Kerimcan Durmaz’ın şarkısı “Peşimde”yi bir günde milyonlar izledi!

Kerimcan Durmaz, dün yeni şarkısı Peşimde’yi yayımladı. Durmaz, yeni şarkısının sözleri ve klibiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Youtube’da en çok izlenenler arasında ise ilk sıraya yerleşti!

kerimcan durmaz peşimde

Kerimcan Durmaz Peşimde şarkısına çektiği kliple gündem oldu. Kerimcan Durmaz’ın klibi dün saat 13.00 itibarıyla YouTube kanalından yayımlanmıştı. Klip 24 saatte 3 buçuk milyon’dan fazla tıklanarak en çok izlenenler listesinde birinci sıraya geldi. Youtube Trendler’e birinci sıradan giriş yapan Peşimde şarkısının klibi, uzun süre yerinde kalacak gözüküyor.

Kerimcan Durmaz ilk single çalışması Peşimde için Beyonce, Rihanna, Ariana Grande, Jennifer Lopez gibi dünya starlarının ekibi ile dev bir prodüksiyona imza attı. Yaklaşık 7 aydır bu proje için hazırlanan Kerimcan Durmaz, Los Angeles’ta 5 aylık bir kampa girdi ve ilk şarkısı için dünyanın en iyi isimlerini bir araya toplayarak muhteşem bir işe imza attı!


peşimde drag queen

Peşimde’nin sözlerini Ömer Çelik ile birlikte yazan Durmaz, aranjesini ise Serdar Özşengül (Aerro) ile tamamladı. Peşimde’nin Mix Mastering’ini 1 Grammy ödüllü ve 3 Grammy adaylığı olan recording engineer Brendan Morawski üstlendi. Morawski, Rihanna’nın Anti albümü ve Ariana Grande’nin 7 Rings şarkısına imza atmıştı. 2 aylık bir çalışma sonunda Kerimcan’ın özgün hayatını anlatan, aynı zamanda Türkiye’de daha önce duyulmamış Modern-Pop, Rap türünde bir şarkı ortaya çıktı.

Kerimcan Durmaz’ın şarkısı Peşimde’nin video klip yönetmenliğini üstlenen Ecem Lawton ile birlikte Los Angeles’ın en önde gelen yapımcıları Sam Lipman-Stern ve Marvin Brown ile kısa bir süre içinde yıldızlar takımını bir araya getirmeyi başardılar. Beyonce, Jennifer Lopez, Rihanna, Ariana Grande, Lady Gaga gibi dünyanın en ünlü isimlerinin kliplerini çeken, koreografilerini yapan ve kliplerinde yer alan dev kadro Peşimde’nin vizyonunu hayata geçirdi.

kerimcan durmaz klip

Bu ekibin Kerimcan’ın projesinde yer almalarında ki en önemli etken, onun ışığına ve Türkiye’de temsil ettiği değerlere inanmaları oldu. Peşimde’nin klibi 9 saat içinde, Beverly Hills’in bir mega malikanesinde, 70 kişilik bir ekiple çekildi. Sette Covid-19’a karşı bütün önlemler alındı ve üç sağlık personeli mevcuttu.

İlk single çalışmasında bu denli büyük bir projeye imza atan Kerimcan Durmaz; “Her zaman olduğu gibi yine yaptığım iş ile gurur duyuyorum, işimin benzersizliği ve kalitesi ile konuşulacağım. Eşsiz bir ekiple çalışıp ders niteliğinde bir projeye imza attım, popçularımızın benden öğrenecekleri çok şey var” diyerek iddiasını dile getirdi.

İşte Kerimcan Durmaz’ın Peşimde şarkısının video klibi:

Kerimcan Durmaz – Peşimde şarkısının sözleri:

I am the scorpion whose sting will make you rich
Pay attention now! I’ll teach you how to be a bitch (bitch)

Gece gündüz peşimdeler peşimde
Flaşlar hep peşimde peşimde (hu,hu)
Koşup dur sen peşimde, peşimde
Ulaşamaz peşimdeler peşimde (ah)

İnmem o levela çok yakın red bottom
Belki bıçaklarsın sırtımdan fake atıp
Yaptıklarım hep haterların dilinde
Hayalini kur, Hermes Birkin elimde(huh)
Baba yıldız gibi gökyüzünde süzülür
Çıkar maskeni gördüm gerçek yüzünü (huh)
Kolumda pırlantalar kamaştırır gözünü
Güler yüzüme sürtük tutmaz sözünü (Bitch)

Görüp ister Missoniden bikini (bikini)
Hesaplıyo kaç gecede birikir (birikir)
İlerliyor bir iki, bir iki, bir iki
Yapar birikim, olmak ister Kylie – Kim


Geziyorum elimde şampanya
Hayallerim sığmıyor dünyaya
Hayatımı adadım bu rüyaya
Sen yerinde say, çıkıyorum uzaya

Gece gündüz peşimdeler peşimde
Flaşlar hep peşimde, peşimde (hu,hu)
Koşup dur sen peşimde, peşimde
Ulaşamaz peşimdeler, peşimde

Kim ne derse desin taşlanır hep başarı
Ben seyrettim kıskançlar düşerken aşağı
Önüm, arkam, sağım, solum ilişkiler hep çıkar
Sen örsen de ben olurum duvarlarını yıkan
Yok olmamı istiyorlar çünkü ben bir tehdidim
Jumanji’de next level belki havan değişir
Atıp tutar ama ister fotoğraf
Ona kolay gelir ama yaptıklarım hep olay

Kaçar hevesin, sert gelir Hennesy
Burası neresi, Beverly tepesi

Bitch you can’t sit with me as you can see
Turn the volume up! Listen to me carefully

Prada, Milano, altımda pink Lambo
Kollarımda Cartier, kürküm Loro Piana
Kolpa Polliana, kurguların drama
Başa çıkamaksın benle bitch, zorlama! (Brrrah)

Gece gündüz peşimdeler, peşimde
Flaşlar hep peşimde, peşimde
Koşup dur sen peşimde, peşimde
Ulaşamaz peşimdeler peşimde

Whatever, I’ll call u later

Kerimcan Durmaz – Peşimde şarkısının klibini hazırlayanlar:


Director: Ecem Lawton
Producer: Sam Lipman-Stern, Marvin Brown, Ecem Lawton
Assistant Director: Larin Sullivan
Director Of Photography: Michael Garcia
Choreographer: Marvin Brown
Wardrobe Stylist: Joey Thao
Key Make Up Artist: Sang Jeon
Dancers Make Up Artist: Rim Taya Shawki
Hair Stylist: Ricki Mota
Hair Dresser: Sofie Pok
Art Director: Sofia Midon
Set Decorator: Sarah Fernandez
Art Props: Warner Bros. Studios
Casting: Ordinary Creatives
Songwriter: Ömer Çelik, Kerimcan Durmaz
Music Producer: Aerro Music
Sound Engineer: Brendan Morawski
Editor: Ecem Lawton
Edit / Finish: Ramazan Arslankaya
Colorist: The Post Brothers

Ekvador da eşcinsel evliliğe izin veren LGBTİ+ dostu ülkelere katıldı


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.