Astroloji: Temmuz 2024 aylık burç yorumları

temmuz burç yorumları

Astroloji: Temmuz 2024 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Temmuz aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Temmuz burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu ay evinizi, yuvanızı, ailenizi ilgilendiren konularda yeni kararlar verebilirsiniz. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ve romantik bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle kendimizi çok daha iyi ifade edebilir, içimizdeki romantik şairi ortaya çıkarabiliriz. Yaratıcı projelerde de kendimizi göstermemiz mümkündür. Sosyal çevremizde parlayacağımız bir dönemdeyiz.


Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. 6 Temmuz’da Yeni Ay’ın etkisiyle, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Yeni Ay zamanı Güneş ile Satürn arasında zorlu bir görünüm olacak. Kariyerinizde oldukça zorlanabilirsiniz, yöneticilerle anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar oluşabilir. İstifa etmemeye özen gösterin.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Yaratıcılığınız artacaktır. Yetenekleriniz ve yaptığınız işler ile kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Romantik ilişkilerde canlanma olurken, keyif alacağınız sosyal etkinliklere yönelme eğiliminiz de artabilir. Borsa, kripto para gibi yatırımlardan kazanç elde edebilirsiniz.

20 Temmuz’da Mars İkizler burcuna geçiyor. Sosyal medyada ise çok aktif olacağımız bir süreçteyiz. Ancak dilimize hâkim olmakta fayda var. Zihniniz epey faal olacak. Planlar yapacak, kararlar almaya çalışacaksınız. Sık karar değiştiriyorsunuz. Mars’ın etkisiyle iletişiminiz zaman zaman atarlı olabilir. Kardeşler, yakın akrabalar ya da çocukluk arkadaşlarınızla ilgili bir odağınız, gündeminiz olabilir. Onlarla olan iletişiminizde, diyaloglarınızda artışlar olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu Temmuz burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yakın çevreniz, dostlarınız ile birlikte yeni oluşumlara karar verebilirsiniz. Bu ay boyunca maddi bakımdan kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Yolculuklar planlayabilir, yeni bir uzmanlık akademik kariyere karar verebilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Ailenin içindeki uzlaşmacı tavrınızla mevcut sorunları çözebilirsiniz. Ev değişikliği düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilirsiniz.

Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. 6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir. Daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Sağlığınıza da özen göstermenizde de yarar var.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, aile ilişkilerinizden daha fazla keyif alabilir ve sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Aile bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz, evinizi dekore etmek isteyebilir ve bu konulara para harcayabilirsiniz. Ayrıca gayrimenkul alım satımı gibi konulardan gelirler elde edebilirsiniz.

20 Temmuz’da Mars İkizler burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, maddi konularda kendimizi risk almaya hazır hissedebilir, yeni gelir ve yatırım alanlarına yönelebiliriz. Yolunuzda kararlı olun. Bu süreçten fayda elde etmek için düşüncelerinizi kontrol edin. Yeni iş konusunda aileniz ve ortaklarınızdan destek görüyorsunuz. Çevrenizden aldığınız destekle birlikte tecrübelerinizi kazanca dönüştürebilir, güvenilir kişilerden fikir alabilirsiniz.

Ekonomik durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Finansal olarak her zamankinden daha cesur olabilir, harcamalarda biraz aşırıya kaçabiliriz. Çok fazla temkinli davranmamalı, gerekli gördüğümüz yerde risk almalı ancak daha sonra bütçemizi çok zorlayacak girişimlerden ve harcamalardan da kaçınmalıyız.

ikizler burcu

İkizler burcu Temmuz burç yorumları

İkizler burç yorumları: İletişim kurduğunuz kişiler sayesinde güzel iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Kültürel etkinliklere, sahne sanatlarına daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabiliriz. Yakın çevremize yeni insanlar katılabilir. Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz yeni ve yaratıcı eğitimlere katılabilir, işimiz gereği bol bol küçük keyifli yolculuklar yapabiliriz.

6 Temmuz’da Yeni Ay sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz. Özellikle maddi anlamda isteklerinizi elde etmek bu hafta zorlaşabilir, ödemeler, banka işlemleri, vergi konuları canınızı bir parça sıkabilir.

