Astroloji: Temmuz 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Temmuz 2021 aylık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Temmuz burç yorumları

Astroloji: Temmuz 2021 aylık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Temmuz ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeniay sorumluluklarınızın artacağı bir döneme işaret ediyor. Kariyerde bazı baskılayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer ve aile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Otorite figürleriyle, aile büyüklerinizle ilgili sizi yoran ve sorumluluk yükleyen durumlar ortaya çıkabilir. Hayatınızda bazı bitişler yaşanabilir. İşinizden ayrılabilir, evinizden taşınma kararı alabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili sağlık sorunları meydana gelebilir, çocuklarınızla ilişkinizde sıkıntılar yaşanabilir. Yaşamınızda değişen konulara karşı direnmeyin, yeniye yer açın.


11 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde aile bireyleri ile bir araya gelebilir, geçmiş güzel günleri keyifle anabiliriz. Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür. Keyifli, yemekli, bol sohbetli aile toplantıları için uygun bir dönemdeyiz.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. Bir süredir keyifsiz hissediyorsanız, Güneş’in aslan burcuna geçişi iyi gelecektir size. Keyifli, eğlenceli şeyler yapacaksınız 5.eviniz aktif iken. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Enerjinizi sanata, spora aktarmak, ilgi alanlarınızla meşgul olmak isteyebilirsiniz. Bu bir aylık süreçte yakın çevrenizle keyifli planlarınız, programlarınız olabilir. Çocuk sahibi olanlar için, odaklanacakları konular daha çok onlarla ilgili olacaktır. Çocuklarınız için yapacağınız yeni şeyler olabilir. Yapmanız gerekenlerle meşgul olabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Temmuz ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kardeşler, akrabalar, yakın komşularla ilgili konular gündemde olacak. Kardeşinizin hayatında bazı değişiklikler olabilir veya evlilik, ayrılık, taşınma gibi konular ortaya çıkabilir. Eğitim konuları, ticari faaliyetlerde değişiklik ve tamamlanma enerjisi söz konusu; ancak sizi yoran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı konularda önemli gelişmeler olabilir. Aile gündemleri sorumluluk yükleyebilir ve yorabilir. Aracınızda arızalar meydana gelebilir. Trafikte hız yapmayın.

11 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, duygusal ve bizi geçmişteki güzel günlere götürecek konuşmalar yapabiliriz. Eski bir çocukluk arkadaşı ya da uzun zamandır görmediğimiz bir akrabamız ile karşılaşmamız da mümkündür. Deniz yoluyla sık sık keyifli kısa yolculuklar yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. Bu süreçte daha çok evinizle meşgul olacaksınız. Yeni eşyalar almak, yaşam alanınızı güzelleştirmek, atılacakları ayırmak, düzenlemek gibi işleriniz olabilir. Ev tutmak, almak, satmak gibi planlarınız varsa konular ilerleyebilir. Zihninizde bir şeyler netleşebilir. Ne istediğinizi, ne istemediğinizi belirleyebilirsiniz, karar alabilirsiniz, adım atabilir, uygulayabilirsiniz. Bu bir aylık süreçte aile içi iletişimlerinizi gözden geçirebilirsiniz ayrıca. Aile köklerinizi, aile büyüklerinizi daha yakından tanıyabilirsiniz. Annenizden, babanızdan eskilerle ilgili anıları dinleyebilirsiniz. Kabuğa çekilmek, kabukta olmak, sosyalleşmek yerine evde olmak isteyebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Temmuz ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Maddi durumunuzla ilgili önemli değişiklikler olabilir. Finansal anlamda sizi yoran veya baskılayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizde maddi gündemler, beklenmedik ani harcamalar ortaya çıkabilir. Vergi, kredi, nafaka, gibi durumlarda borçlarla karşılaşabilirsiniz. Yeniay maddi anlamda sorumluluk yükleyebilir. Hayatınızdaki son 2 yılın konuları tamamlanıyor. Bununla birlikte finansal durum ve iş hayatınızda yeni kazançlar hayatınıza gelebilir. Ailenizin sağlığınıza dikkat edin.

