Astroloji: 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumları

Astroloji: 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 27 Aralık 2021 – 2 Ocak 2022 haftalık burç yorumları. 27 Aralık, 28 Aralık, 29 Aralık, 30 Aralık, 31 Aralık, 1 Ocak ve 2 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

2021 yılını kapatmaya hazırlanıyoruz. Yılın son günleri ve 2022 yılının ilk günlerinde burçları neler bekliyor? Bu haftanın gökyüzü haritasına baktığımızda 28 Aralık tarihinde gerçekleşen Jüpiter Balık transiti hayatımıza damgasını vuruyor. Jüpiter; şans, bolluk, bereket, kısmet, iyimserlik, bilgelik, ruhsal gelişim, maddi ve manevi zenginlik ile ilgilidir. Jüpiter, ödüller gezegenedir. Öğretici bir gezegen olsa da dersini güzellikle verme yolunun seçer, olumsuz bir şekilde çalışmaz. Bunun yanı sıra vicdan, ahlak, din ve felsefe konular da Jüpiter’le ilgilidir. Jüpiter’in Balık burcu transiti; kabullenme ve ruhsallık geliştirmek, yaşadıklarımıza daha yukarıdan bakabilmek ve hayal gücümüzü olumlu yönde kullanmak kişisel gelişimimizi son derece olumlu yönde etkileyecek. Bir önceki Jüpiter Balık transiti 2010 – 2011 yılları arasında gerçekleştiği için sizi nasıl etkileyeceğini anlamanız açısından o dönemlerde yaşadıklarınıza göz atmanız yerinde olacaktır.


koç burcu

Koç burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Tamamlanmalar, bitişler ve daha çok hazırlık içinde olacaksınız. Şu anda sizler için akışta ve beklemede kalma dönemi. Ancak 2022 yılında Jüpiter burcunuza ilerlediğinde çok daha girişken ve şanslı olabilirsiniz. Bu dönemde kabullenme içeren durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunda retro hareketinde. Kariyer konusunda önemli haklarınızı alma konusunda temkinli, önemli ve dikkatli olurken, yöneticilerinizle gerilmeniz ve bu konuların zemini geçmişten geliyor olabilir. Size içsel anlamda sıkıntı sağlayabilir. Şirket yönetiyorsanız incelemeye alınabilir. Rakiplerinize karşı dikkatli olmanızda fayda var. Babanız, babanız haricinde aile büyüklerinizin sağlığı ve ilişkilerinize dikkatli olmalısınız. Aile içindeki küslüklere ve dargınlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Kariyerinizdeki sorunları fark ederek çözüme odaklanın. Finansal açıdan yeniden düzenlemeye, farklı gelir kaynakları araştırmalarına girebilirsiniz. Ruhsal anlamda da pozitife ve güzele odaklanmanız faydalı olacaktır. Güneş’in Oğlak burcundaki transiti, iş hayatınızdaki süre giden işleri ve ilişkileri bir toparlama şansı tanıyacak. Bu süreçte aile ile ilgili de pek çok konu sonuçlanır. Sanki kurumsal hayattan yavaş yavaş uzaklaşıp kendinize yeni bir rota belirlemenin planları içindesiniz. Zihninizde yanan parlak bir ampul sayesinde maddi kazancınızda bir artış gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi konuşturmanın tam da zamanı.

boğa burcu

Boğa burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Gelecek beklentilerinizi destekleyen arkadaşlar, sosyal imkanlar ve yeni umutlar yolu ile size daha pozitif düşünebileceğiniz koşullar getirmekte. Duygusal alanda daha fazla korunduğunuzu hissedebilirsiniz. Gruplar, arkadaşlar ve gelecek ümitleriniz hayatınıza yeni kapılar açabilir.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunda retro hareketinde. Bu süreçte, hukuksal konular, yabancılar, yurt dışı ve eğitim konularında atacağınız adımlarda bazı zorluklarla karşılaşmanız muhtemel. Tüm bu süreçlerden geçerken, yurtdışına yerleşme planınız bulunuyorsa veya 2019 yılından bu yana mücadeleniz varsa haklarınızı zorlanırsanız da alacaksınız. İlişki ve finansal konularda daha derine inerek sorunlarınızı çözme zamanı. Bu dönem radikal kararlar vermemeniz yerinde olacaktır. Boşanma ya da önemli bir mahkeme döngüsünde olabilirsiniz. Eşinizin ailesinin tutumlarına karşı, niyetlerini bir kez daha sorgulamanız gereken önemli bir süreçten geçmektesiniz.

