Profesyonel nakliyat firması nasıl olmalı?

Şehirler arası nakliye firması seçimi yapılırken nelere dikkat edilmeli? Profesyonel bir nakliyat firması şirketi nasıl olmalı? Hasarsız ve güvenli nakliyat hizmeti için dikkat edilmesi gereken 8 püf nokta nedir?

Profesyonel nakliyat firması nasıl olmalı? ankara istanbul izmir şehirler arası taşıma destan nakliyat

Günümüzde iş ya da farklı sebeplerden dolayı bir şehirden farklı bir şehire taşınma, şehir içerisinde farklı konumda uygun bir bütçe ile ikamet değiştirme ya da şirketler için büyük ölçekli ofis ortamı oluşturmak için, işinde uzman ve profesyonel kadro yapısı ile nakliye hizmeti almak isteriz.

Ailemiz için önemli ya da şirketler için çok değerli ekipmanların emin eller ile güvende ve zarar görmeden taşınması ve aynı zamanda taşınan eşyaların sigortalanması günümüz şartlarında nakliye firması seçimimizde aradığımız en önemli detayların başında gelmektedir.


Özellikle şehirler arası nakliye firması seçimi yapılırken, firmanın referans bilgileri, taşıma için uygun ekipmanların envanterlerinde bulunması, alınan fiyat teklifi ve en önemlisi asansörlü nakliyat hizmeti veriyor olmaları oldukça önemlidir.

Hasarsız ve güvenli nakliyat hizmeti için dikkat etmeniz gereken 8 kural:

Ev taşımak uzun süreç ve dikkat gerektiren zahmetli bir iş. Fakat taşınacağınız ev istediğiniz gibi ise, çekilen zahmetler bir anda unutulabilir. Sorunsuz bir ev taşımak için dikkat etmeniz gereken 8 detay.

1 – Kırılacak ürünleri ayrı depolayın

Evinizde çerçeve, biblo, ayna gibi hassas eşyalar var ise mutlaka hava kabarcıklı poşetlere sarmanız, sonrasında ayrı bir koliye kenarlarında darbeyi önleyecek köpük kullanarak paketlemelisiniz. Eğer şahsi özel aracınız var ise, taşınılacak noktaya götürmeniz oldukça mantıklı olacaktır. Bu şekilde kırılma ve hasar görme olasılığını en aza indirgemiş olacaksınız.

2 – Eşyalar arasına yumuşak bezler yerleştirin

Taşıma sırasında hizmet veren firma, genellikle eşyaları bidonlar ile taşımakta. Başkasının elinin değmesini istemiyor ya da hijyen açısından korunaklı olmasını tercih ediyorsanız, kendiniz özel olarak ilgilenmeli ve özellikle mutfak eşyalarınızın arasına yumuşak bez, sünger ve hatta terlik bile koyabilirsiniz.

3 – Tabaklarınızı tek tek sarın

Gazete parçaları taşınma konusunda bir numaralı yardımcınızdır. Mutlaka en önemli eşyalarınızı tek tek gazete kağıdı ile sararak, bardak ve tabakları ayrı koliler olarak depolamalısınız.


4 – Koli üzerine oda bilgilerini yazın

Taşınma sırasında çıkabilecek bir yığın koli arasında, hangi eşya nerede problemi yaşamamak için ilgili koliler üzerine mutfak, yatak odası, salon yer bildiren yazılar yazarak bulunabilirliğini artırın.

5 – Eşya yerleşimi için sıra belirleyin

Eşyalarınızı vakit sırasına koyun. En çok parça olan mutfak işi en uzun olan yerdir. Toparlanmaya mutfak, yatak odası, salon şeklinde sıralama yaparak yerleştirme sağlamak daha makul bir çözüm olacaktır.

6 – İhtiyacınız kadar eşya bırakın

Taşınmanıza haftalar kala toparlanıyor iseniz sadece taşınma sürecine kadar olan, günlük ihtiyacınızı karşılayacak eşyaları bir kenarda tutmak oldukça mantıklı olacaktır. İki tencere, birkaç tabak ve hatta televizyon gibi ürünleri tercih edebilirsiniz.

7 – Beyaz eşyalarınızı önce ya da sonradan taktırın

Taşınma sırasında beyaz eşyalarınızın montajı ile uğraşmayın. O karmaşa ve yoğunlukta emin olun yeteri kadar ilgi gösteremez ve sorunlu montaj işlemi geçirilmesine sebep olabilirsiniz. Bu tür işlemleri taşınmadan önce ya da sonra yaptırmanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

8 – İşinize yaramayan eşyaları verin

Size fazla ya da gereksiz gelen tüm eşyalardan kurtulun. Bir ihtiyaç sahibine vermeniz daha faydalı olacaktır.


Bu bilgiler Ankara şehirler arası nakliyat konusunda hizmet veren Destan Nakliyat Firması tarafından hazırlanmış olup, ev ya da ofis taşıyacak bireylerin, taşıma sırasında dikkat etmesi gereken en önemli hususları, bilgi ve tecrübeleri doğrultusunda bizlere aktarmıştır. Daha fazla bilgi için https://www.destannakliyat.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.