11 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Geçmişte yarım kalmış finansal bir girişimimiz bu dönemde tamamlanabilir. Ailemizin finansal kaynakları ile ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle olan iletişim trafiğinizi, görüşmelerinizi artırıyor. Daha çok bir araya geleceğiniz bir döngü. Kardeşlerinizle ilgili konular öne çıkacaktır ayrıca. Paylaşımlarınızın, etkileşimlerinizin, iletişimlerinizin artacağı bir Güneş transiti diyebiliriz. Bu bir aylık süreçte iletişim, halkla ilişkiler, tanıtım, reklam, satış, pazarlama, marka yönetimi, e-ticaret, sosyal medya, online platformlar, bilgi paylaşımları gibi konulara odaklanıyor olacaksınız. Bu temalarda aslan enerjisiyle, aslanın özgüveniyle daha fazla öne çıkmak isteyebilirsiniz. Güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İyi fikirler de bulabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Temmuz ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde sizin burcunuzda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeniay yeni başlangıçlar getiriyor. Yaşamınızı düzenleyecek yeni kararlar vereceksiniz. İkili ilişkilerde ciddi kararlar verebilirsiniz. Bu bir ayrılık kararı olabileceği gibi, bir ilişkinin sorumluluğunu almak anlamına da gelebilir. Kiminiz evlilik kararı alırken, kiminiz ilişkilerinizde problemleri çözmek adına adımlar atacaksınız. Ortaklık, yakın arkadaşlar, rakiplerinizle ilgili dikkat edin. Kendi sağlığınıza ve ebeveyn sağlığına özen gösterin. Eklemler, dizler, dişlerle ilgili sağlık sorunları çıkabilir. Taşınma, ev ve iş değişiklikleri olabilir.

11 Temmuz tarihinde Merkür de sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi sık sık geçmişi düşünüp, hata olarak gördüğümüz bazı şeyleri nasıl düzeltebileceğimizi düşünürken bulabiliriz. Çevremize hızlı ancak duygularına göre hareket eden, hassas ve kırılgan bir imaj yansıtıyor olacağız.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. Kazançlarınız açısından pozitif bir etki. Daha iyi kazanabilirsiniz, gelir akışınızı güçlendirecek değişimler olabilir. Parasal konularda bir hareketlilik başlıyor. Keyifler, keyifli yaşam, keyifler için harcama odağınız olabilir. Dolayısıyla bu Güneş transiti, harcamaların, alışverişlerin artacağına da işaret ediyor aynı zamanda. Botanik, bahçe konuları, ekmek, biçmek, bitki beslemek, sebze yetiştirmek gibi konular da burada.

aslan burcu

Aslan burcu Temmuz ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kendi içinize dönmek isteyebilir, özellikle önümüzdeki 15 gün yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Takıntılı ruh haliniz devam edebilir. İş kayıpları ve gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda memnuniyetsizlikler ortaya çıkabilir. Ruhsal konulara ilgi duyup çalışmalar yaşayabilirsiniz. Ruhsal ve bedensel sağlığa dikkat edin. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tedavi yoluna gidebilirsiniz. Diyete, spora, beslenme sisteminizi değiştirmek, zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için güzel bir dönem.

11 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızı duygularımız ele geçirebilir. Tüm hayatımızı gözden geçirmek istediğimiz bir zaman dilimindeyiz. Sosyal ortamlardan biraz uzaklaşıp, detaylı bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz.

22 Temmuz’da Güneş sizin burcunuza geçiyor. Aslanların dönemi başlıyor. En güzel, en parlak etkiyi siz alıyorsunuz. Parlamak sizin işiniz zaten. Güneş 1’inci evinizdeyken, yeni güzel şeyler başlayacaktır yaşamınızda. Kendiniz için iyi şeyler yapacaksınız. Yeniden bir doğrulma yaşayacaksınız. Bir süredir psikolojik olarak zorlandıysanız, hevesinizin ve motivasyonunuzun düşük olduğu bir zamandan geçtiyseniz, Güneş bu bir aylık süreçte sizleri toparlayacak, şifalandıracaktır. Kendinize olan inancınızı, özgüveninizi yükseltecek, hedeflerinize odaklanmanızı sağlayacak, sizi ve donanımlarınızı öne çıkaracak bir Güneş transiti bu.