Finansal konularınız hareketleniyor. Aile fertlerine maddi yardımda bulunabilirsin, ailenin gelirlerinden faydalanmam da mümkün ya da yeni bir gelir kaynağı bulabilirsin. Borçlar, ödenekler, alacaklar ve başkalarıyla ortaklaşa, müşterek kazançlarınız, başkalarının kaynaklarını yönetmek hususunda da vurgular söz konusu olabilir. Para kazanç kapılarınızın açılabilme potansiyeli söz konusu.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle birlikte, eğitimlere ve seyahatlere para harcayabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizdeki bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. İletişim becerileriniz artarken sosyal ilişkilerinizi güçlendirebilir, yeni insanlarla tanışma fırsatları elde edebilirsiniz. Ticaret hayatından gelirler elde edebilirsiniz. Yapacağınız her türlü anlaşmalar için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

20 Temmuz’da Mars sizin burcunuza geçiyor. Kendimizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha enerjik ve cesur hissedebiliriz. Daha çok konuşmak isteyecek, özellikle zihinsel olarak kendimizi daha çok göstermek isteyeceğiz. İlişkilerle ilgili eforunuz ay boyu dikkat çekecek, fakat Mars’ın da etkisiyle zaman zaman ufak tefek gerilimler yaşayabilirsiniz. Konuları, olayları, tartışmaları büyütmeyin. Ancak bize zarar verebilecek sert sözlerden ve sivri dillilikten kaçınmalıyız. Daha uzlaşmacı olmamızda büyük yarar var. Mücadele gücünüzle, isteklerinizin peşinden gidebilme becerinizle dikkat çekiyor olacaksınız. Hareketlisiniz, güdüselsiniz ve özgüvenlisiniz. Kronik sağlık sorunlarınıza dikkat etmenizde fayda var.

yengeç burcu

Yengeç burcu Temmuz burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Para konularında risk almaktan korkmayacağımız, kendimizden emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni girişimler yapabilir, bize finansal konularda yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyfimiz için yaptığımız harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz. Bu ay da Güneş’in desteğini arkanıza alıyorsunuz.

6 Temmuz’da sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeniay’ın etkisiyle sizleri şanslı ve başarılı bir dönem bekliyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Evlenebilirsiniz veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmanız olası. En çok vurgunun sizde olduğunuz söyleyebiliriz. Bu Yeni Ay döneminde hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle birlikte, finansal açıdan oldukça şanslı olacağınız ve olumlu etkiler alacağınız bir dönemde olacaksınız. Bu süreç içinde finansal durumunuzda iyileşme ve artış yaşanabilir. Estetik ve güzellik konularına para harcayabilirsiniz. Finansal konularda şanslı, kazançlarınızı arttırabileceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Keyifli, eğlenceli, hareketli organizasyonlardan gelir elde edebilirsiniz. Güzellik, kıyafet, kuaför, bakım, süs vb konular için sıkça para harcayabilir, gardırobunuzda ekstra yer açmanız gerekebilir.

20 Temmuz’da Mars İkizler burcuna geçiyor. İç dünyamızda iniş çıkışlar ve çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Derinlerde yatan korkularımız ön plana çıkabilir. Tepkilerinizi ortaya koymak isteyebilir, canınızı sıkan konuları güvendiğiniz insanlara açabilirsiniz. Ağırlıklardan kurtulmak ve planlarınızı ortaya çıkarmak için güzel bir zaman. Üretmek sizi besleyecek. Gizli düşmanlarımızla ya da arkamızdan konuşanlarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Karar vermemiz çok zorlaşabilir, ruhsal ikilemlerde kalabiliriz. Bu dönemde sağlığımıza zarar vereceği için gerginlikten uzak durmaya çalışmalıyız.

aslan burcu

Aslan burcu Temmuz burç yorumları

Aslan burç yorumları: Kendinizi geliştirmek adına ne varsa enerjinizi harcayacağınız bir dönem olacak. Yeni eğitimler, yeni çevreler, yeni kurslar kısacası bilginizi ve yeteneklerinizi arttıracak her seçenek için harekete geçeceksiniz. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi çok daha iyi ifade edebileceğimiz, sözlerimizle çevremizi derinden etkileyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Zihinsel enerjimiz, özgüvenimiz, cesaretimiz ve neşeli tavırlarımız ile hayranlarımızın sayısının arttığını görebiliriz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeniay’ın etkisiyle fazla alıngan davranabilir ve içine kapanabilirsin. Ailenin ihtiyaçlarına karşı duyarlı davranabilirsin. Güçsüz görünmemek için duygularını kendine saklaman gerektiğini düşünebilirsin. Endişe etmeyin! Zira 22 Temmuz itibariyle hayatınızın yönü değişiyor olacak. Çok çalıştığınız için tatile ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Değer yargılarınız ile ilgili çok fazla sınandınız. Buna rağmen tatili hak etmiyorum diye de düşünebilirsiniz. Genel anlamda kafanızı dağıtmanız ve rahatlamanız gerekiyor.

