JOON: Yeni nesil havayolu uçuşlarına başladı!

Hızla değişen ve dijitalleşen dünyada yeni nesil seyahat deneyimi sunan havayolu markası Joon. Joon, 26 Mart gecesi ilk İstanbul-Paris CDG uçuşunu gerçekleştirdi.

İlk uçuşa özel düzenlenen kurdele kesimi ve uçuşa hazırlanırken pistte gerçekleştirilen görkemli lansman şovu izleyenleri etkiledi. Air France KLM grubunun dijitalleşen dünyaya yönelik tasarladığı yeni havayolu markası Joon’un ilk Paris uçağı geçtiğimiz gün havalandı.

İlk uçuşa özel kurdele kesimi ve uçuş öncesi pistte görkemli açılış şovu gerçekleştirildi. İlk Paris uçuşuna yolcular Joon’un hediyeleriyle uğurlanırken, uçuş öncesi düzenlenen açılış kokteyline; Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter, Air France KLM Türkiye Satış Direktörü Umut Çaynak, Air France KLM Havalimanı Müdürü Bruno Ferton’un yanı sıra birçok kurumdan üst düzey yetkili katılım gösterdi.


Havayolu sektöründe yaratıcı, yenilikçi ve beceri ruhu taşıyan Joon, dijital, bağlı, esnek, kişiselleştirilmiş özellikleri ile yolcularına benzersiz bir seyahat deneyimi sunacak. Joon orta mesafeli uçuşlarında, organik ikram menüsü, business ve ekonomi kabinleri, konforlu ve ihtiyaca uygun hizmetleriyle dikkat çekerken, uzun mesafeli tüm uçuşlarda eğlence içeriği sunan uçak içi TV sistemi yemek sunumları ve gurme ürün çeşidiyle kendinden söz ettirecek.

Kabin İçi Eğlence Sisteminde Bir İlk: YouJoon

Joon, tüm uçaklarında kabin içinde eğlence sistemi, spor kıyafetleriyle dikkat çeken dinamik kabin ekibi ve müşteri talebini dikkate alan ekonomi ve business sınıf hizmetleriyle yolcularına pek çok yenilik sunuyor. Kişisel cihaz üzerinden uçak içi yayın akışı sağlayan YouJoon, uçuş esnasında geniş bir eğlence içeriğine ücretsiz erişim sunuyor.

Dizi, müzik, çocuk ve yetişkin programları gibi içerikleriyle YouJoon, yolculara keyifli bir uçak içi eğlence sistemi deneyimletiyor. İmza attığı iş birlikleriyle, dijitalleşme yolculuğunun yepyeni, dinamik ve ayrıcalıklı markası Joon, AirBnb Experience, Travelcar, Waynabox ve BHV Marais gibi yeni nesil seyahat ve deneyim markalarıyla iş birliklerine de imza atarak yolcularına; konaklama, araba kiralama, park, alışveriş ve concierge servislerinde kolaylık içeren kampanya ve fırsatlar sunuyor.


Haftada 228 uçuşla toplamda 13 destinasyon

Paris Charles de Gaulle havalimanından orta mesafe ağında Barcelona, Berlin, İstanbul, Lizbon, Napoli, Oslo, Porto ve Roma’ya, uzun mesafe ağında Fortaleza, Kahire, Cape Town, Mahé ve Tahran’a uçuş gerçekleştirecek Joon, haftada 228 uçuşla toplamda 13 noktaya ulaşacak.

Air France KLM Hakkında:

Société Air France, S.A. ya da kısaca Air France Fransa’nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketidir. Merkezi Paris’in kuzeyinde Tremblay-en-France’da bulunan şirket, Air France KLM ortaklığı altında ve SkyTeam kurucu üyesi olarak faaliyet göstermektedir. Mart 2015 itibarı ile 95 ülkede 191 farklı noktaya uçan Air France, 2004 yılında KLM Royal Dutch Airlines ya da Hollanda Kraliyet Havayolları ile şirketleri birleşerek Air France KLM Grup çatısı altında hizmet vermeye başladı.

Grup yine aynı yıl dünyanın en büyük havayolu ittifaklarından biri olan ve üyeleri arasında Aeroflot, Alitalia ve Delta Havayolları’nın da olduğu SkyTeam’e üye oldu. KLM 2012 ve 2013 yıllarında Dünya Havayolları Ödülleri tarafından en iyi yer hizmetleri ekibi ve en iyi kabin ekibi ödüllerine layık görüldü. 2009’dan beri “İlham veren havayolu” sloganıyla yola devam ediyor. KLM, yolcularına kusursuz bir hizmet vermek adına çalışmalarına devam ederken, 70 ülkede yaklaşık 130 noktaya direkt uçuşlar gerçekleştirmektedir.

Joon Hakkında:


Joon, Air France tarafından hizmete sunulan yeni nesil seyahat deneyimidir. Şirket, yeni nesil gezginlerin beklentilerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Planda: esneklik, kişiye ve ihtiyaca uygun hazırlanmış hizmetler bulunmaktadır. Joon, yeni bir seyahat tecrübesine sahip olmak isteyen herkes içindir.

Ryanair, Türkiye pazarına giriyor!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.