başak burcu

Başak burcu Temmuz ayı yorumları

Başak burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hedefleriniz doğrultusunda yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yaşamınız hareketleniyor. Kariyerde önemli değişimler söz konusu olabilir. Sosyal çevre ilişkilerinizde yeni tanışmalar yaşayabilir, yeni gruplara, topluluklara girebilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde bazı bitişler, sonlanmalar yaşanabilir. Duygusal hayatınızda göz ardı ettiğiniz sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Maddi konularla ilgili önlem almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. 11 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaşabilir, çok keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa eski bir sevgili tekrar hayatımıza girebilir. İlişkimiz varsa partnerimiz ile nostaljik aktivitelere katılabiliriz.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 1 ay sonra Güneş sizin burcunuza geçtiğinde hem iş, hem ilişkiler, hem diğer yaşam bileşenleriniz açısından daha güçlü bir evrede olacaksınız. Ancak şimdilik durma, dinlenme, bekleme, gözden geçirme, yeni planlar yapma ve hazırlanma zamanı. Bu bir aylık süreçte ruhsal anlamda açılımlar yaşayabilirsiniz. Hayatla olan ilişkinizi gözden geçirmek, yaptıklarınızın geri dönüşlerini idrak etmek, farkındalık kazanmak ve hataları düzeltmek için harika bir fırsat döngüsü olabilir bu. İzole olmak, sosyal ortamlardan uzak olmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman enerji düşüklüğü, halsizlik, özgüvensizlik de yaşayabilirsiniz. Ama bu dönemi şifalanmak ve dinlenmek için kullanırsanız size iyi gelecektir.

İstediğiniz şeyler konusunda kendinizi gözden geçireceksiniz ayrıca. Nerede ne sebeple incindiniz, bilinçaltınızda neler var, hangi deneyimde hangi konuyu genellediniz, neye inanıyorsunuz, hangi düşüncelerle hangi gerçeklikleri yaratıyorsunuz yaşamınızda, işte bütün bu konularda uyanış zamanı.


terazi burcu

Terazi burcu Temmuz ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyer, meslek hayatında değişimler, dönüşümler yaşanabilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. Ailenizle, ebeveynlerle ilgili konularda değişimler ve sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilişkiler yorabilir, sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Özellikle yaşça büyük bireylerle ilgili sorumluluklar ve kayıplar olabilir. Mülk alım satımı, kiralama gibi gündemler olabilir. Evlilik ve boşanma kararı gibi toplumsal statünüzü etkileyen durumlar meydana gelebilir.

11 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde hayata daha duygusal açıdan bakabilir, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile geçmiş günlerle ilgili konuşmalar yapabiliriz. Bazı hedeflerimizi yeniden gözden geçirmemiz gerekebilir. Yarım kalmış projelerimizi bitirmek için çok uygun bir dönemdeyiz.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 11’inci evimizde seyahat edecek Güneş arkadaşlarımızı, dostlarımızı, içinde olduğumuz arkadaş gruplarını anlatır. Güneş burada ilerlerken arkadaşlarınızla iletişimlerinizi, görüşmelerinizi, buluşmalarınızı artırabilir. Dostlarınızın yaşamında yeni gelişmeler olabilir, onların güzel haberlerine sevinebilirsiniz. Dijital olan şeyler, elektronik aletler, internet ve teknoloji ile ilgili konular için güzel bir dönem. Yeni elektronikler satın alabilirsiniz. İnternet hizmeti aldığınız servis sağlayıcıyı değiştirebilirsiniz. Teknoloji ile ilgili konularınız olabilir. Başkalarının iyiliği için çalışmak, gönüllü olmak, derneklerde yer almak, sosyal sorumluluk bilinci gibi temalar da dahil olabilir hayatımıza.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Temmuz ayı yorumları

Akrep burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hukuksal durumlar, mahkemeler, bir davanın sona ermesi ve tamamlanması söz konusu olabilir. Seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı ticari faaliyetlerde planlarınızda bazı stresler çıkabilir. Eşinizin akrabalarıyla, kardeşlerle ilişkilerde gerginlikler, anlaşmazlıklar olabilir. Kariyerde bazı baskılanmalar olası. Eğitim alanında, akademik konularda bazı sorumluklar alabilirsiniz. İletişimde zorluklar ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Yenilik için cesaret gösterin ve kendinizi geliştirin.

