Froumann Hava Temizleme Sistemleri Hayatınıza Yepyeni Bir Hava Katar!

Profesyonel hava temizleme sistemleri ile sağlıklı yaşam alanları oluşturan Froumann, iç mekan hava kalitesinin iyileştirilmesini desteklerken ofis, spor salonları, okullar, otel, üretim alanları ve ev gibi kapalı alanlarda sıklıkla vakit geçiren insanlara daha temiz nefes alanları sağlayarak adından söz ettiriyor.

Froumann Hava Temizleme

Hava temizleyici çeşitleri, uzmanlar tarafından geliştirilmiş teknolojik özellikleri ile ön plana çıkmayı başararak nefes alanlarının daha güvenli hale gelmesine yardımcı oluyor. Froumann hava temizleme sistemleri, tasarımları, geniş filtrasyon alanı ve hızlı sirkülasyon özellikleri ile iç mekandaki kirliliklerin önemli oranda giderilmesine katkıda bulunuyor.

Hava Temizleme Cihazları Konusunda Profesyonel ve Tecrübeli Yaklaşım

En az dış hava kadar önemli olan iç mekan hava kalitesi, virüs, bakteri ya da partikül maddeler ile yaşam kalitesinin olumsuz yönde etkilenmesine sebep olabiliyor. Froumann tarafından geliştirilen hava temizleme sistemleri, sağlıklı bir yaşam sürmenin yolunu açıyor. Profesyonel cihazları, virüs yüklü aerosolleri daha yere inmeden nefes hizasından filtrelemeyi başararak kişinin sağlığı ile birlikte refahını da olumlu yönde etkiliyor. İnönü Üniversitesi Mikrobiyoloji Bölümü tarafından yönergelere uygun şekilde yapılan test sonuçları günümüzde yaşamımızı birçok açıdan olumsuz yönde etkileyen SARS Cov-2 virüs yükü taşıyan aerosollerin tecrübeli yaklaşım ile geliştirilen hava temizleme sistemleri ile önemli ölçüde filtrelendiğini gözler önüne seriyor. Çeşitli modeller arasında astım ve alerji hastaları için özel geliştirilen tasarımlar da bulunuyor. Farklı modeldeki hava temizleme sistemleri farklı genişlikteki alanlara etki edecek şekilde üretiliyor. Huni şeklinde tasarlanan filtre çıkışı sirkülasyonun hızlı bir şekilde tamamlanmasını mümkün kılarken temiz havanın cihazın bulunduğu odanın her yerine ulaşmasını destekliyor. Kirli hava solumaktan dolayı artan kısa sürede ya da uzun süre sonra hissedilen sağlık riskleri, Froumann tarafından geliştirilen hava sistemleri ile çözüme kavuşuyor.

Hava Temizleyici Cihazlar İçin Kullanılan Teknolojiler

Hava temizleme sistemleri, çeşitli boyutlarda üretilerek virüslerden bakterilere, küflerden partikül maddelere kadar performans artıran filtreleri ile çeşitli kirleticilerin ortamdan uzaklaştırılmasını sağlıyor. F8 sınıfı ön filtreye sahip ürünler, HEPA H14 filtreden önce büyük partikülleri tutarken HEPA H14, bakteri, virüs ve partiküllerin %99,995 oranında filtrelenmesini mümkün kılıyor. Ürünleri arasında ECARF Kalite Sertifikasına sahip Froumann, karbon filtresi ile ortamda bulunan kokular ile gaz halindeki kirleticilerin büyük oranda temizlenmesini sağlıyor. Hava kirliliğinin hissedildiği zamanlarda ihtiyaç haline gelen hava temizleme sistemleri için NanoSeal Teknolojisi ve Lineer Akış Teknolojisi kullanılıyor. NanoSeal teknolojisi temiz havanın verimli şekilde ortama dağıtılmasına katkı sağlarken Lineer Akış Teknolojisi, HEPA H14 filtrenin havadaki partiküllerin %100 performans ile tutmasını destekliyor. Güvenli yaşam alanlarının oluşmasına katkı sağlayan profesyonel hava temizleme sistemleri arasında bulunan sessiz çalışma özelliğine sahip modeller, özellikle bebek odaları, yatak odaları ya da çalışma odaları için aranan özellik oluyor.

Froumann

Siz de deneyimli uzmanlar tarafından geliştirilen ve çeşitli testlerden başarıyla geçen Froumann hava temizleme sistemleri ile normal yaşantınızı etkileyen kirleticileri temizleyebilir ve sağlık konusundaki endişelerinizi giderebilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.