Kariyerinizde patlama yaşamaya artık hazırsınız. Eskiyle vedalaşıp, yeniye kucak açmanız sizin hayrınıza olacaktır. Yeni düzenin yerleşmesi ilk başta kolay olmasa da zamanla size rahat soluk aldıracaktır. Yaşam felsefenizi kurarken adım adım gitmeli ve hırsa kapılmamalı, her şeyi uzun vadeli düşünmelisiniz. Mantıklı bir şekilde hareket ettiğinizde finansal konulardaki sorunları rahatlıkla çözebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: İş hayatında tanınma yolunda daha güçlü fırsatlar elde edebilirler. Mesleki alanda tatmin veren koşullar yanında statünüzü ilgilendiren evlilik ya da ortaklıklar aracılığı ile gelebilecek fırsatlar da söz konusu olabilir. Genel olarak bu dönemde yeni çevreler, yabancılar ve eğitsel fırsatlar ilerleme olanakları getirecek.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunda retro hareketinde. Maddi anlamda borçlanmaya, hazır paranızı tüketmeye, vergi borçlarınızın açığa çıkmasıyla ilgili önemli bir dönemden geçmektesiniz. Ameliyat ve operasyon geçirme ihtimaliniz bulunuyor olabilir. Bununla birlikte estetik ameliyatıysa bu süreç Venüs Retro’sunun bitmesini bekleyebilirsiniz. Beraberlikler açısından yanlış kişilerin karşınıza çıkması muhtemel, dikkatli olmakta fayda var.

İş hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Ödemelerle ilgili daha tutarlı bir şekilde, harcamalarınızı kontrol ederek ilerlemekte fayda var. Sizin dışınızda gerçekleşen olaylar neticesinde bakış açınızı değiştirdiğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni kararlar alarak hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Artık finansal zorlanmaların bir sonuca ulaşması gerekiyor.

Ortaklıklarla ilgili ciddi başlangıçlar ya da bitişler gündeminize girebilir. Güneş Oğlak transitinin etkisiyle eğitim, medya, yurt dışı, yabancılar, farklı dünya görüşleriyle önümüzdeki 3 yıl boyunca eğlenceli, bilinmezlerle dolu bir serüvene adım atarak adeta oksijeni daha güçlü soluduğunuzu deneyimleyeceksiniz. Bu süreçte farklı iş kolları kapınızı çalabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Hayatın pek çok aşamasında daha umutlu, geniş düşünceli ve kendilerini geliştirme yönünde güzel fırsatlar bulabilirler. Akademik uğraşlar, uzakları, yabancıları ilgilendiren gelişmeler, hayat görüşlerini, inançlarını zenginleştiren ve destekleyen olanaklar gündeme geliyor. Medya, yayıncılık ve daha fazla tanınma olanağı getiren koşullara odaklanabilirler. Ufuklar genişliyor.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunda retro hareketinde. Evliliğiyle ilgili özellikle iki yıldır sorun yaşıyorsanız, bu süreç içerisinde boşanma kararı alabilir ve eşinizle bir yola girebilirsiniz. Eğer ki böyle bir süreçten geçiyorsanız evlilik danışmanlarıyla yol almak ruhunuza iyi gelebilir. Açık düşmanlıklar, göremediğiniz gerçeklerin bir anda karşınıza çıkması ruhunuzu yorabilir. Bazı dostluklarla yol ayrımlarını olabilir.

