Instagram Takipçi Satın Al Hizmeti Nasıl İşler?

Sosyal medya kullanım sıklığı yıldan yıla, hatta günden güne artış göstermekte. Hatta günümüzde, sosyal medya uygulamalarını hayatımızın hemen hemen her anında kullanıyoruz. Bu ise sosyal medyada paylaşılan bir şeyin günden günde daha çok kişi tarafından görüldüğü anlamına geliyor. İnsanlar sosyal medyada ilgilerini çeken, beğendikleri şeyleri ise takip etme eğiliminde oluyor. Siz de Instagram’da belli bir kitleye ulaşmak isteyen bir kullanıcısıysanız, Instagram takipçi satın al hizmetleri bu noktada devreye giriyor.

Instagram takipçi

İnsanlar sizi daha çok takip ettikçe ulaşmak istediğiniz kitleye adım adım yaklaşıyoruz. Her gün artan kullanıcı sayıları tabii ki hedefleriniz için işe yarar bir durum. Ancak takipçi satın almanın sağlayacağı getiriler çok daha fazla. Instagram hesabınız için takipçi satın almayı zaten düşünüyor musunuz? Gelin bu hizmetin ne gibi püf noktaları olduğuna ve bu noktalara dikkat ettiğiniz durumda size ne gibi artılar sağlayacağına birlikte bakalım!


Instagram Takipçi Satın Alma Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Takipçi satın almak gibi bir planınız varsa veya nasıl alınacağını merak ediyorsanız bu yazıda sorularınızın cevaplarını bulacaksınız. Instagram satın al hizmetinden maksimum verimi alabilmeniz adına dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalar bulunmakta. Bu noktalara dikkat ettiğiniz sürece dilediğiniz gibi takipçi satın alabilirsiniz. Hadi bu önemli noktalara teker teker göz atalım:

Güvenilir sitelerden takipçi satın alın

İnternet üzerinden bir şey satın alırken dikkat etmezseniz dolandırılma ihtimaliniz yükselir. Ya aldığınız ürüne ulaşamazsınız ya da aldığınız şey eksik veya yanlıştır. Aynısı takipçi satın alırken de başınıza gelebilir. O yüzden satın alacağınız sitelerin güvenilirliklerine, başka insanların o sitelerden ne kadar memnun kaldıklarına bakmanızda fayda var. Hatta sitelerin adlarını internette araştırmanız da sizin için faydalı olacaktır. Araştırma yapmaya başlamadan önce sayfanızı büyütmek için şu siteye bir göz atın.

Algoritma ile uyumlu olmasına dikkat edin

Instagram algoritması kitlenizi büyütmenizi sağlayacak mekanizmadır. Bu durumda da en önemli nokta, satın alımınızın algoritmanın işleyişine uyumlu olması olacaktır. Algoritması ise takipçilerinizin organik olmasına ve organik yollarla gelmesine önem vermekte. Bu yüzden takipçi satın alacağınız sitenin size takipçilerinizi organik duracak şekilde gönderip göndermeyeceğine dikkat etmenizde fayda var. Kimseye rahat bir şekilde bir anda yüzlerce takipçi gelmez, yani organik duracak olan yöntem belli bir zamana yayılmış şekilde, takipçilerin size yavaş yavaş gelmesi.

Satın alacağınız takipçilerin profilleri

Başta algoritma, ardından da diğer kullanıcılar sizi takip eden profillere bakarlar. Algoritma açısından gerçek ya da aktif kullanıcıların sizi takip ediyor olması satın alımınızın organik durduğunu gösterir. Diğer kullanıcıların ise sizi takip edenlere bakmaları durumunda gerçek kullanıcılarla karşılaşmaları, onlar da sizin doğal bir şekilde büyüyen bir hesabınızın olduğunu söyleyecektir. Ayrıca bu şekilde diğer kullanıcıların size olan güveni de artacaktır.


Takipçi Satın Almak Ne İşe Yarar

Takipçi satın alırken bu püf noktalara dikkat etmeniz durumunda, her şeyden önce takipçilerin tarafınıza istediğiniz ve seçtiğiniz şekilde ulaşmasını sağlama almış olursunuz. Ayrıca aktif ve gerçek takipçiler satın aldığınızdan ötürü, Instagram algoritması için yaptığınız işlem organik durur. Dikkat ettiğiniz bu hususların tabii ki size başka getirileri de olur. Çünkü takipçi satın almış olmanız etkileşim aldınız demektir ve böylelikle daha çok etkileşim elde etmek mümkün hale gelir. Instagram takipçi satın al hizmetinin size sağlayacağı ekstra önemli faydaları da şu şekilde sıralayabiliriz:

Hesabınızın hızlı büyümesini sağlar

Takipçi satın almanız hedeflerinize ulaşmanız için yürüyeceğiniz yolu çok daha hızlı bir şekilde kat etmenizi sağlar. Çünkü normalde birkaç ayda, belki de yılda ulaşacağınız takipçi sayılarına günler içinde ulaşmanızı mümkün kılar. Tabii ki organik bir takipçi artışı için aldığınız takipçilerin yavaş yavaş gelmesinin önemli olduğunu söylemiştik. Ancak yine de ücretli takipçiler ile sayınızın organik bir şekilde artacak olmasının hızı, satın alım yapmaksızın kitlenizi genişletmeye çalışmanızdan kat ve kat fazla olacaktır. Bu en önemli ek getirilerinden birisidir.

Hesabınızın etkileşimini artırır

Hesabınızı büyütmenizi sağlayacak şey etkileşimdir ve bunu arttırmanın yolu da daha çok takipçiden geçer. Takipçi sayılarınız ise, Instagram algoritması için hesabınızın etkileşimini ölçüp bunu artırması konusunda önemli bir veridir. Yani algoritma genellikle fazla takipçileri olan hesapları diğer kullanıcılara daha çok önerir, bu hesapların içeriklerini daha çok keşfet sekmesinde gösterir. Bu sayede de aldığınızın da üstüne yeni takipçiler gelmesinin yolu açılır. Hatta yeni beğeniler ve yorumlar almanızın ihtimali de artar, hem de çok daha hızlı bir şekilde.

Instagram’daki güvenilirliğiniz artar

Instagram’da etkileşim sayılarınızla güvenilirliğinizin artması da oldukça önem taşımaktadır. Çünkü güven teşkil etmeyen hesaplar rahatça kitlelerini büyütemezler. Kullanıcılara güven verecek şeylerin başında ise takipçi sayısı gelir. Bunun nedeni ise, kullanıcılar bir profile girdiğinde yüksek takipçi sayısı görürse büyük ihtimalle şöyle düşünecektir: Bu hesaptan ve içeriklerinden memnun olmasalardı, güven hissetmeselerdi bu kadar çok kişi bu hesabı takip ediyor olmazdı. Takipçi satın aldığınızda ise Instagram’daki başka insanlara işte bu güveni verirsiniz ve böylelikle satın aldığınızdan da fazla takipçi elde etme şansınız artmış olur.

Sıkça Sorulan Sorular

Takipçi satın almak zararlı mı?

Takipçi satın alırken dikkat etmeniz gerekenlere uymazsanız, takipçi satın almış olmanızın bir etkisini görmemeniz muhtemeldir. Güvenilir bir yerden organik bir satın alım işlemi yaptığınızda ise bunun herhangi bir zararını değil, aksine tamamen faydasını görürsünüz.

Takipçi satın almak pahalı mı?


Bu hizmete ödeyeceğiniz ücret siteden siteye değişecek ve ek olarak her site size birden çok opsiyon sunacaktır. Bu seçeneklerin içinden bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz.


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.