Cem Yılmaz isyan etti: Çok sıkıldım bu oyundan

Cem Yılmaz, kendisine yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi: Çok sıkıldım bu oyundan. Bana aklına geliyo bi anda PKK’lı diyo mesela! Öbürü aşı lobisi der.. Yahu nerden bu kadar rahat sallamak.

Cem yılmaz

Kişisel Twitter hesabında paylaşımlarda bulunan Yılmaz, “Yine canı isteyen mekanizma beni insanları kışkırtma aygıtı olarak kullanmaya çalışıyor. Ne nezaketle söylerseniz söyleyin dediğinizin hiçbir anlamı olmayan lincin içine sokulmaktan artık yıldım. Yahu az biraz siyasetle uğraşsam yahu tamam diyeceğim. Çok sıkıldım bu oyundan” dedi. Yılmaz, şöyle devam etti:

“Bana aklına geliyo bi anda PKK’lı diyo mesela! Öbürü aşı lobisi der..Yahu nerden bu kadar rahat sallamak. Bi insanın bi eylemi olur bi bilinirliği vardır.Pkk lı ne yahu insan biraz çekinir bir dakka düşünür ya.Ben miyim PKK’lı valla hayret arkadaş. Kime hakkımızı soracağız meçhul.”


“Mehmetçik Vakfı yararına düzenlediğim geceyi duyurduğumda altına ‘Askerimizin senin parana mı ihtiyacı var ulan’ diye yazdırılıyor . Vakfın başkanı siz üzülmeyin demişti! Nesine üzülmeyeyim arkadaş. Hak nerede hak, oyun gibi oynuyorlar insanlarla!”

NE DEMİŞTİ?

Cem Yılmaz, Rüstem Batum’un YouTube kanalında yayınladığı programa katılmıştı. Komedyen, Kavala ve Demirtaş’ın durumuyla ilgili düşüncesi sorulunca şunları söylemişti:

“Evrensel standartlarda, bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Başka ne düşüneyim. Çünkü elimde gerçekten dediğin gibi en yalın haliyle, evinde oturan bir vatandaş olarak, kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz. Doğrusu bu.”

Yılmaz, Batum’un “Gizemli suç değil, hiç suç yok” demesi üzerine şu karşılığı vermişti:


“Onu demek istiyorum. Biz anlasak ne olduğunu… İşin garip tarafı, bu insanlar birbirlerini tanıyorlar. Saydığın iki isimle de tanışıklığım yok. Muhatapları birbirlerini tanıyorlar. Nasıl olur da böyle olur anlamıyorum yani.”

Türkiye’nin yüzde 64’ü stres ile boğuşuyor: Gülümsememizi ve neşemizi çaldılar!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.