İş hayatınızdaki ortaklarınızla veya partnerinizle var olan sorunları çözmek için harekete geçebilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. İş hayatınız ve ikili ilişkilerinizde her şeyin daha netleşeceği bir süreçtesiniz. Öyle ki finansal zorluklar, partnerinizin kazancındaki belirsizlikler ya da kayıplar, sizi farklı iş alanlarına yönlendirip, yeni meslekler edinmenize ya da mesleğinizi farklı açılımlar katmanıza neden olacaktır. Başta süreç zor olsa da zamanla kendinize olan güveniniz artacaktır. Endişe etmeyin. Hayat yolculuğunuzda köklü değişimlerle yüz yüze geleceksiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bir takım çetrefilli durumlar, ortaklı işler, miras ya da finansal alanda düzenlemeler, değişiklikler dikkat çekebilir. Metafizik ve ruhsal konulara daha fazla yaklaşarak, derinleşebilirsiniz. Eşlerin, ortakların kazançlarından, desteklerinde de faydalanmak mümkün olacak. Ancak finansal konularda biraz daha gerçekçi olmak durumundasınız.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunda retro hareketinde. Çalışma hayatınız, iş yerinizde gelişen pek çok konu özellikle takım arkadaşlarınız sizi yoracak olabilir. İş yerinizde gruplaşmalar karşısında temkinli olmalı ve kendi hayatınız hakkında güvenmediğiniz kişilerle konuşmalar yapmamalısınız. Yeni bir iş anlaşması aşamasındasınız belki de acele etmezseniz fena olmayabilir. Sağlığınız açısından fıtık, rahim, deri alerjilerinin kontrollerini ihmal etmekte fayda var.

Yeni bir çalışma düzeni, yeni bir akış sizi bekliyor. Kendinizi yeniden organize edeceğiniz 2022 ile birlikte şimdiden düzeninizi değiştirme planları yapmaya başlıyorsunuz. Bazılarınız çoktan bu değişimi yaşamış olabilir. Kariyeriniz, iş ve ev hayatınızla ilgili sınavlar yaşayacağınız bir yılın içerisine giriyorsunuz. Ortak gelir-giderler, krediler gibi konular daha ön plana çıkacak, var olan ne varsa daha da büyüyecek. Tasarruflarınızı doğru bir şekilde değerlendirmelisiniz. Sosyal çevrenizle, partnerinizle, çocuklarınızla keyifli zamanlar geçirerek enerjinizi yükseltebilirsiniz. Tüm çalışmalarınızı uzun vadeyi kapsayacak şekilde adım adım yapmalısınız.

başak burcu

Başak burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftası yorumları

Başak burç yorumları: İş hayatında ve sosyal alanda ilerlemeler var. Bu kimi zaman evlilik yolu ile kimi zaman da iş hayatında yeni sosyal ilişkiler yolu ile olabilir. Mesleki konularda ilerleme, sosyal alana katılma ve yabancı sayılabilecek kişilerden gelecek destek ve rehberlik sayesinde yeni fırsatlar elde etmek mümkün olacak.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunda retro hareketinde. Uzunca zamandır yalnızsanız kalbinizi çalacak önemli biriyle görüşmeleriniz olabilir. Ayrıca mevcut beraberliğimizde problemler yaşıyor, bir ayrıl bir barış bir ilişkiniz varsa bitiyor olabilir. Evli ve mutluysanız çocuklarınızın sağlığına dikkat etmeniz gereken konular gündemdeyken, onlarla ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Şans oyunları ve borsa da paranız varsa dikkatli olun, kaybetme durumunuz olabilir.

Bu dönem eski fırsatların kapınızı çaldığı, şansınızın döndüğü bir dönem. Güneş’in Oğlak burcuna geçişiyle akslar değişiyor. Eğitim, öğretim konuları, iletişim alanınız, uluslararası konular, sözleşmeler, iş hayatı gibi konularla ilgili sınava tabi tutulacağınız bir süreç deneyimleyeceksiniz. Aynı zamanda çocuklarınız varsa onlarla ilgili sorunlarınızı çözeceksiniz.