11 Temmuz’da Venüs’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, kendinizi daha çekici, karizmatik ve özgüvenli hissedebilirsiniz. Romantik ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşayabilir ve sosyal çevrenizde daha popüler olabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için bu transitten faydalanabilirsiniz. Bu süreçte hem ikili ilişkiler hem de finansal açıdan oldukça şanslı olacağınız bir döneme gireceksiniz.

20 Temmuz’da Mars İkizler burcuna geçiyor. Bu dönemde, yeni insanlarla tanışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilir, kendimize yeni gelecek planları kurabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirmeli, korkak davranmamalı ancak bir taraftan da temkini de elden bırakmamalıyız. Kariyeriniz için ya da yaşamınızda koyduğunuz bazı hedefler için mücadele edeceksiniz.

Evet, yaşamınız için yeni planlarınız var. İş görüşmelerine gidebilirsiniz, iş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. Sosyalleşiyor ve enerjik günler geçirmeye başlıyorsunuz. Çok yönlü ve sosyal olurken dedikodulara ve söylentilere dikkat edin. İlişkilerden pratik kazanımlar elde etmek için eleştirinin dozuna dikkat edin. Mars etkisi zaman zaman iş hayatınızda gerilimleri tetikleyebilir.

başak burcu

Başak burcu Temmuz yorumları

Başak burç yorumları: Sağlık durumunuzla alakalı bir haber alabilirsiniz. Bilinçaltınız çok karışık olabilir. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönem, rüyalarınıza dikkat edin. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızda duygusal değişimler yaşamamız mümkün. Cesaretimizi toplayıp, özgüvenimizi artırarak, zekamızla kendimizi gösterebileceğimiz ve çekinmeden konuşabileceğimiz yeni bir döneme hazırlanıyoruz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Yaşamınız hareketleniyor. Hedefleriniz doğrultusunda yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kariyerde önemli değişimler söz konusu olabilir. Sosyal çevre ilişkilerinizde yeni tanışmalar yaşayabilir, yeni gruplara, topluluklara girebilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde bazı bitişler, sonlanmalar yaşanabilir. Duygusal hayatınızda göz ardı ettiğiniz sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Maddi konularla ilgili önlem almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.


11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, içsel huzurunuz ve ruhsal ihtiyaçlarınız üzerinde olumlu bir etki hissedebilirsiniz. Kendinizi biraz dış dünyadan izole ederek kendinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız ve maddi konularınızı gözden geçirebilirsiniz. Bir kadının desteğini alabilirsiniz.

20 Temmuz’da Mars İkizler burcuna geçiyor. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında biraz gergin ve endişeli olabiliriz. Üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile yaşayabileceğimiz gerginlikleri konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Fikirlerimizi dile getirirken, çok iddialı bir dil kullanmamakta fayda var. Maddi anlamda büyüyebilirsiniz. İstikrarlı olduğunuz şeylerin karşılığını alıyorsunuz. Olumsuz eleştiriler almamak adına yoğun çalışma temponuza psikolojik anlamda da uyum sağlayın. Kendi işinize odaklanın.

terazi burcu

Terazi burcu Temmuz burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda çok eğlenceli zamanlar geçireceğimiz bir dönemdeyiz. Kariyerimize yardımcı olabilecek yeni insanlarla tanışabilir, bu kişiler sayesinde yeni fırsatlar edinebiliriz. Arkadaşlarımızla, keyifli ve hararetli sohbetler bizi bekliyor.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeniay sizin için önemli gelişmelerin habercisi olabilir. Evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilirsiniz. Yeni bir kariyer fırsatı doğabilir. Meslek hayatında önemli değişimler, dönüşümler yaşanabilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bazı değişikliklerin vakti gelmiş olabilir. Çevrenin sizle ilgili ne şekilde düşünmesine ihtiyacınız var? Kendinizi başarılı ve onaylanmış hissettiğiniz ya da hissedebileceğiniz alanlara yönelmek, bu konularda yeni adımlar atmak iyi gelebilir.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, sosyal çevrenizde daha aktif olabilir ve yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizde eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Kariyerden elde ettiğiniz gelirlerde artışlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz.

