partneri arıyorsanız, Mecitefendi sizin için en doğru seçenektir.

Fason bitkisel ürün üretimi talepleriniz için bizimle Mecitefendi üretim tesisleri ile iletişime geçmekten çekinmeyin. Size en uygun çözümleri sunmak için buradayız. Fason çay, fason poşet çay, fason bitkisel çay, fason terapötik bitkisel yağ veya fason bitkisel su üretimi hizmetlerimizle ilgili daha fazla bilgi almak ve taleplerinizi iletmek için mesai saatleri içinde +90 530 393 03 13 numaralı telefonu arayabilir veya Whatsapp üzerinden mesaj bırakabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarımız, en kısa sürede size geri dönüş yapacaktır.

Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.