Fi dizisi 7, 8, 9. bölüm fragmanı yayınlandı: Yeni bölümler ne zaman?

Fi dizisi 7, 8, 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Puhutv’de yayınlanan Fi dizisi yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Fi dizisinin merakla beklenen 7,8,9. bölüm fragmanları yayınlandı. İnternet alemine yeni bir soluk kazandıran Fi dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı diziseverler tarafından araştırılıyordu. Fi dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlanır yayınlanmaz, izleyicilerde yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını öğrenmeye başladılar. Peki, Fi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Fi dizisi yeni bölümler için beklenti devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan son bölümlerinin ardından yeni bölümü ile araştırılan Fi dizisinin 7,8 ve 9. bölüm fragmanları yayınlandı. Peki, evlilik teklifinin ardından iyice yoldan çıkan Can Manay, Fi yeni bölümlerinde neler yapacak? İşte, dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı ve yeni bölüm fragmanları sizlerle.


Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı Fi dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İzleyicisinde yarattığı tutku ve heyecan her bölümüyle artan Fi’nin merakla beklenen yeni bölümleri 19 Mayıs’ta yayınlanacak.

Fi dizisi 7, 8, 9. bölüm fragmanı yayınlandı: Yeni bölümler ne zaman?

Fi dizisi ilk defa PuhuTv üzerinden 31 Mart tarihinde yayınlanmış ve ilk 3 bölümü rekor sayıda (10 milyon) izlenmeye ulaşmıştı. Dizinin oyuncuları, senaryosu ve alışılagelmişin dışında olması izlenme oranını etkileyen en önemli faktör olmuş ve yeni bölümleri merakla beklenmeye başlanmıştı. Dizinin merakla beklenen 4., 5. ve 6. bölümlerinin fragmanları paylaşıldı ve 21 Nisan 21:00’da yayına alındı.

Fi dizisi karakterleri

Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsur ve Berrak Tüzünataç’ın başrollerini paylaştığı dizide Cem Yılmaz da rol aldı.


Azra Kohen’in çok satan kitapları olan Fi Çi Pi üçlemesinin ilk serisi Fi dizisinin ilk üç bölümü PuhuTv’de büyük ilgi gördü. Psikolojik mesajlar veren filmde Serenay Sarıkaya, çok hırslı bir dansçı olan “Duru” karakterine, Ozan Güven, “Can Manay” adında karanlık bir geçmişi olan psikoloğa, uzun süredir ekranlardan uzak olan Mehmet Günsur ise Duru’nun dans hocası aynı zamanda sevgisi Deniz’i canlandırıyor.

Fi dizisinin ilk üç bölümü yayınlandı, 4. bölüm ne zaman?

Fi dizisi konusu

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen… Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi puhutv‘de izleyici ile buluşuyor.

Azra Kohen’in Fi Kitabı

Azra Kohen'in son kitabı: 'Aeden'e Hollywood ilgisi


Fi, deneyimin içinde kaybolmak yerine korkmadan deneyime sahip olmanın yolculuğudur. İçinde bolca bulunan manipülasyon, seks, aldatma ve aldanma hikayeleri belki herkesin dikkatini çekebilir ama gerçeklerden yola çıkılarak ulaşılmak istenen yerde sadece farkındalık vardır. Fi güzelliğin lanetlendiği, zekanın yağmalandığı, iyinin kurban edildiği ve kasaba kurnazlığıyla yönetilen bu gezegende, içine doğduğumuz bu kutsal hayatı kutlamak için yazılmıştır. Kendi potansiyelini keşfetme cesareti gösterebilmiş gerçek kişilere, çatlama cesareti gösterebilmiş tohumlara adanmıştır. Bir kişiye duyulan aşktan daha acımasız bir şey var mıdır?

PuhuTv Fi dizisinin 4., 5. ve 6. bölümlerini yayınladı


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.