Sürmene’de ağaçlandırılacak denilen orman imara açıldı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Güvercinlik’te yıllar önce yangın çıktı ve AKP’liler “Bu alan imara açılmayacak!” dedi; ancak imara açıldı! Bu kez 2017 yılının Ocak ayında Sürmene’de yangın çıktı. AKP’li yetkililer yine “Bu alan ağaçlandırılacak” dedi; ancak bu alan da imara açıldı!..

Sürmene'de ağaçlandırılacak denilen yerler imara açıldı

Veysel Eroğlu sözünü tutmadı

Veysel Eroğlu…

AKP’nin Orman ve Su İşleri Bakanı.


Kaç yaşında bu beyefendi?

69 yaşında.

Necidir, kimdir?

Bakan, bunun yanında o kadar yıl okumuş ve profesör olmuş…

Yıl 2007…

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Güvercinlik‘te 150 hektarlık bir alan yanarak kül oldu. O dönemde AKP’nin yetkilileri çıktı, özellikle Veysel Eroğlu bu yangından sonra şöyle dedi: “Bu bölgenin imara açılmasının mümkünü yok!”

Bunu söyleyen, siyasetçi kimliğinden önce bu ülkede akademik kariyer yapmış, o zaman 59 yaşında olan bir adam…

O yıl halk bu bakana inandı ve “Yav kardeşim; bak, adam imar yok demiş!” dedi. Bir AKP’liye soru sorup “Yok öyle bir şey!” diyorsa ondan sonrası için korkun! Arkasından bir yanardağ patlar ve sonuçları halk için çok ağır olur!

Bugün olduğu gibi o gün de bu AKP’ye, bu AKP’nin bakanlarına inanan bir kesim vardı!

Ne oldu dersiniz bu yanan yere?

Bin odadan fazla, 4 büyük otel yükseldi bu yanan yere…

Bizim UFO görmüş masum AKP’li kardeşlerimiz bu yangın yerine, ağaç dikileceğini zannetti ama karşımızda AKP iktidarı vardı!


Bir zaman FETÖ tarafından “kandırılanlar”ın 2015 yılında masum AKP’lileri kandırmış olduğu ortaya çıktı! “Ağaç dikilecek” denen yere bina dikilmişti!

UFO görmüş AKP’liler ilk defa kandırılmamıştı ve son da olmayacaktı!

Yıl bu kez 2017 ve aylardan Ocak… Kış vakti yangın…

Her zaman yağmur alan, mevsimi İngiltere’ye benzeyen, havası neredeyse yıl boyu kapalı olan Trabzon’un Sürmene’sinde bir yangın çıktı…

Bakın yaz mevsimi değil; tarih 8 Ocak!

Yangının olduğu sıralarda Katar Emiri, bir büyüğümüz (!) ile burayı ziyarete çıkar!

Ve, bingo!

Katar Emiri, Sürmene’deki yanan yeri beğenmez mi? Ne tesadüf değil mi?!..

Sürmene’de yanan yer için 69 yaşındaki bakan, Profesör Eroğlu var ya, bu yangından hemen sonra bir televizyona röportaj verdi ve yine “Burası imara açılmayacak, ağaçlandırılacak!” dedi…

Ne oldu!

Şimdi bu noktalara yeni evler dikildi yine! Bakalım yakında öğrenilir kime ait olduğu!

sürmene yangın imar katar emiri

AKP döneminde 160 küsur kez kamu ihale yasası değişti! Neden değişti? Ha işte, bunu ben sorayım, bana yazılarımda küfür eden sevgili AKP’liler de cevaplasın!..

Ben şöyle cevap vereyim: “AKP’nin bir Allah dediğine inanırım”…


Bülent Arınç’ın güzel bir sözü var: “Bu millet üç gün konuşur, dördüncü gün unutur!”. Adam haklı çıktı! Bu millet yine unuttu o yılları…

Anıtkabir çevresinin imara açılması gündemde


Erdal Kişioğlu
Kişioğlu, zıt düşüncelere sahip kişilerle tartışmayı seven ve her olaya bilimsel olarak yaklaşıp, olaylara septik yaklaşmaktan kaçınmayan biridir. Olayları derinlemesine incelemeyi ve yanlışın ortaya çıkarılıp doğruya nasıl ulaşılacağı konusunda fikir üretilip bunun üzerinden felsefe yapılmasını arzulayan biridir. Etik, ahlaki ve hukuki sınırları aşmadan herkesin, her ortamda eleştirilmesi taraftarıdır. Dogmatik düşüncelerden uzak; sormayı, sorgulamayı kendisine görev edinmiş ve bunun çabası içerisindedir… Her türlü bilgi alışverişine açık; farklı görüşlerin çarpıştıkça büyüyebileceğine ve kolektif düşünsel ürünlerin ikamesinin de olabileceğine inanmakta; halk için, halk yararına olan her şeyin de yanındadır…