İkili ilişkilerde, iş hayatınızda yeni fırsatlar, yeni kararlar almanız muhtemeldir. Aynı zamanda bu konularla ilgili her ne varsa, Jüpiter buraya bir büyüteç etkisi yapacak. O yüzden sorunlara değil, çözümlere odaklanma zamanı. Günlük rutininizin ve çalışma düzeninizin kökten değiştiği yepyeni bir döneme adım atıyorsunuz. Bu süreç size 2023 Mart ayına kadar derin deneyimler kazandıracaktır.


terazi burcu

Terazi burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: İş sayısının ve yoğunluğun artabileceği bir dönem. Bu dönemde mesleki alana daha fazla odaklanmak ve çalışmak gereği var. Fırsatlar daha çok iş hayatında, özellikle yabancılardan gelebileceği gibi, sağlık, hizmet ve organizasyonel konularda daha fazla fedakarlık ve kabullenici bir tutum da dikkat çekiyor.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunda retro hareketinde. Evinizin içerisinde çıkabilecek arızalar ve tamiratlar gündeminizdeyken, masraflar canınızı sıkabilir. Ev satışları aşamasındasınız ederinden düşük fiyatlara satışlar yapmamaya karşı dikkatli olmalısınız, anne-baba, aile büyüklerinizin sağlığıyla ciddi anlamda ilgilenmeniz gereken bir süreçten geçerken, özellikle bebek bekliyorsanız sağlığınızı ve kontrollerinizi aman ihmal etmeyiniz.

İkili ilişkiler ve finansal açıdan daha farklı bir bakış açısına sahip olma, daha derinlere inme zamanı. İletişimde agresyonla değil, daha sakin ve izlemede kalarak bu süreci geçirmekte fayda var. Aynı zamanda evle ilgili konularda bir hareketlilik söz konusu. Taşınma, yer değişikliği olabilir. Ortak gelirlerinizle ilgili sınava tabi tutulacağınız bir yıl sizi bekliyor. Ancak Balık burcundaki Jüpiter’in seyri şanslı bir süreci de beraberinde getiriyor. Yurt dışı konuları, şehir değişikliği, çalışma ortamınızda yeni fırsatlar hayatınıza girebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftası yorumları

Akrep burç yorumları: Sevdiklerinizle ilgili her türlü konuda mutluluk veren deneyimler içinde olacağınız bir dönem. Bu bir bebeğin dünyaya gelmesi, kazanılan ödüller ve aynı zamanda aşk hayatına mutluluk getiren olaylar demek olabilir. Bu süreçte kişisel gelişim, yaratıcılık ve kendini ortaya koyma alanında ilerleme söz konusu. Spekülatif konular ve yatırımlar da sizler için olumlu anlamda ilerleyebilir.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunda retro hareketinde. Taşınma, eskiden yaşadığınız bir memlekete geri dönme, yabancı bir şehre yerleşme aşamasında olabilirsiniz. Sözleşme ve imza isteyen pek çok konunun altını çizerek, özellikle sosyal medya hesaplarının çalınması ve sıkıntı yaşamanız muhtemel. Araba alım satımları, aracınızın çıkaracağı masraflar ve özellikle ocak ayında trafik kazalarına açıksınız, dikkatli ve temkinli olunuz. Kısa seyahatler sırasında karşımıza çıkabilecek eski bir beraberlik gündeminizde olabilir.

Finansal anlamda yatırımlarınıza, girişimlerinize dikkat etmelisiniz. Temkinli bir şekilde giderseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda yeni sözleşmeler, kısa seyahatler, kardeşlerinizden, yakın çevrenizden alacağınız destekle iş hayatınızda refaha ermeniz söz konusu. Daha önce kaçırmış olduğunuz iş konuları, iş fırsatları yine gündeminizde olacak. Daha önce ötelediğiniz seyahatleriniz yine gündemde gelebilir. İşinize daha çok odaklandığınız, daha önce ne ektiyseniz onların hepsinin karşılığını deneyimleyeceğiniz bir süreç.

