Ediz Dereli Pırlanta Sektörünün Nabzını Tutuyor

Pırlanta sektöründe 1989 yılında güney sahillerinde giren Ediz Dereli etkileyici ve zamana meydan okuyan tasarımları ile sektörün öncü markalarından biri olarak dikkat çekiyor.

Ediz Dereli Pırlanta

Ediz Dereli, pırlanta sektörüne ilk girdiği günden itibaren tasarımları ile her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Her geçen gün yeni modelleri ve geniş koleksiyonu ile dikkat çeken Ediz Dereli pırlanta sektörünün nabzını tutuyor. https://www.edizdereli.com/ adresi üzerinden firmanın web sitesine ulaşım sağlanabilmekte.

Baget yüzüklerden tektaşlara, renkli pırlantalardan beştaşa, fantezi yüzüklerden tamtur pırlanta yüzüklere kadar onlarca kategoride özgün ve sade tasarımlarda imzasını gördüğümüz Ediz Dereli yenilikçi modelleri ile ilgi çekmeyi başarıyor.

Geleneksel pırlanta aşkını yenilikçi çizgi ile birleştiren ve zamana meydan okumayı başaran Ediz Dereli pırlanta sektörünün öncü firmalarından biri olarak öne çıkıyor. El işçiliğinde kaliteden ve zarafetten ödün vermeyen Ediz Dereli her zaman kaliteyi müşterilerine sunmayı başarıyor.

Şıklığı sadelikte arayan tüm pırlanta severler özgün ve zarif tasarımları Ediz Dereli koleksiyonu içinde buluyor. Bu sayede sizler de en kaliteli ürünleri burada çok uygun fiyatlarla ve muazzam işçilikle bulabiliyorsunuz.

Tektaş pırlantada dünyaca ünlü sertifikalı ürünleri ile modayı yakından takip eden Ediz Dereli diğer taraftan pırlanta modasını belirleyen isimler arasında yer alıyor.  Farklı karat ölçülerinde pırlanta modelleri ve işçiliğin ön plana çıktığı koleksiyon ürünleri ile Ediz Dereli her yerde her zaman ürünleri ile fark yaratmayı biliyor.

Ediz Dereli Koleksiyonlarında Şık ve Yenilikçi Ürünler

Ediz Dereli çok eski zamanlardan beri pırlanta alışkanlıklarına yenilikçi fikirleri ile yeni bir soluk getiriyor. Geleneksel izleri içinde taşıyan modellerde yenilikçi dokunuşlar ezber bozuyor ve Ediz Dereli’nin sektörde lider bir firma olduğunu yeni baştan ortaya koyuyor. Üstelik geniş koleksiyonu ile Ediz Dereli her zaman farkını koruyor.

Nostaljiyi üzerinde toplayan pırlanta yüzük modelleri modern dokunuşları ile de kaliteyi ortaya koyuyor.  Farklı kesim pırlanta taşlara sahip kolye, yüzük ve daha birçok ürün Ediz Dereli imzasıyla dikkat çekiyor. Her tarza ve bütçeye hitap eden pırlanta kolye, yüzük gibi birçok ürünü Ediz Dereli koleksiyonunda yenilikçi yorumlarla bulabilirsiniz.

Yeni Sezonda da Ediz Dereli Farklı

Pırlanta modasını yakından takip edenler Ediz Dereli ismine özel olarak ilgi gösteriyor.  Güvenilir ödeme yöntemleri ve çok özel indirimleri yanında geniş koleksiyonu ile de dikkat çeken Ediz Dereli pırlanta küpe, kolye ve pırlanta aksesuarlarda müşterilerine benzersiz ürünler sunuyor. Hemen edizdereli.com adresi üzerinden online alışveriş ile pırlanta takılar ve aksesuarlar satın alabilirsiniz.

Yenilikçi tasarımlar ve kaliteli işçiliği ile sertifikalı pırlantalı ürünleri müşterilerine en uygun fiyatlarla ulaştırıyor. Ediz Dereli’de her bütçeye ve beğeniye uygun pırlanta kolye, yüzük ve aksesuar çeşitlerini hemen satın alabilirsiniz. Üstelik çok özel ödeme koşulları ve kişiye özel indirimlerle Ediz Dereli pırlanta sektöründe adını duyurmayı başarıyor.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.