Erdoğan, Marmaris’ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara çay dağıtmaya devam etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris’ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara çay dağıtmaya devam etti: O anlar sosyal medyada gündem oldu.

erdoğan çay

Video aşağıda – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Uçak sayımızı çeşitli ülkelerden desteklerle artırdık. Başta Rusya olmak üzere İran ve Ukrayna’dan gelenlerle yangın söndürme uçaklarımızın sayısı 16’yı buldu” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği Muğla’da yaptığı incelemelerin ardından halka hitap etti.


Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

  • Yanan her karış orman toprağını çok daha fazlasıyla yeniden fidanlarla buluşturacak, orman varlığımıza tekrar kazandıracağız.
  • Uçak sayımızı çeşitli ülkelerden desteklerle artırdık. Başta Rusya olmak üzere İran ve Ukrayna’dan gelenlerle yangın söndürme uçaklarımızın sayısı 16’yı buldu.
  • 45 helikopterimiz noktasal söndürmeyi gerçekleştiriyor. 9 insansız hava aracımızla etkin bir şekilde sahadayız.
  • (Orman yangınlarında sabotaj şüphesi) Böyle bir irtibat tespit edersek ki şimdiden bazı emarelere ulaşıldı, sonu nereye giderse gitsin takip edecek, gereğini yapacağız.

Erdoğan, konuşmasının ardından gidip vatandaşlara çay dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris’ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara çay dağıtmaya devam etti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 


İndigo Dergisi (@indigodergisi)’in paylaştığı bir gönderi

Erdoğan yangınlarla mücadele eden Marmaris’te halka çay fırlattı!


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.