Korkaklar Aşksız Gömülür

Tuhaf rastlantılar, geleceği bilen falcılar… İhtiyaç duyduğumuz anda arayan dostlar… Sevgiliyle aramızdaki telepati… Hislerimiz, içgörülerimiz… Tanrı’ya sorduğumuz sorunun cevabını bir filmde, şarkıda ya da bir kitapta buluşumuz… Tanımadığımız insanların hayatımıza yön veren cümleleri… İşte Şule Erden’in ilk kitabı…

korkaklarYüzlerce yıldır herkes Aşk’ı konuştu. Bu kitapta ilk kez Aşk konuşuyor! Yaşamda çok fazla mucizeyle karşılaştığımızı düşünürüz. Onlarca garip tesadüf ve kesişme… İnsanın cevabını bulamayacağı sorularıyla kendini hırpaladığı anlar vardır. Her yeni soruyla kontrat yenilediğimizi düşünürüz dünyadaki ikametimiz için. Oysa cevap veren, soru beklemez bazen… Yaşatır, şaşırtır, buluşturur…

Bir romandan ne bekliyorsanız unutun!

Şule Erden, “Korkaklar Aşksız Gömülür” isimli romanını İndigo Dergisi’ne yorumladı. İşte yazarın kendi ağzından çarpıcı ve etkileyici değerlendirmeler:


Mutluysanız, eminseniz, cevap aramıyorsanız, kendi sorularınızdan kaçıyorsanız, mucizelerinizden ve aşktan korkuyorsanız, bu kitabı elinizden bırakın! Anlatacaklarımla ilgili sorumluluğu kabul ediyorsanız artık başlayabiliriz! Üçe kadar sayın! 

Roman bana göre,
Sorular ve sorgular içinde yaşama tutunmayan çalışan bir İndigo’nun,
gerçek hikâyesini ve sonsuz AŞK’ı arayışını anlatıyor:

Bu benim hikâyem değil biliyorum!
Yazılmış tarihimin kayıp sayfaları nerede?

Yaşam yalnızca bu uyum kurallarından ve standart sapmalardan ibaret mi?

Henüz tanışmadığım bir silueti özlüyorum!
Neden hiçbir sahneye ait hissedemiyorum?

Genç İndigo,
Gerçek hikâyesine ve aşkının kayıp siluetine, mucizelerle, meleklerle
ve tesadüflerle yol alıyor… Ve finalde onu büyük bir sürpriz
bekliyor. AŞK sizinle olsun…

. . .

Şule Erden:


korkaklarSabah Grubu’nda uzun yıllar dergi yazarlığı ve editörlüğü yaptı. She, Cosmogirl, Arena gibi dergilerde aralıklı olarak çalıştı. Trend Setter Dergisi, Vizyon Dergisi, Yenibinyıl Gazetesi Pazar Keyif Eki, Esquire Dergisi ve çeşitli web sitelerinde yazarlık yaptı. Daha sonra, kendi kurduğu Zion Creative Workshop adlı ajansta reklamcılık yapan yazar ayrıca Jingle’lar hazırladı, söz yazarlığı ve elektronik müzik yapımcılığı ile uğraştı. “Aykırı Sanat”, “Koridor” gibi edebiyat dergilerinde şiirleri yayınlandı. Şu an “NarYazı Dizi İşleri” adlı Yazı Grubu’nda senaryo ve metin yazarlığı yapan Erden, aynı zamanda ikinci kitabını hazırlıyor.


Mehmet Karaarslan
İndigo Dergisi, Genel Yayın Yönetmeni & Yayıncı || İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi TV Gazeteciliği lisans ve Texas A&M University İletişim dalında yüksek lisansını tamamladı. Aynı üniversitede Asistan-Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. Türk Hava Yolları Kurumsal İletişim Başkanlığı'nda ve Bersay İletişim Grubu'nda Medya Yöneticisi olarak görev yaptı. Kurucusu olduğu İndigo Dergisi'nin Yazı İşleri'ni yürütmektedir.