20 Temmuz’da Mars İkizler burcuna geçiyor. Hayata bakış açınızı sorguladığınız ve değişimlerle hayatınızı yola koymak istediğiniz bir dönem başlıyor. Kendimizi atıl ve enerjisi hissettiğimiz bir dönemden sonra tekrar harekete geçerek, yeni bir eğitim alabilir ya da seyahat planları yapabiliriz. Kendimizi ifade etme isteğimiz bu dönemde çok büyük bir artış gösterecek. Entelektüel tartışmalar içinde bulunmaktan zevk alacağız ancak herkesin görüşlerine saygılı olmamızda yarar var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Temmuz aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz. Bu süreçte kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır… Bu dönemde kariyerimizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Statü sahibi kişiler bize işle ilgili projelerimizde yardımcı olabilir. Hedeflerimize ulaşmamızda yardımcı olacak yeni kişilerle tanışabilir, üstlerimizle keyifli konuşmalar yapabiliriz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeniay, hayata bakış açınızı yenilemek için güzel bir fırsat sunabilir sizlere. Yurt dışından misafiriniz gelebilir ya da siz yurt dışına seyahate gidebilirsiniz. Eşinizin, partnerinizin akrabalarıyla bir araya gelebilirsiniz. Miras, mal paylaşımları, nafaka gibi meseleleriniz varsa, o alanlarda da gelişmeler ve ilerlemeler sağlayacaktır. Yeni bir uzmanlık alanına yönelmek, geleceğinizi yepyeni yapılar üzerine kurmak, yani gelişmek ve genişlemek isteyeceksiniz. Aşka, iş hayatınıza, hatta ruhsal yolculuğunuza yepyeni bir yön vermek için harekete geçebilirsiniz.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, kariyerinize hareketlenme ve başarı gelebilir. İş ilişkileriniz kuvvetlenebilir, kariyer planlamanız ile ilgili yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Yapacağınız işler ile adınızı duyurabilirsiniz. Kariyer planlamanızda bir kadın figürünün desteğini alabilirsiniz. Kariyerden elde ettiğiniz kazanımlarınızda artışlar yaşanabilir.

20 Temmuz’da Mars İkizler burcuna geçiyor. Ortak maddi kaynaklar alanına giriş yapacak olan Mars, odağınızı ailenizle, eşinizle ya da iş ortağınızla olan ortak harcamalarınıza yönlendirecek. Özetle mali tablonuza. Gelir giderleriniz, banka ödemeleri, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular ön plana çıkabilir. Mars’ın da etkisiyle maddi konularda zorlanabilirsiniz, maddi konularda kararlar alırken dikkatli olmalısınız. Bazılarınız için sağlık konuları gündemde olabilir. Kendi çabanızla veya ailenizin desteğiyle, maddi anlamda rahatlıyorsunuz. Ek gelir getiren işlere odaklanabilirsiniz. Yoğun temponuz hayatınızı olumlu etkileyecektir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Temmuz burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu ay seyahatlerinize vakit ayırabilirsiniz. Nereye gitmeli, nerede ne yemeli gibi bir sürü soru içinde kaybolabilirsiniz. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda büyük başarı kazanabiliriz. Çevremizdeki insanlarla fikir tartışmaları yapmaktan zevk alacağız ancak sabit fikirli davranmamaya dikkat etmeliyiz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeniay’ın etkisiyle, yaşamınıza bir partner dahil olabilir, bir ilişki başlayabilir. İyi giden bir ilişkide evlilik konuşulabilir, bu yönde kararlar alınabilir, tarihler belirlenebilir. Ayrıca sözleşmeler, imzalar, anlaşmalar, ortaklı işler bu evin kapsamındadır. Yeniay, size yeni iş bağlantıları da getirebilir, bir iş ortağı da. Bir süredir sizleri düşündüren maddi konuları çözmek için harekete geçebilirsiniz.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, yeni deneyimlere daha açık olduğunuz bir döneme gireceksiniz. Bu süreç içinde eğitimlere ve seyahatlere para harcayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler yaparak kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Sosyal medyayı daha aktif kullanabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda sosyal medyada reklam vermek, görsel ya da yazılı basınla çalışmak gibi durumlar olabilir ve bu konu sizler için olumlu sonuçları da beraberinde getirebilir.

