Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Altın Kelebek ödülünü yere attı

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde ‘En İyi Dizi’ ödülünü alan Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinden Cavit Çetin Güner, aldığı ödülü yere attı. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ise Facebook sayfasında bir açıklama yayınlayarak ödülün iade edildiğini duyurdu.

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Altın Kelebek ödülünü yere attı

Cavit Çetin Güner, Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı:

diriliş ertuğrul cavit çetin güner altın kelebek ödülünü yere attı

Cavit Çetin Güner: “3 sezondur sadece kendi gününün degil ayin en çok izlenen dizisine mecburen ödül verdiler.. mecburen diyorum çünkü cayir cayir en iyi oyuncu en iyi yapim en iyi yönetimde bizim hakkimiz ama onlardan degiliz yabugüne kadar vermediler bugünde yarim agiz verdiler ve mikrofon bile uzatmadan kulisin yolunu gösterdiler.. her carsamba raitingde gösteriyoruz hak ettigimiz degeri aslinda anlayana.. bu ödülün degeri fotografta! Pabucum daha degerli su an.”


Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, bir açıklama yayınlayarak ödülün iade edildiğini duyurdu. Bozdağ’ın Facebook üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

Değerli İzleyicilerimiz;

43. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde Diriliş Ertuğrul Dizisi, izleyici oylarıyla diğer bütün ödül törenlerinde olduğu gibi Yılın En İyi Dizisi Ödülü’nü haklı olarak almıştır.

Yayınlandığı 3 sezon ve 65 haftadır bütün reyting gruplarda birinci olan ve reyting rekorlarını kıran, Türkiye ile birlikte 30’dan fazla ülkede yayınlanan Diriliş Ertuğrul Dizisi bileğinin hakkıyla ve siz değerli izleyicilerimizin oylarıyla haklı bir ödül daha aldı.

Ödül töreni sırasında Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcısı ve Senaristi olarak bizlere ödül veren siz izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir. Her ödül alan kişiye konuşma hakkı verilirken, bizlerin bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum. Bu engellenmenin haklı başarımız ve siz izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak ödül törenini protesto ederek Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcı ve Senaristi olarak haklı olarak aldığımız ödülü kuliste geri iade ettim.

Ayrıca Programın sunucusu Okan Bayülgen’in özür yerine Türkiye ve dünyada bu kadar ilgi gören ve siz değerli izleyicilerimizin takdirini kazanan dizimizi hiç izlemediğini söyleyerek alaycı bir konuşma yapması ve bundan sonra izleyeceğini belirtmesini de nezaketten uzak bir davranış olarak değerlendiriyorum. Bütün dünyanın farkında olduğu ve konuştuğu bir dizinin yeni farkına varması Bayülgen’in kendi ayıbıdır. Mümkünse dizimizi izlemesin. Kendisinin dizimizden alacağı hiçbir kıymet değeri olamayacağını konuşması bizlere göstermiştir. Saygılarımla.

mehmet-bozdag-kimdir

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu

Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu Center’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği gece bu yıl Pantene sponsorluğuyla düzenlendi. Oyuncu Pelin Akil ve ünlü şovmen Okan Bayülgen’in sunuculuğunu üstlendiği törende, 30 dalda ödüller sahiplerini buldu.

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahipleri

En iyi dizi: Diriliş Ertuğrul (TRT) – Yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ

En iyi kadın oyuncu: Burçin Terzioğlu (Poyraz Karayel – Kanal D)

En iyi erkek oyuncu: İlker Kaleli (Poyraz Karayel – Kanal D)

En iyi çocuk oyuncu: Beren Gökyıldız  (Show TV)

Yılın medya olayı özel ödülü: Hande Fırat (CNN Türk)

En iyi erkek sunucu: Beyazıt Öztürk (Kanal D)

Yıldızı parlayanlar: Melisa Aslı Pamuk, Simge Sağın ve Dilan Çiçek Deniz

En iyi proje: Tarkan (Ah de vefa albümü)

En iyi yönetmen: Çağrı Vila Lostuvalı

En iyi dizi çifti: Furkan Andıç ve Leyla Lydia Tuğutlu (Tatlı İntikam – Kanal D)

Yılın şarkısı: Ayla Çelik (Bağdat)


En iyi klip: Hande Yener (Mor) – Yönetmen: Gülşen Aybaba

En iyi komedi dizisi: Kiralık Aşk (Star TV)

En iyi komedi dizisi kadın oyuncu: Elçin Sangu (Kiralık Aşk – Star TV)

En iyi komedi dizisi erkek oyuncu: Barış Arduç (Kiralık Aşk – Star TV)

En iyi kadın sunucu: Müge Anlı (ATV)

Yılın TV programı özel ödülü: Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

En iyi kadın haber sunucusu: Nazlı Çelik (Star TV)

En iyi erkek haber sunucusu: Fatih Portakal (FOX)

Müzikte 20. yıl özel ödülü: Demet Akalın

En iyi spor programı: Yüzde Yüz Futbol (Gültekin Onay ve Rıdvan Dilmen – NTV)

En iyi müzik grubu: Gripin

En iyi pop müzik erkek: Murat Boz

En iyi pop müzik kadın: Sıla

Yaşam boyu başarı ödülü: MFÖ

En iyi çıkış yapan solistler: Eypio – Derya Uluğ

En iyi fantezi – halk müziği kadın: Sibel Can

En iyi fantezi – halk müziği erkek: Serkan Kaya

Müzikte 50 yıl özel ödülü: Selami Şahin

En iyi gündüz kuşağı: Kısmetse Olur (Kanal D)


En iyi magazin: Renkli Sayfalar (Kanal D)

Süper Ay ne zaman görünecek? İnsanlar üzerindeki 9 ilginç etkisi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.