11 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, yurt dışı seyahatleri yapabilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz. Fikir ve görüşlerimizi yeniden gözden geçirebilir, ön yargılarımızdan kurtulmak için yeni adımlar atabiliriz.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. İşinizle, iş ortamında yönetimle, patronlarınızla ilgili konular doğabilir. Yetki alanınız genişleyebilir. Terfi edebilirsiniz. Yeni sorumluluklar eklenebilir görev tanımınıza. Otoriteden yana zaman zaman tatsızlıklar olabilir. Rahatsız edici egosantrik tavırlar olabilir, sabit fikirli tutumlar olabilir. Yoğunluklar, yorgunluklar, yetiştirmeniz gereken şeyler olabilir. Gergin hissedebilirsiniz. Anneniz, babanız ve ailenin diğer büyükleri, yine onlarla ilgili yapılması gereken şeyler, halletmeniz gereken durumlar sizi bu dönemde biraz strese sokabilir. Resmi işlemlerde, yasal süreçlerde ilerleyebileceğiniz bir zaman dilimi bu. Teslim etmeniz gereken evraklar, yapmanız gereken başvurular, onay süreçleri, beklediğiniz yasal bildirimler varsa, Güneş 10’uncu evinizden geçerken buralar hareketlenir, yol alırsınız, konular ilerler.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Temmuz ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Para konuları mercek altında. Eşinizin maddi durumu, kazançları 15 gün boyunca gündemde olacaktır. Aileyle iş ortaklığı, bankalarla ilgili maddi gündemler oluşabilir. Ailevi sağlık sorunlarına dikkat etmenizde fayda var. Geleceğinizle ilgili maddi konularda bazı kaygılar duyabilirsiniz. Ödemeler, miras, nafaka, vergi borcu, kredi gibi ödemeler yorabilir. Meslekte zorlayacak durumlar ortaya çıkabilir. İş değişikliği ve yeni planlar gündeme gelebilir.

11 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda duygusal ve hızlı kararlar verebilir, çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atarken daha rasyonel olmaya çalışmalıyız.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. Eğitimler, sınavlar, sonuçlar, başvurular, mülakatlar, akademik konular, proje, evrak teslim konuları gündeminizde olabilir ağırlıklı olarak. Seyahatler olabilir. Hatta uzak yerlere seyahatler olabilir. Şehir dışından ya da yurt dışından yakınlarınız gelebilir. Basın, medya, yayıncılık faaliyetleri olanlar için verimli bir dönem. Güneş başarı vadediyor. Bu bir aylık süreç, kültürel anlamda da son derece verimli bir dönem olabilir. Yabancı ülkelerle, yabancı kültürlerle, başka ülkelerin dansları, halk şarkıları, yemekleri, dilleri, inanç sistemleri ile ilgili pek çok yeni şey öğrenebileceğiniz, genel kültürünüzü besleyebileceğiniz bir dönem. Yaşamınıza dans ya da sinema ile ilgili konular dahil olabilir ayrıca. Bu yönde aktivitelere başlayabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Temmuz ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sorumluklarınız artıyor. 3 yıldır devam eden baskılanmalar sonuca doğru gidecektir. İkili ilişkilerde zorlanmalar, ayrılık kararı alabilir, ortaklığınız varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Kiminiz için de bir beraberliği ciddiyete dönüştürüp, evliliğe taşıyabilirsiniz. Ebeveynler ve kendi sağlığınıza dikkat edin. Eklemeler, dizler, dişlerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Yaşamınızda yenilenmek için bazı şeylerle vedalaşabilirsiniz.