Aynı zamanda aşk hayatınızda da keyifli ve güzel bir sürecin başlangıcı. Özellikle 2022 yılı Mart ve Temmuz ayları arasında yaşadıklarınızın hayatınıza doğrudan etki edeceği yeni bir yaşam sürecine “Merhaba” diyeceksiniz. Belki bu yenilenme süreci evinizden taşınmayı ya da ev ortamında yepyeni bir çalışma düzeni kurmayı size anlatacak.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Evde olumlu olaylar, mutluluk getiren deneyimler yanında gayrimenkul edinme, babadan, aileden gelen destekler ve imkanlar içinde olabileceğiniz bir dönem. Toprakla ilgili kazançlar ve köklerden, geçmişten gelen konular dikkat çekebilir. Ayrıca kendi özel hayatınızda daha fazla tatmin bulmanız mümkün.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunda retro hareketinde. Parasal konularla ilgili borçlanmaya, sizden para istenmesine karşılık ise o paranın size bir daha geri gelmeyeceğini bilerek hareket etmek sizler için oldukça önemli. Maddi anlamdaki pek çok konu hayatınızın odağı olurken, ilişkiler açısından da “Ben bu ilişkinin, evliliğin neresindeyim?” sorusunu fazla kendinize sorabilirsiniz.

Öğrenmeniz gereken sorumlulukların ağırlığı nedeniyle onlardan kaçmamak veya kısa vadeli pratik çözümler üretmek yerine, sorumlulukları uzun vadeli gelecek planlarıyla çözmeye çalışmakta fayda var. Zihninizin zehir gibi çalıştığı, internet ortamında yeni kişilerle tanışacağınız, kısa yolculukların önem arz edeceği, belki kardeşinizle iş kuracağınız, eğitimler vereceğiniz bir dönemin içine giriyorsunuz.

Venüs retrosu finansal anlamda daha önce kaçırmış olduğunuz fırsatları yeniden size sunacak. Kendi değerinizi, kıymetinizi bileceğiniz zamanlar. Bu dönem kendinizi daha güzel ve çekici hissedeceksiniz. Enerjiniz yüksek olacak. Güneş Oğlak transitinin etkisiyle daha rahatlayacağınız bir sürece adım attınız. Çalışma düzeninizi ve günlük akışınızı yeniden planlayacaksınız. Farkındalığınız açılıyor. Finansal anlamda yeni fırsatlar elde edeceğiniz bir süreç olacak. Aynı zamanda maddi konularda sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Ev alım-satımı, aile teması, ikili ilişkilerde ciddi beraberlikler gündeme gelecek.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftası yorumları

Oğlak burç yorumları: Zihinsel alanda daha verimli çalışma imkanı bulabilirsiniz. Yakın çevrenizde olumlu değişiklikler, görüşmeler ve eğitim hayatında yeteneklerinizi geliştirme, yeni şeyler öğrenme fırsatları doğabilir. Yazarlar, tasarımcılar ve eğitsel alanda olanlar için üretken olabilecekleri bir hareketlilik başlayabilir.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar sizin burcunuzda retro hareketinde olacak. Evliliğinizde yaşadığınız bazı problemlerin temeli geçmişteki olaylarla bağlantılı olabilir. Venüs retrosu sürecinde beraberliğinizi sonlandırabilirsiniz. Evliliğiniz ve ilişkileriniz sınav döneminden geçecek. Dış görünüşümüzde biraz daha farklılaşmayı ve imaj değiştirmeyi tercih edeceğiniz bir dönem sizin için. Fiziksel anlamda saç dökülmeleri, deri ve fıtık rahatsızlıklarını önemsememelisin.

Daha önce kaçırmış olduğunuz fırsatlar yeniden ayağınıza gelebilir. Hem kariyer hem de aşk anlamında kendinizi sorgulayacağınız bir sürece giriyorsunuz. 2022 aşk hayatınız, çocuklar, arzu ettiğiniz bir eğitim, sosyal çevreniz ve grup çalışmalarınızla ilgili sınava tabi tutulacağınız bir yıl olacak. Ancak sonuç olarak olumlu bir süreç sizi bekliyor. İş hayatınız, eğitim, iletişim ve yakın çevrenizle ilgili konularda şans, bolluk ve kısmet sizi bekliyor. Seyahatlerin artacağı, yabancılarla yapılan işler ve sosyal medyayla ilgili konularda şansın yüzünüze güleceği zamanlar.