20 Temmuz’da Mars İkizler burcuna geçiyor. İkili ilişkilerde, evliliğimizde ya da ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. İki ilişki arasında kalabilir, mevcut ilişkimizde tamam mı devam mı kararını vermekte zorlanabiliriz. Sorunlarımızı tartışarak değil açıkça konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Daha sonra zararlı çıkabileceğimiz için bu dönem herhangi bir konuda anlaşmalar ya da sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değildir. İlişkilerinizi iyileştirme fırsatı yakalayacaksınız. İş hayatınızda üçüncü kişilere dikkat edin. Yolunuza bakın ve iletişim dilinizde biraz daha yapıcı söylemler içinde olun.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Temmuz aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu ay finansal konular ön plana çıkıyor. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda cesur ve girişken hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz. Bizi heyecanlandıran yatırımların peşinden gidebiliriz. Gündemimizde alım satım işleri olabilir. Bu konuda çok sayıda görüşmeler yapabiliriz. İş arayışında olanların karşısında yeni iş fırsatları çıkması muhtemel bu dönemde. Karşınıza size fayda sağlayacak ya da sizi anlayacak insanların çıkması da olası. Ayrıca sorumluklarınız artıyor.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde olacak. İş, çalışma ortamı, çalışma hayatı, iş arkadaşları, günlük rutinler, görevler ve sorumluluklar ön planda olacak. Yeniay, tüm bu konular üzerinden yenilikler getirecektir size. Yeni bir iş arkadaşınız olabilir, işinizde yeni görevler verilebilir size. Evlilikle ilgili adım atmak isteyebilirsiniz. Hayatınızın gidişatıyla ilgili artık bir karar vermeniz gerekebilir. Kime güveniyorsunuz, kime vekaletinizi veriyorsunuz bunları bir bir tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde zorlanmalar, ayrılık kararı alabilir, ortaklığınız varsa bitirme kararı alabilirsiniz.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, maddi konular, paylaşımlar ve ortaklıklarla ilgili bir odaklanma getirebilir. Finansal durumunuzda iyileşme ve artış yaşanabilir. Ortaklı işler yaparak gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Ayrıca kredi başvurularınız olumlu sonuçlanabilir. Bu süreç size finansal anlamda destek sağlayacak. Ayrıca başkalarına ait finansal kaynaklardan çok daha rahat bir şekilde faydalanmanızı sağlayacak. Kredi çekmek, bankacılık işlerini halletmek, prim, burs gibi şeylere başvurmak ve olumlu sonuçlar almak için olumlu bir süreç olacak. Ortağınızın veya eşinizin finansal durumunda iyileşme, gelirlerde artış meydana gelebilir.

20 Temmuz’da Mars İkizler burcuna geçiyor. İş yerimizde, günlük hayatımızda hareketli bir döneme giriyoruz. Birlikte çalıştığımız kişilerle fikir alışverişi yapabilir, yeni projeler geliştirebilir, parlak fikirlerimizle takdir toplayabiliriz. Ancak zekamızla bilgiçlik taslamamızda ve daha kararlı olmamızda fayda var. Odağınız artık iş ortamınızda, kariyerinizde, günlük rutinlerinizde ve sağlınızda olacak. Çok çalışıp yorulacağınız bir dönem başlıyor sizin için. Mars, iş ortamınızda ekip çalışmalarında zaman zaman zorlayabilir. Hayat temponuz artıyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Temmuz burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu ay itibariyle artık kendi istediğiniz şeyi yapabilecek güce ulaşacaksınız. Temmuz ayında artık kendi senaryonuzu yazabileceksiniz. 6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeniay, iş ortamınızla ilgili gelişmeleri gündeme getirebilir. Terfi alabilirsiniz ya da iş yerinde size faydası dokunacak kişilerle tanışabilirsiniz. Alışkanlıklar, rutin yaşam, sağlık ve beslenme konularında düzenlemeler yapmak için harika bir dönem. Hayatınızı daha üretken, verimli, mutlu hale getirmek, iş ve para kazanma koşullarınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. İş ortamınızda büyük bir değişim olması beklenebilir. Bu değişimi doğru karşılamak için kendinize sormanız gereken sorular var.

