İsbul.Net: Ücretsiz ilan ver, iş ilanlarına başvur!

Uzun yıllardır sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olan ve iş arayan ile işvereni bir araya getirerek istihdam alanı oluşturmakta olan isbul.net, hayalini kurmuş olduğunuz iş hayatının kapılarını aralamaya devam etmektedir. Kolay kullanılır web sitemiz ve mobil uygulamalarımız ile birlikte bir tık uzağınızda olan isbul.net üzerinden oluşturacağınız üyelikler ile dilediğiniz pozisyonda ücretsiz ilan verebilir, size uygun iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

iş bul

İsbul.Net üyeliği nasıl oluşturulur?

İsbul.net üzerinden firma üyeliği oluşturmak için öncelikle üyelik formu alanında gerekli alanları doldurmanız yeterli olacaktır. E-mail adresiniz, cep telefonu numaranız ve vergi kimlik numaranız ile birlikte oluşturacağınız firma üyelikleri aracılığıyla her ay 1 adet ücretsiz ilan yayınlama hakkına sahip olacaksınız.

Yayınladığınız ilanlar 60 gün boyunca yayında kalacak olup, her iki günde bir güncelleme imkanınız da olacaktır. Ayrıca ilanlarınızın en üst sırada yer alması için doping paketlerimizden yararlanabilir ve ilanlarınızı dopingleyebilirsiniz. Böylelikle aradığınız elemana çok daha hızlı bir şekilde ulaşmanız mümkün olacaktır.

İş arayan üyelikleri için de yine bir e-mail adresi ve cep telefonu numarasına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bilgiler ile oluşturmuş olduğunuz üyelikler içerisinde, ilanlara başvurabilmek ve firmaların sizi daha iyi tanıyabilmesi adına detaylı bir özgeçmiş hazırlamanız gerekmektedir.

Eğitim bilgileri, iş deneyimleri, yabancı dil bilgisi, sahip olunan sertifikalar, belgeler firmaların adayları doğru bir şekilde değerlendirmesi ve diğer adaylar arasında bir tercih yapabilmesi adına oldukça önemli bilgilerdir. Bu nedenle özgeçmişlerinizde bu alanları detaylı bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Özgeçmiş alanını tamamladıktan sonra yaşadığınız bölgeye göre aratacağınız iş ilanları içerisinde sizin için uygun olan güncel iş ilanlarına göz atabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul iş ilanları, Ankara iş ilanları, Bursa iş ilanları, Samsun iş ilanları gibi Türkiye genelinde köklü firmalar tarafından yayınlanmakta olan iş ilanlarına, isbul.net aracılığıyla göz atabilirsiniz. Aramış olduğunuz her sektör ve pozisyonda ilana ulaşmanız mümkündür.

Muhasebe Elemanı, Güvenlik Görevlisi, Sekreter, Yönetici Asistanı, Rehber Öğretmen, Müzik Öğretmeni, Psikolog, Mimar, Elektrik Elektronik Mühendisi, Makine Mühendisi, İç Mimar, Sosyolog, Cnc Torna Operatörü gibi çeşitli sektör ve pozisyonlarda size en uygun olan iş ilanına başvurarak, kısa süre içerisinde meslek hayatına dahil olabilir ve başarılarınıza başarılar ekleyebilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.