11 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile aramızda duygusal konuşmalar yaşanabilir. Geçmişte yaşanmış sorunlar tekrar ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir. Öte yandan bir süredir devam eden bir tatsızlık ya da anlaşmazlık, bu dönemde yapılacak bir konuşma ile çözüme kavuşabilir.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. Biraz sabır zamanı. Problemli durumları, krizleri yönetmeniz, özellikle parasal konularda dengede kalmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalar yapmayın lütfen. Bu dönemde borç vermenizi ya da borç almanızı da önermem. Giden bir para geri gelmeyebilir. İçine girdiğiniz bir borç kolay ödenmeyebilir. 8.ev kaotik bir ev çünkü. Vergi, prim, sigorta, muhasebecilik işlemleri, devlet bağlantılı işlemler, yasal prosedürler, denetimler, finansal konular, bankacılık işlemleri, krediler, kredi kartları gibi temalarda gündemleriniz olabilir bu bir aylık süreçte.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Temmuz ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İş ve mesleki konularda değişimler meydana gelebilir. Yeni sorumluluklara hazır olun. Çalışma arkadaşlarınızda, hizmet aldığınız kişilerle ilgili değişimler olabilir. Çalıştığınız yerde işten çıkarılmalar yaşanabilir ya da siz işinizden ayrılabilirsiniz. İş ortamında baskı yaratan durumlar söz konusu olabilir. Yaşamınızda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendi sağlığınıza ve ailenizin sağlığına dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde bazı problemleri çözüme kavuşturmanız olasıdır.

11 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda duygularımızla hareket edeceğimiz, çevremizdeki insanlara ve iş arkadaşlarımıza son derece empatik yaklaşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlık açısından zihnimizi sürekli geçmişteki sorunlarla meşgul etmemiz, ufak tefek sinir bozuklukları yaşamamıza sebep olabilir. Kendimize fazla yüklenmemeliyiz.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. İlişki, evlilik konuları, partnerin yaşamındaki konular, özel ve sosyal ilişkiler, sözleşmeler, anlaşmalar, kontratlar, imzalar, danışmanlıklar, ortaklık kurma, ortaklı ticari girişimler, iş ortağınıza dair meseleler, iletişim ağınız, iş yaptığınız kişiler, bağlantılarınız odak noktanızda olabilir bu bir aylık süreçte. En çok ilişkiler ve bağlantılar var bu ay gündeminizde. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bir flörtünüz varsa ilişkiye dönebilir, bağınız daha ciddi bir hal alabilir. Adı konabilir. Süregelen bir ilişkide evlilik yolunda adımlar olabilir. Ailelerin tanışması gibi örneğin. Yeni iş bağlantıları doğabilir, yeni sosyal çevrelere katılabilirsiniz bu süreçte. İmzalı konular, sözleşmeler olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Temmuz ayı yorumları

Balık burç yorumları: 10 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeniay aşk hayatınız, partner, çocuklarınızla ilgili konulara vurgu yapıyor. Çocuklarınız varsa onların hayatıyla ilgili bazı sorumluluklar gündeme gelebilir. Hamilelik haberi alabilirsiniz. Torunları olanlar için onların hayatıyla ilgili gelişmeler gelebilir. Bitmesi gereken bir gönül ilişkisini, bazı yakın arkadaşlıkları sonlandırabilirsiniz. Sosyal gruplar, üye olduğunuz dernek gibi kuruluşlardan ayrılabilirsiniz. Parasal bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

11 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle romantik anlar yaşayabilir, birlikte duygusal ve keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza romantik ve empatik biri girebilir ya da eski bir sevgili ile tekrar bir araya gelebiliriz.


22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. Çalışma hayatınız, çalışma ortamınızla ilgili konular, iş arkadaşlarıyla olan uyumunuz, günlük sorumluluklarınızla ilgili konular odağınızda olacak. Hayatınız adeta hızlanacak. Koşturmalar artacak. Çalışmıyorsanız iş fırsatları doğabilir. Sizler için oldukça verimli bir dönem. Ayrıca temizlik yapma isteğimiz artabilir. Yaşam alanımızı, bilgisayarımızı, ofisimizi, iş ortamımızı düzenlemek, düzene koymak isteriz. Güneş’in parlak ve destekleyen enerjisi ile daha fazla çalışabilirsiniz, daha üretken olabilirsiniz, işinizde ilerleyebilirsiniz.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.