Ayın başı itibariyle evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkıyor. Eşimiz ya da partnerimiz tatlı bir rekabet yaşayabileceğimiz, içimizden geçenleri söylemekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Atışmalar ve gerginlikler söz konusu olsa da yine de romantik duyguların ön plana çıktığını görebiliriz. Her iki tarafın da egolarını dizginlemesinde yarar var.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz açısından oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir dönem içine gireceksiniz. Finansal gelirlerinizi arttırabileceğiniz ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Bekar olan Kova burçları yeni bir ilişkiye başlayabilir. Size keyif ve mutluluk verecek sözleşmeler, anlaşmalar, ortaklıklar gündeme gelebilir. Evlenebilir, nişanlanabilir hadi bunların hiç biri olmadı ciddi bir ilişkiye başlayabilirler. Destek almak istediğiniz her konuda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. İlişkisi olanlar olası sorunların üstesinden daha rahat gelebilecek, barış, huzur ve sulh ortamı rahatlıkla sağlanabilecektir.

20 Temmuz’da Mars İkizler burcuna geçiyor. Odağınız aşk hayatınızda, çocuklarınızda, hobilerinizde ve yatırımlarınızda olacak. Aşk hayatınız hızlanıyor, bir dengeye oturtmaya çalışabilirsiniz. İşin içinde Mars olduğu için, ilişkiler sizi biraz yorabilir. Sizi biraz çapkın görebiliriz bu dönemde. Duygusal olarak hareketleniyorsunuz. İlişkiniz varsa pürüzler yaşayabilirsiniz. Fevri tavırlardan uzak durun. Var olan enerjinizi spora yöneltmeniz size bu sürede iyi gelecektir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Temmuz aylık yorumları

Balık burç yorumları: Temmuz ayının başında sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda özgüven ve cesaretle hareket edeceğimiz, fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Aşırı iddialı olmadığımız ve egomuzu kontrol altında tuttuğumuz sürece, yaratıcılığımız ile takdir edilmemiz mümkündür. Fazla iş yükü ile sağlığımızı zorlamamaya dikkat etmeliyiz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeniay ile birlikte hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Genel olarak şanslı, biraz tembelliğe, kilo almaya meyledebilen fakat güçlü desteklerin olduğu bir dönem. Bu Yeniay aşk, hobiler, flörtleriniz, sportif konular ve varsa çocuklarınız ile ilgili yeni ve çok şanslı bir dönem olacak. Evinize, yaşam alanınıza yenilikler getiriyor. Tadilat, temizlik, dekorasyon değişiklikleri gibi değişimler ve yenilenmeler mümkün. Bu dönemde aşık olmanız ve bir romantik ilişkiye başlamanız olası. Oldukça şanslı bir dönemde olacaksınız.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, sağlık ve günlük rutinlerinizde daha fazla keyif alma eğiliminde olabilirsiniz. Kendinize daha iyi bakmak ve ruhsal olarak daha dengeli hissetmek için motivasyon kazanabilirsiniz. İşiniz ile ilgili konularda yapacağınız her türlü girişimlerden yana olumlu sonuçlar elde edeceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. İş hayatınızda bir kadın figürünün desteğini hissedebilirsiniz.


20 Temmuz’da Mars İkizler burcuna geçiyor. Evden keyif aldığınız süre artabilir. Zamanı iyi değerlendirmelisiniz. İş hayatınızda yaşananları aile içerisine taşımamalısınız ki ilişkilerinizi iyileştirebilesiniz. Gayrimenkul alma düşünceniz varsa almadan önce iyi bir araştırma yapmaya özen göstermelisiniz. Arkadaşlarımızla evimizde bir araya gelebilir, keyifli ancak zaman zaman gerileceğimiz sohbetler edebiliriz. Evle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir ancak aynı zamanda bu yüzden strese de girebiliriz. Fikirsel ayrılıklarda kantarın topuzunu biraz kaçırabilir, sert sözler sarf edebiliriz.

Astroloji || Takip edin: Instagram · Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.