Sedat Peker, Hadi Özışık ile video kaydını paylaştı: Konu Süleyman Soylu

Sedat Peker, Bakan Süleyman Soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden Hadi Özışık ile konuşma videosunu yayınladı! Hadi Özışık’ın Soylu için “Harakiri yaptı”, Mehmet Ağar için ise “Aptal adam” dediği görüldü.

sedat peker hadi özışık

Sedat Peker, Bakan Soylu ile aralarında “aracılık” yapan gazeteciyi açıkladı, Hadi Özışık ile yaptığı video araması görüntülerini paylaştı.

Organize suç örgütü liderliği suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aracılık yaptığı iddia edilen gazetecinin Hadi Özışık olduğunu açıklayarak, kendisiyle yaptığı telefon görüşmesini yayımladı.


Görüşmeye ilişkin kaydı sosyal medya hesabından paylayan Peker, “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık – süleyman özışık kardeşler en yakınları olan süleyman soyluyla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem” dedi.

Görüşmede Peker, Soylu’nun kendisi hakkındaki “Pislik” ifadesine tepki gösterdiği görüldü.

Peker’in daha sonra yayınladığı videoda ise Hadi Özışık’ın Soylu ile görüşmeye giden ismin kardeşi Süleyman Özışık olduğunu söylediği duyuluyor.


Özışık, “aracılık” iddialarını reddetmişti

Gazeteci Hadi Özışık ise, iddialara ilişkin açıklamasında, “Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir” demişti.

CHP’li Özgür Özel, bir gazetecinin aracılık ettiğini iddia etmişti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de Halk TV’de katıldığı bir programda Bakan Soylu ve Peker arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia ederek şunları kaydetmişti:

Süleyman Soylu’ya çok yakın bir gazeteci Sedat Peker ile bir görüşme gerçekleştirdi mi? Yaptığı görüşmede ‘Yeni videolar yayınlama. Bakanımız seninle ilgili bir şeyler söyleyecek ama sinirlenme, kapatalım bu işi’ dedi mi? Sonrasında Süleyman Soylu’nun Sedat Peker ile ilgili açıklamalarından sonra, Sedat Peker çektiği bir videoyu o gazeteciye yolladı mı? O gazeteci o videoyu Süleyman Soylu’ya izletti mi? Sonra dönüp Peker’e, ‘Aman bu videoyu yayınlama’ dedi mi demedi mi?’

İşte o görüntüler:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 


İndigo Dergisi (@indigodergisi)’in paylaştığı bir gönderi

CHP, Ruhsar Pekcan’ın dezenfektan satışı araştırılsın’ dedi, AKP ve MHP reddetti


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.