Önümüzdeki bir aylık süreçte, sizi siz yapan değerlerden ödün vermeden, teknolojilerle desteklenen bir iş kurup ortaklıklardan gelirinizi artıracağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Bu hafta paranıza para katacak kadar şanslı olabilirsiniz. Bu parayı sanal ortamlardan da kazanabilirsiniz. Kendiniz için güzel şeyler yapacağınız, bir dönüşüm ve yenilenme enerjisinde olacağınız, bir süredir neye ara verdiyseniz, neyi özlediyseniz onları hevesle tekrar ele alacağınız, yeni şeyler de başlatacağınız, güzel bir dönem bu. Şansınız çok açılmaya başlıyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Özellikle iş hayatında size destek verebilecek yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili gelişmeler, paraya dönüştürebileceğiniz yetenekleriniz sayesinde kariyer hayatında ve finansal alanlarda ilerlemeler söz konusu. Bu süreçte yalnızca maddi açıdan değil, aynı zamanda manevi alanda da oldukça pozitif destekler bulabileceksiniz.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunda retro hareketinde. Gizli düşmanlara oldukça açık olduğunuz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. İlişkiler açısından kimseye söylemek istemeyeceğiniz bir beraberlikte tamam mı devam mı kararı alacak olabilirsiniz. Önemli bir borç döngüsü ya da projelerinizin çalınma ihtimali bulunuyor olabilir. Yatırım yaparken temkinli ve dikkatli olmalısınız. Sağlığınıza dikkat ederken, checkup kontrollerinizi ihmal etmemenizin altını çiziyorum.

Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, enerjinizin yükseleceği bir döneme adım atıyorsunuz. Aksların değişimiyle birlikte kariyer ve yuva, evlilik, aile büyükleri gibi konularda 2022 yılında sınava tabi tutulacaksınız. Finansal anlamda halihazırdaki durumunuzu büyütebilir, geliştirebilirsiniz. Eğer kazanıyorsanız daha çok kazanç, eğer kaybediyorsanız daha çok kaybetme enerjisinin içerisine girebilirsiniz. Bu yüzden ne istediğinize ve nasıl eylemlerde olduğunuza dikkat edin!

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftası yorumları

Balık burç yorumları: Kuşkusuz Jüpiter’in burcunuza gelmesiyle birlikte daha fazla güven ve ilerleme elde edeceksiniz. Bu dönemde iş hayatınızda ve kişisel alanda mutluluk, fırsatlardan faydalanma, yabancılardan gelen imkanlar, eğitimle ilgili projeler, kişisel girişimlerinizi destekleyecek olanaklar bulabilirsiniz. Bu sizin için daha iyimser olmanıza ve ruh halinize de katkı sunacak.

Venüs 29 Ocak tarihine kadar Oğlak burcunda retro hareketinde. Kalabalık arkadaş grupları arasında özellikle yabancılar tarafından destek göreceğiniz önemli atılımlar hayatınızın merkezi olabilir. Yurt dışı seyahatleri gündeminizde olurken, özellikle uzunca süredir hayalini kurduğunuz önemli projeler açısından gökyüzü sizi destekliyor olacak, hayalleriniz güçlenerek sizi yükselişe götürüyor olacak. Uzun zamandır arkadaşlık yaptığınız kişilerle sadece yol ayrımlarında bulunuyor olabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler açısından yabancı bir ülkeden gelecek olan bir kısmet gündemde olabilir, aklınızda olsun.


Aile, gayrimenkul alım-satımı ve büyüklerle ilgili konularda birtakım pürüzler ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızla iş birliği yaparken dikkatli olmanızda fayda var. Daha önce kaçırmış olduğunuz iş birliği olasılıkları tekrar gündeminize gelebilir. Jüpiter’in sizin burcunuza geçişiyle birlikte hayatınızda çok olumlu anlamda bir değişim ve dönüşüm olacak. Yakın çevreyle, kardeşlerle, eğitimle, yabancılarla, yurt dışıyla ilgili konularda sınava tabi tutulacağınız bir yıl olacak. Bolluk ve bereket kapınıza geliyor.

Astroloji yazıları Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.