Dilan Polat tahliye edildi: İşte ilk görüntüler

Dilan Polat tahliye

Kara para aklama suçuna yönelik dava kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında tahliye kararı verildi. Mahkeme, Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Kararın ardından cezaevinden çıkan Dilan Polat’ın ilk görüntüleri de ortaya çıktı.

Kara para aklama suçlamasıyla Kasım ayından bu yana tutuklu yargılanan Dilan Polat’ın tahliyesine karar verildi. Cezaevinden çıkan Polat’tan ilk görüntüler geldi. Fenomen ismin sevinç çığlıkları atması dikkat çekti.  Dilan Polat önce kardeşi Sıla Doğu’ya ardından kızı Nilda’ya sarıldı. Polat’ın uzun süre ablasına sarılarak gözyaşı döktüğü görüldü. Dilan Polat gazetecilerin sorularını yanıtlamazken kendisini almaya gelen yakınlarının aracıyla cezaevinden ayrıldı.

Yakınları cezaevi önünde bekledi


Anadolu Adliyesi’nde ağır ceza mahkemesi verdiği kararla birlikte hakkında tutuksuz yargılama kararı çıkan ve yaklaşık 10 aydır hapiste bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın yakınları Silivri’de bulunan Marmara Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi önünde beklemeye başladı. Bekleyenler arasında aynı dönemde cezaevi girdikten sonra tahliye olan Sıla Doğu’nun da yer aldığı görüldü.


Astroloji: 19 – 25 Ağustos 2024 haftalık burç yorumları (Dolunay)


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.