Game of Thrones 7. sezon 2. bölüm

Geçen hafta yayınlanan Game of Thrones’un yedinci sezonunun ikinci bölümü birkaç saat önce HBO kanalında yayınlanadı. Game of Thrones 7. sezon 2. bölüm internetten altyazılı olarak nasıl izlenebilir? Game of Thrones’u yasal olarak izlemek için hangi yöntem izlenebilir?

David Benioff ve D. B. Weiss tarafından yaratılan Game of Thrones dünya genelinde  pek çok ülkeden izleniyor. 7. sezon, diğer sezonların aksine yedi bölümden oluşuyor. Game of Thrones dizisinin yedinci sezon ikinci bölümü 24 Temmuz 2017 saat 04.00 sıralarında yayına girdi.

Game of Thrones 7. sezon 2. bölümünden kareler, “Stormborn” adlı yeni bölümde yaşanacaklara dair ipuçları veriyor.


Game of Thrones 7. sezon 2. bölümünden yeni fotoğraflar yayınlandı.

HBO’ya göre dizinin “Stormborn” adlı yeni bölümünde Daenerys (Emilia Clarke) beklenmedik bir ziyaretçiyle karşılaşacak.

Jon Snow (Kit Harington) bir ayaklanmayla karşı karşıya kalacak.

Tyrion (Peter Dinklage) Westeros’un ele geçirilme planları yapacak.

Dizinin ikinci bölümünü Bryan Cogman yazdı, Mark Mylod yönetti.

Game of Thrones 7. sezon 2. bölüm

Game of Thrones’un yeni sezonunun ikinci bölümü yayınlandı, Twitter’da heyecan dolu paylaşımlar yapılmaya başladı. Game Of Thrones’u orijinal kanalı olan HBO’da izleyemeyenler, internetten Türkçe altyazılı olarak nasıl izleyeceğini merak ediyor. İşte Game of Thrones’un internet üzerinden nasıl izleneceğine dair detaylar.

Game of Thrones internet üzerinden nasıl izlenecek?


Game of Thrones’u Türkiye’den izlemek için beIN Series Sci-Fi kanalını kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden altyazılı ya da Türkçe dublaj seçenekleriyle izlemek için beIN Connect’e bağlanabilirsiniz. Game Of Thrones’u yasal yollardan izlemenin tek yöntemi bu şekilde.

Fi Çi Pi üçlemesinin yaratıcısı Azra Kohen’in efsane konuşması


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.