Atatürk düşmanı ahmakları şaşırtacak gerçekler!

Bu makale, tarihi kaynakları araştırmak yerine, koyun misali komutla yalan ve yanlış öğrenmeye alıştırılmış Atatürk düşmanı ahmaklar için yazılmıştır.

atatürk

Atatürk düşmanı ahmakları şaşırtacak gerçekler!

İçerisinde komut veya maddi menfaat vaadi bulunmayan makale, kuvvetle muhtemel ahmaklar üzerinde tesirli olmayacaktır. Ancak ahmaklık seviye tespiti yapmak amacıyla kullanılması fayda sağlayacaktır.


Atatürk neler yapmış ve yapmamıştır?

Atatürk, bağımsızlık mücadelesinde halkı örgütlemek için Anadolu’ya giden hiçbir askerin idam fermanını imzalamamıştır.

Ahmaklar tarafından İngiliz uşağı ve ajanı olarak nitelendirilen Atatürk, İstanbul’u İngiliz himayesine teslim edip sarayında yaşamaya devam etmemiştir.

Sakarya Meydan Muharebesi gibi kritik bir savaş yaşanırken 5. karısıyla evlenmek yerine cephede olmayı yeğlemiştir.

Milleti bağımsızlık savaşı için önderlik beklerken o, düşman İngiliz’in gemisiyle vatanından kaçmamıştır.

Boynuna ip bağlı yaşamaya alışmış ahmaklar için ipsiz bir hayat sağlayarak onları zorla özgür bırakmıştır.

Günümüzde keşke Yunan galip gelseydi diyen, kurtuluş mücadelesinde düşmana hizmet eden vatan hainlerini nesillerce üzmüştür.

Nüfus sayımında erkek ve hayvanların sayıldığı, kadınların hesaba dahi katılmadığı ilkelliğe son vermiştir. Kadınlara (bugün kendisine hakaret edenler de dahil) seçme ve seçilme özgürlüğü kazandırmıştır.


Hiçbir zaman tarikatçılarla yoldaşlık etmemiş, bilakis tarikatları kapatmıştır.

Taht ihtirasıyla krallık kurup kendisini kral ilan etmemiş, eş, dost ve akrabasını devlet kademelerine doldurmamıştır.

En büyük muhalifleri tarafından bile hiçbir zaman yolsuzluk ve hırsızlıkla suçlanmamıştır.

Öyle sağlam temelli bir ülke kurmuştur ki, 70 yılı aşkın süredir sistematik şekilde devrimlerini yok etmeye çalışanlar amaçlarına ulaşamamıştır.

Paraya ihtiyaç olduğunu bildiren annesine mücevher veya gemi almamış, evde bulunan halıları satmasını söylemiştir.

Ve en acı ayrıntı da nedir bilir misiniz? Yolundan yürüyecek milyonların dışında kıymet bilmez nankörler için de ömrünü savaş cephelerinde feda etmiştir.

atatürk şaşırtıcı bilgi
57 seneye sığdırılan zaferler, devrimler ve cumhuriyet.

Halil İnalcık’tan tarih bilmez ahmaklar için güçlü tokat

Türk tarihinin en büyük tarihçisi olarak kabul edilen Halil İnalcık‘ın Atatürk’e dair gözyaşları içerisinde söyledikleri, tarih bilmez ahmaklar için son derece güçlü ve sarsıcı bir tokattır:


“Bugün buradaysak, bir millet olarak buradaysak, dünyada seçkin milletler arasında yer almışsak, bugün yaşıyorsak, bugün bir devletimiz, milletimiz varsa Atatürk’e borçluyuz… Memleketi kurtaran adam!”

Atatürk’ün Yobazlara Zulmü


Çağrı Gırlangıç
14.03.1985 tarihinde Kadıköy'de dünyaya geldim. Kadıköy'de doğdum, Kadıköy'de büyüdüm. Yazma sevdası içime düşünce önce 2 roman yazdım, sonra da sinemaya dair yazılar yazmaya başladım. 2011'in başından beri bloğum cagrigirlangic.blogspot.com da 500'ü aşkın filme dair yazdım. Hala da devam ediyorum. Sonra metin yazarlığı yapmaya başladım ve yazarlık mesleğim haline geldi. Yazımına devam ettiğim Türk Sinema Tarihi Ansiklopedisi, emek ve zaman isteyen bir proje. Sabırla yazımına devam ediyorum. Bir sinema yazarı olarak yazmaya başladığım, sonrasında ise deneme, gündem, kritik, yaşam ve kişisel gelişim yazıları yazmaya başladığım İndigo Dergisi ise hem beni geliştiren, hem de bir parçası olmaktan haz aldığım yer.