Boyner, Mavi, İpekyol, Twist, Machka, YKM’den mağazalarını kapatma kararı

Boyner, YKM, Mavi, İpekyol, Machka ve Twist corona virüsü nedeniyle Türkiye’deki tüm mağazalarını 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatacaklarını açıkladı.

Boyner, Mavi, İpekyol, Twist, Machka, YKM den mağazalarını kapatma kararı

Boyner, Mavi, İpekyol, Twist, Machka, YKM’den mağazalarını kapatma kararı!

Türkiye’de AVM’lerle ilgili herhangi resmi bir karar alınmazken birçok mağaza faaliyetlerini geçici olarak durdurma, mağazalarını kapatma kararı aldı.


Boyner, YKM, Mavi, İpekyol, Machka ve Twist 19 Mart itibariyle mağazalarını geçici olarak kapatacak.

Boyner’den açıklama:

Boyner’in resmi Twitter hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

• Dünyada ve ülkemizdeki Covid-19 salgını nedeniyle mağazalarımızda konuk ettiğimiz siz değerli müşterilerimizin, tüm çalışanlarımız ile aile ve sevdiklerinin sağlıklarını ve bu konudaki kaygılarını önemsiyoruz.

• Salgını yavaşlatma sorumluluğumuz çerçevesinde istihdam ve çalışan hakları konusunda her zamanki hassasiyetimizi koruyarak Türkiye’deki tüm Boyner ve YKM mağazalarımızı 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatıyoruz.

boyner mağazaları kapatma kararı

Mavi Jeans açıklaması:

mavi mağazaları corona kararı

İpkeyol, Twist ve Machka tüm mağazalarının faaliyetlerini durdurma kararı aldı

Ayaydın-Miroglio Grubu basın açıklaması:

Tüm dünyada başlayarak ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) pandemisi sebebiyle, daha önce hiç tecrübe etmediğimiz bir süreçten geçiyoruz.


Mağazalarımızı ziyaret eden misafirlerimizin, çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığına büyük önem veriyoruz. Sorumluluklarımızın bilincinde olarak bu süreci büyük bir özen ve ciddiyetle yönetiyoruz.

Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla aldığımız tedbirler kapsamında; 17.03.2020 tarihi itibariyle Edirne’de bulunan üretim tesisimizin ve 19.03.2020 itibariyle de Türkiye genelindeki tüm IPEKYOL, TWIST ve MACHKA mağazalarımızın faaliyetlerine bir süreliğine ara verme kararı aldık. Bu süreçte online sitelerimizden hizmet vermeye devam edeceğiz.

Mağazalar, Fabrika ve Merkez Ofis çalışanlarımızın tamamı, hijyen konusunda dikkatli olmaları ve belirlenen tüm kurallara uymaları, zorunlu olmadıkça kalabalık yerlerden uzak durmaları ve sosyal etkileşimi asgari düzeye indirmeleri konularında bilgilendirilmiş ve idari izne gönderilmiştir.

Sağlığımız önceliğimiz ve hepimiz birbirimizden, birimiz hepimizden sorumluyuz.

Sağlığımızı birlikte korumak için gerekli ve hayati önem taşıyan tüm tedbirleri almak ve bir an önce bu zor günlerin üstesinden hep birlikte gelebilmek en öncelikle hedefimiz.

Yaşadığımız bu üzücü süreçleri geride bırakarak sağlıklı günlerde tekrar buluşabilmek ve tüm değerli misafirlerimizi mağazalarımızda en kısa sürede tekrar görebilmek dileğiyle…

Saygılarımla,


Uğur AYAYDIN
Ayaydın-Miroglio Genel Müdürü

Erdoğan’dan 21 maddelik ekonomik tedbir paketi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.