Yağmur altında tarihi miting: Muharrem İnce – Büyük İstanbul Mitingi

Muharrem İnce Büyük İstanbul Mitingi’nde alanı hınca hınç dolduran milyonlara sesleniyor. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim öncesi son mitingini İstanbul Maltepe’de gerçekleşiyor. İnce’nin mitinginin ise Twitter dünya gündeminde “#Maltepe” etiketiyle birinci sıraya ulaşmış durumda. Yağmur altında tarihi miting… Miting alanı doldu, binlerce insan alana girmeye çalışıyor.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce “Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingi olacak” diye tanımladığı, ‘Büyük İstanbul Mitingi’nde alanı hınca hınç dolduran milyonlara sesleniyor.


Yağmura rağmen miting öncesinde İnce’yi izlemek isteyen vatandaşların miting alanına ulaştıkları görüldü.

Öte yandan, Twitter’da bazı kullanıcılar, Bakırköy’den kalkan deniz otobüslerinin iptal edildiğini iddia etti.

Maltepe’ye karayoluyla ulaşmak isteyen vatandaşlar yoğun trafik nedeniyle miting alanına ulaşmakta zorluk çekiyorlar.

Muharrem İnce, mitingte konuşmaya başladı. Maltepe’deki miting alanı doldu. Binlerce kişi miting alanına girmeye çalışıyor.

Yağmur altında tarihi miting: Muharrem İnce - Büyük İstanbul Mitingi

İnce’nin konuşmasından satır başları:

Yarın devletin parasını savurganlığa son vereceğiz. 50 günde 107 miting ve şafak 1. Herkesi kucaklayan bir cumhurbaşkanı. Sağcı solcu yok 81 milyonun Cumhurbaşkanı.

Ne diyor Yayha Kemal ‘Sana bir tepeden İstanbul’ Sana bir tepeden bakıyorum gelincik tarlası gibisin. İzmir’de, Ankara’da harikaydın. İstanbul muhteşemsin. İstanbul’da 5 milyonsun….

Üreten bir Türkiye yaratacağız. Fabrikalarının bacaları tüten, barışmış bir Türkiye yaratacağız.

Yarın için bütün valilere sesleniyorum siz herkesin valisisiniz Erdoğan’ın valisi değilsiniz. Ve

TRT sen benim mitingimi versen ne olur vermesen ne olur.

Gözler yalan söylemiyorsa, sözler yalan söylemiyorsa, alanlar yalan söylemiyorsa, mitingler yalan söylemiyorsa bu iş tamam.

Kıraathane açacağım diyen bir cumhurbaşkanı değil fabrika açacağım diyen bir cumhurbaşkanı. 16 yılın sonunda tek vaadi kek olan bir cumhurbaşkanı değil istihdam diyen bir cumhurbaşkanı.

Size formalarınızla gelin dedim öyle yapmışsınız ne güzel yapmışsınız.

Allah’ın izni ve milletin isteği ile cumhurbaşkanı olduğumda 48 saat içinde OHAL’i kaldırcağım

Merkez Başkanı Yönetimi Özerk olacak.

Terörle amansız bir mücadeleye gireceğiz

Süriye’ye 100 gün içinde büyükelçi atayacağım. Suriye’de barış sağlanınca 4 milyon Suriye’li davul zurna ile evine gidecek


Bağımsız bir yargı için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Yargı düzelmeden ekonomi düzelmez. Her eve dert yerine et girmesi için yargının bağımsız olması şart.
Tefonlarınız dinlenmeyecek

Askeri okulları kapattılar. Yargının yarısı FETÖ’cü nedne hukuk fakültelerini kapatmadım.
Askeri okulları derhal açacağım.

Kamuda yükselme. Müdür, yönetici olmak objektif hale gelecek. Kimsenin etnik kökenine bakılmayacak. Cinsiyetine, dinine, mezhebine bakılmayacak.

enim başörtüsü diye bir sorunum yok. İster Kamuda tak ister evde tak ister sokakta tak.
Asgari ücret 2200 olacak, en düşük emekli maaşı 1500 tl olacak.

Karadenizli kardeşim fındık 15 lira olacak.

100 gün içinde cemevlerinin hukuki statülerini düzenleyeceğiz.
Aile sigortasını 100 gün içinde devreye sokacağız.

Türksat yayınına sabotaj var. Erdoğan yapma böyle. Erdoğan gidiyorsun iki dakika delikanlı ol. Gitmenin de bir şerefi var.

Erdoğan kazanırsa dolar, faiz yükselecek, beton ekonomisi devam edecek Erdoğan kazanırsa Suriyeliler gelmeye devam edecek. Erdoğan kazanırsa korku düzeni devam edecek.

Yarın akşam İnce kazanırsa güven gelecek. Dolar düşecek faiz düşecek. İnce kazanırsa yargı düzelecek. İnce kazanırsa tencerelere et girecek. İnce kazanırsa uyuşturucunun 100 gün içinde kökünü kazıyacak.

İnce kazanırsa AK Partli kardeşim kazanacak, MHP kardeşim kazanacak Türkiye’ye kazanacak.

Şuanda 5 milyon insan Maltepe’de ama hiç bir televizyon canlı vermiyor. Ahlaksızlığın böylesi dünyada yok. Bugün bu canlı yayını yasaklayanları canlı yayında yargılayacağız.
Yarın oy pususlası bedava mürekkep bedava mühür bedava alacaksın muhürü Muharrem İnce’nin üzerine basacaksın kurtulacaksın.

24 yıldır İstanbul’u 16 yıldır Türkiye’yi getirdiği hale bak.

Marmaray benim projem diyor. O prje Ecevit başbakanlığındaki MHP’li Bakan’ın projesiydi. 3 Körü Demiril’in projesiydi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesini boşaltıp sarayına katacakmış. Saraylara doymuyor. İnsan doğaya, sanata saygısı yok. İnsana Saygısı yok bunun

Millet bahçesi yapacakmış Ali Samiyen’i yıktın yerine ne yaptın. Türkiye’nin en büyük millet bahçesi Atatürk Orman çiftliğini ne hale getirdin. Cumhurbaşkanı değil imar müdürü.


Yeni yönetim şemasını açıklıyor. Paralel devlet yaratıyor kendine. Devletin yönetim şeklini değiştirecekmiş bu yangın varken itfaiyeyi değiştirmeye benzer. Yangın var Erdoğan yangın.

24 Haziran öncesi en son seçim anketleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.