Nakış işlemeli kıyafetler 2017 modasına damga vurdu!

2017 modasına şöyle bir bakacak olursanız özellikle kadın modasında nakış işlemeli modellerin oldukça fazla olduğunu fark edeceksiniz.

Nakış işlemeli kıyafetler 2017 modasına damga vurdu!

İşte 2017 modasına damga vuran nakış işlemeli kıyafetler

Dizilerde, filmlerde, sokakta, süpermarkette kısacası her yerde karşımıza bluzlerde, tişörtlerde, kotlarda, ceketlerde kısacası her kıyafette karşımıza bu nakış işlemeleri çıkıyor. Gucci’nin spor ayakkabılarında, Miu Miu’nun ve Dolce&Gabbana’nın elbiselerinde bu yıl bu modelleri sık sık göreceğiz. Peki bu 90’larda yoğun olan ama sonrasında popüleritesini kaybeden şimdiyse tekrar moda olan nakış işlemeleri nerelerde kullanılıyor?

Nakış işlemeli ceketler

Nakış işlemeli ceketler

Özellikle bomber ceketlerde nakış işlemeleri bu sene çok moda. Çiçek ve kuş desenleri ceketlerde en sık karşılaştığımız nakış çeşitleri. Genellikle ceketin omuz veya fermuar yanlarında bulunan nakışlar sportifliğiyle bilinen bomber ceketlere biraz daha modern ve şık bir hava veriyor. Sırt bölümünde tüm sırtı kaplayan nakışlar da bu yıl özellikle festivallerde en sık rastlanan modeller arasında.


Nakış işlemeli elbiseler

Nakış işlemeli elbiseler

Minilerde, midilerde, yere kadar uzanan elbiselerde… Hepsinde karşımıza yine nakış figürleri çıkıyor. Omuz ve dekolte kısımlarında nakış bulunduran elbiseler, tüketiciler tarafından en sık kullanılan elbiseler arasında.


Nakış işlemeli kot pantolonlar

Nakış işlemeli kot pantolonlar

George Clooney’nin eşi Amal Clooney tarafından da tercih edilen nakışlı kotlar hem şık hem de spor tarzı birarada kullanmayı sevenler için oldukça mantıklı bir tercih. Güneşin yüzünü gösterdiği ve yazlıkların tekrar ortaya çıktığı şu günlerde, siz de kendinize nakışlı bir kot şort veya kot pantolon alabilir, bu akıma alıştıktan sonra bağımlı hale gelebilirsiniz.

Nakış işlemeli spor ayakkabılar

Nakış işlemeli spor ayakkabılar

Nakışlar o kadar çok arttı ki onları bu yıl ayakkabılarda da görmek mümkün. Spor ayakkabılarını şıklaştıran ve sıkça kullanılan çiçek desenli nakışlar, şimdiden sokak modasının yükselen yıldızlarından olmaya başladılar. Siz de bu nakışlı spor ayakkabılarından bir tane edinerek spor salonlarında göze çarpan insanlardan biri olabilirsiniz.

Nakış işlemeli iç çamaşırları

Nakış işlemeli iç çamaşırları


Özellikle kadın iç çamaşırlarında, bu modanın esintilerini görmek mümkün. Öyle ki sütyenlerde, braletlerde ve büstiyerlerde bu yıl nakışlı modeller dışında modeller görmek imkansız gibi. Siz de dış giyiminiz kadar iç giyiminize de önem veriyorsanız nakış işlemeli iç çamaşırlarına bir göz atın derim.

Ahu Yağtu ile modada Vintage trendi


İpek Tanrıverdi
İpek Tanrıverdi, 1995 yılında Adana’da doğdu. Lise öğrenimini Adana Anadolu Lisesi’nde bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi İşletme (İngilizce) bölümünü kazanmasıyla yolu Ankara’ya düştü. Sonrasında, o da herkes gibi İstanbul ile tanıştı. Hayvansever, insansever ve yaşamseverdir.