Çocuklar ve Keçiler: Fotoğraf karelerinin ardında

Çocuklar ve Keçiler: Fotoğraf karelerinin ardında « Kaynaşma » Tanışma anında biraz çekingen olabilen hatta korkan çocuklar, daha sonra bunun aksine son derece samimi ve cana yakın olurlar. Görünüşe göre keçiler ve çocuklar tanışmış, hatta kaynaşmışlar bile.

« İki Küçüğün Buluşması » İkisinin de bu dünyada anlam veremediği birçok şey var. Küçük olmanın getirdiği merakla birbirlerini gözlemliyorlar.


« Dört Ufaklık » Belki de ilk defa gördükleri keçiye sevgi dolu, heyecanlı ve bir o kadar da meraklı bir şekilde yaklaşıyor bu minikler.

« İki Arkadaş » İki arkadaş arasındaki güvenden gelen rahatlık, fotoğrafın doğallığını pekiştiriyor.

« Sevgiyle Uzanan Bir El » Belki ilk defa farklı bir canlıyla temasa geçmenin heyecanını yaşayan bir çocuk, koşulsuz seven kalbinden gelen güçle uzatıyor elini.

   Fotoğraflar: Tolga Hurhun

Fotoğraflar, Almanya’nın Halle şehrindeki bir hayvanat bahçesinde çekilmiştir.


Çektiğim fotoğraflarla buluşma noktanız ! : Tolga Hurhun Photography

4 Şehir 4 Fotoğraf: Heidelberg, Paris, Tübingen, Viyana


Tolga Hurhun
1985, Çorlu Tekirdağ doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Yönetimi Yüksek Lisans diplomasına sahip. Stuttgart, Almanya'da yaşıyor, Mercedes-Benz'de çalışıyor. Fotoğrafçılık, bisiklet, tüplü dalış, gezi-seyahat, keman çalma, kitap ve film ilgi alanları arasında.