Süper Lig’de 3. haftanın ardından

Spor Toto Süper Lig’de ilk 3 Hafta nasıl geçti? 4 Büyükler ilk 3 haftada istediklerini alabildiler mi? Mili Takım arası en çok kimlere yararlı olacak?

Spor Toto Süper Lig'de 3. haftanın ardından beşiktaş fenerbahçe trabzonspor başakşehir galatasaray

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunda 3.Hafta geride kaldı. 2.Haftayı lider kapatan Galatasaray, 3. karşılaşmayı da kazanarak yoluna kayıpsız devam ediyor. Lider Galatasaray’ın en yakın takipçilerinden Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor’un 7’şer puanı bulunuyor.

medipol başakşehir

6 puan bulunan Medipol Başakşehir 4.sırada yer alırken, 5. ve 6.sıralarda yer alan Karabükspor ve Fenerbahçe’nin 5’er puanı bulunuyor. Aytemiz Alanyaspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği 1 puanla son 3 sırada yer alan takımlar.


galatasaray süper lig

Galatasaray ligin en skorer takımı

Galatasaray Demir Grup Sivasspor karşısında 3 golle 3 puanı aldı. Son 2 yılda kötü günler geçiren ve Avrupa Kupalarına erken veda eden sarı kırmızılılar lige çok hızlı başladı. Lige 3’te 3 yaparak başlayan Galatasaray, büyük moral ve özgüven kazanarak milli maç arasına giriyor. İyi giden takımların bu tür aralardan olumsuz etkilendiği sıklıkla karşılaşılan bir durum. Bakalım bu ara da Galatasaray takımına olumsuz etki edecek mi?

beşiktaş süper lig

Beşiktaş bildiğimiz gibi

Evinde Bursaspor’u ağırlayan Beşiktaş, 2 kez öne geçtiği karşılaşmayı 2-1 kazandı. Evinde taraftar desteğini de arkasına alarak oynayan siyah beyazlı ekip, geçtiğimiz hafta aldığı beraberliğin ardından 3 puan kazanarak üst sıralara tutunmayı başardı.


trabzonspor göztepe maçı

Trabzonspor kaldığı yerden

Sezona 50. yılını kutlayarak başlayan Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor, Göztepe deplasmanında 2 kez geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kaybederek önemli bir 3 puan kaybetti. Trabzonspor takımı aldığı bu mağlubiyetle, geçen yıl kötü giden sezonun devamını yaşayacak mı sorusunu akıllara getirdi.

Süper Lig'in 3. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe, Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaştı. Bir pozisyonda Fenerbahçe’de Soldado, rakibiyle mücadele etti. ( Gökhan Balcı - Anadolu Ajansı )

Fenerbahçe 3 puanı aldı

Ligdeki ilk 2 haftayı beraberliklerle geçiren Fenerbahçe, Başkentte Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Rakibin kendi kalesine attığı golle öne geçen sarı kanaryalar, Skrtel’in yaptığı penaltı ile 1-1’e yakalandı. İlk yarının son dakikalarında 10 kişi kalan evsahibi ekip, karşılaşmanın 68. dakikasında Ozan Tufan’ın golüne engel olamadı. BU golle 3 puanı alan Fenerbahçe, ligdeki ilk galibiyetini alarak puanını 5’e yükseltti.

ilhan cavcav sezonu spor toto süper lig

Soluklanma zamanı

Spor Toto Süper Lig’e Milli Takımın Dünya Kupası Elemeleri’nde oynayacağı karşılaşmalar sebebiyle ara verildi. Kötü giden takımlara ilaç gibi gelecek olan bu aradan sonra, daha çekişmeli bir lig seyredeceğimizi öngörebiliriz. Milli Takım arasının ardından sonra tüm takımlar 1.Transfer ve Tescil Sezonundaki transferlerini tamamlamış olacaklar.


Milli takımımıza Ukrayna ve Hırvatistan karşılaşmalarında başarılar diliyoruz.

UEFA Şampiyonlar Ligi: Uluslararası futbol haritamız ne durumda?