Spor Toto Süper Lig’de 13. haftanın ardından

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunda 13. Hafta Kayserispor Medipol Başakşehir karşılaşmasıyla kapandı. Haftaya lider Galatasaray ile aynı puanda giren Medipol Başakşehir, Kaysersipor deplasmanında 2 puan kaybederek zirve yarışında yara aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın ardından galatasaray

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepespor, Teleset Mobilya Akhisarspor’u 2-0 ile geçti. Şampiyonlar Ligi’nde Porto beraberliği ile grubu lider bitirmeyi garantileyen Kara Kartallar, Evkur Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalarak altın değerinde 2 puan kaybetti. İstikrarsız görüntüsünü sürdüren Trabzonspor, Demir Grup Sİvasspor deplasmanını 2-1 ile geçti. UEFA Avrupa Ligi yorgunu Atiker Konyaspor, Kasımpaşa deplasmanında mağlup oldu. Antalyaspor’a konuk olan Sarı Lacivertliler, zorlandığı karşılaşmadan 1-0’lık skorla 3 puanı aldı.

Galatasaray kendine geldi, Beşiktaş kayıp

Geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir‘e 5-1’lik flaş skorla mağlup olan Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor‘u 2-0 mağlup ederek zirvede tutundu. Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alarak bitime 1 hafta kala grup lideri olarak çıkmayı garantileyen Beşiktaş, ligde aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Evkur Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, Galatasaray derbisi öncesi önemli denilebilecek puan kaybı yaşadı. Bu puan kaybı derbi maçın stratejisini tamamen değiştirebilir.


Trabzonspor ve Fenerbahçe son nefeste

Sezona 50. Yılını kutlayarak başlayan Trabzonspor, aldığı kötü sonuçlarla henüz 13.Haftası tamamlanan Spor Toto Süper Lig‘de haftalar öncesinden şampiyonluk şansını zora soktu. Lige teknik direktör değişikliği ile devam eden Bordo Mavililer üst sıralara doğru tırmanmak istiyor.


Seri galibiyetler alma konusunda bir türlü adım atamayan Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında zaman zaman kabus dolu dakikalar yaşamasına rağmen 3 puanı hanesine yazdırdı. Önümüzdeki hafta BeşiktaşGalatasaray karşılaşmasının oynanacağını düşündüğümüzde hem alınan galibiyet, hem de önümüzdeki hafta oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasının önemi bir hayli arttı.

Alt sıralar kaynıyor!

Haftaya 8 puanla giren 3 takımdan Osmanlıspor ve Gençlerbirliği kozlarını Başkent derbisinde paylaştı. Osmanlıspor’un 2-0 kazandığı karşılaşmanın ardından son sıraya gerileyen Gençlerbirliği, belki de İlhan Cavcav sezonunda küme düşme tehlikesi ile ilk kez burun buruna geldi.

SPOR TOTO SÜPER LİG’İN 26. HAFTASINDA OSMANLISPOR, EVİNDE GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ KONUK EDİYOR. KARŞILAŞMANIN İLK YARISI 1-1'LİK EŞİTLİKLE SONA ERDİ. (CEM GEÇİM/ANKARA-İHA)


Hafta arasını Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur karşılaşmaları ile geçirecek olan takımlarımıza başarılar dileriz.

‘Spor Toto Süper Lig’ 11. haftanın ardından