Eminem’den Slim Shady’ye veda: Türk hayranları lokma döktürdü

Eminem slim shady

Amerikalı ünlü rapçi Eminem, son albümü “The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)” ile ünlü alter egosu Slim Shady’ye veda etti. Sosyal medyada Pazar günü paylaşılan bir videoda , Eminem hayranlarının bu ikonik karakterin anısına İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde lokma döktürdüğü görüldü.

Özel günlerde ve anma törenlerinde paylaşma ve dayanışma ruhunu sembolize eden bu Türk tatlısı, Slim Shady’nin “ölümü” için özel olarak döküldü.

Lokma arabasına yerleştirilen hoparlörlerle Eminem’in şarkıları çalınırken, arabanın üstünde “R.I.P Slim Shady” (“Huzur içinde uyu Slim Shady”) yazısı yer aldı.


Slim Shady kimdir?

Eminem’in “Slim Shady” alter egosu, diğer bir deyişle ikinci kişiliği, sanatçının kendi kimliğinden bağımsız olarak geliştirdiği ve daha karanlık, provokatif temaları işlemek için kullandığı bir karakter.

Oldukça sivri dilli olan bu karakter, kısa sürede kültürel bir ikon haline geldi. Ancak Eminem’e göre Slim Shady artık sanatçının hem şu anki yaşamı, hem de toplumsal değişimlerle uyum sağlayamıyor. Bu nedenle de yok edilmesi gerekiyor.


19 parçadan oluşan veda albümü, aynı zamanda Slim Shady’ye bir saygı duruşu niteliğinde. Albümde Big Sean ve BabyTron gibi yıldızlar yer alırken, Dr. Dre, Luis Resto, Foulmouth gibi tanınmış prodüktörlerin katkılarıyla, rapçinin karakteristik yoğun ritimleri ve derin anlatıları dinleyicilere sunuluyor.

Kripto piyasasında Trump etkisi: Bitcoin ve Ethereum yükselişte!


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.