Numeroloji 2022 kariyer yorumları: İş hayatı analizi

2022 yılında kişisel yıl sayınıza göre kariyer, meslek, iş hayatı alanlarında dikkat etmeniz gereken püf noktalar neler? Sizi nasıl bir yıl bekliyor?

Numeroloji 2022 kariyer

Aşağıdaki Numeroloji Kariyer yorumlarını okumadan önce, lütfen örnekteki gibi kişisel yıl sayınızı hesaplayın ve 2022 yılı için yıl sayınızı öğrenin.

Kişisel Yıl sayınızı hesaplama (örnek)

Doğum tarihinize göre numeroloji sayınızı bulmak için doğum tarihinizi gün ay yıl yer olarak yazıyorsunuz.


Örnek hesaplama:

Diyelim ki doğum tarihiniz şöyle:

19041989 (19 Nisan 1989)

Önce ay ve gün, daha sonra yıldaki rakamları topluyoruz.

19 + 04 = 23

Çıkan 23 sayısını tek sayıya azaltmak için içindeki 2 ve 3 rakamlarını da topluyoruz:

2 + 3 = 5

Ay ve günü azaltmış olduk. Şimdi de yıl kısmını azaltalım:

1989

1 + 9 + 8 + 9 = 27

Yukarıda çıkan 27 sayısını tek haneye indirebilmek için 2 ve 7 rakamlarını da topluyoruz:

2 + 7 = 9

Son olarak yukarıdaki aygün sayısını, yıl sayısı ile topluyoruz.

Yani 5 + 9 = 14

Tek haneli bir sayı çıkmadığı için 14’ü de azaltıyoruz. Yani 1 ve 4’ü topluyoruz.

1 + 4 = 5 ‘kişisel doğum sayısına’ ulaşmış oluyoruz.

Kişisel Yıl sayımızı bulmak için öncelikle bu yılın evrensel yıl sayısını bilmemiz gerekiyor.

2022 Evrensel Yıl Sayısı: 6

Bu yılın, yani 2022 yılının numeroloji değerini şöyle hesaplıyoruz.

2 + 0 + 2 + 2 = 6 (2022 yılı için herkeste aynı)

2022 yılı Kişisel Yıl Sayısı‘nı bulmak için yukarıdaki örnekte hesapladığımız doğum sayınızı, 2022 numeroloji sayısına (6) ekliyoruz. Nasıl mı?

Yukarıda verdiğimiz örnekte doğum sayımız 5 çıkmıştı. (Not: Kendi doğum sayınıza 2022’nin numeroloji sayısı olan 6’yı ekleyeceksiniz.)


11 çıkanlar aşağıda hem 11 sayısı hem 2 sayısı okusun. 22 çıkanlar hem 22 hem 4 sayısı yorumlarını okusun.

Numeroloji 2022 kariyer /iş hayatı yorumları:

Kişisel yıl sayısı 1 çıkanlar: Yüksek birey

Bağımsız, benzersiz, öz motivasyonlu, proaktif, cesur

Hayatta kendi yolunuzu çiziyorsunuz ve özellikle yenilik, yönetim, girişimcilik girişimleri, yaşam koçluğu, mülk geliştirme, liderlik ve/veya iş içeren kariyerlere ilgi duyuyorsunuz.

Kişisel yıl sayısı 1 çıkanlar: Danışman

Barışçıl, sezgisel, bilge, şefkatli, işbirlikçi

Hayatta uyumlu ilişkilere değer veren ve başkalarına isteyerek yardım eden anlayışlı bir insansınız. Terapi, şifa, öğretim, ezoterik uygulamalar, yönetim, muhasebe ve arabuluculuk içeren kariyerler size hitap ediyor.

Kişisel yıl sayısı 3 çıkanlar: Dışa dönük yaratıcılık

Komik, yaratıcı, karizmatik, dışavurumcu, sosyal

Başkalarıyla birlikte olmak ve ~izleyici~ olmak konusunda başarılı olan kendine güvenen bir bireysiniz. Oyunculuk, yazarlık, öğretim, seyahat, terapi, misafirperverlik, kişisel bakım ve satışla ilgili kariyerlere ilgi duyuyorsunuz.

Kişisel yıl sayısı 4 çıkanlar: İş kolikler

Vicdanlı, temelli, pragmatik, güvenilir, kararlı

Bir hedefe ulaşmak için çok çalışan ve asla pes etmeyen, kendini adamış ve sorumlu bir bireysiniz. Muhasebe, denetim, düzenleme, mülk, kanun yaptırımı, mühendislik ve analiz alanlarındaki kariyerlere ilgi duyuyorsunuz.

Kişisel yıl sayısı 5 çıkanlar: Ticaret erbabı

Çok yönlü, karizmatik, huzursuz, becerikli, iletişimsel

Özgürlük, macera ve heyecan arayan çok yetenekli bir bireysiniz. Etkinlikler, halkla ilişkiler, gazetecilik, öğretim, seyahat, danışmanlık ve satış alanlarındaki ve çevresindeki kariyerlere ilgi duyuyorsunuz.

Kişisel yıl sayısı 6 çıkanlar: Destekleyici danışman

Besleyici, şefkatli, destekleyici, yardımsever, algılayıcı

Dünyanın köşelerini daha güzel bir yer haline getirmeye yardımcı olmak isteyen, mükemmellik arayan bir bireysiniz. Terapi, şifa, beslenme, güzellik, moda, iç dekorasyon, öğretim, danışmanlık ve misafirperverliği içeren kariyerlere ilgi duyuyorsunuz.

Kişisel yıl sayısı 7 çıkanlar: Net gözlü felsefe

Analitik, sorgulama, entelektüel, sezgisel, problem çözme

Büyük sorunları çözmek ve hayatın büyük sorularına cevaplar aramak için doğal bir içgüdüye sahip, gerçeği arayan bir bireysiniz. Yenilik, mühendislik, teknoloji, dijital iletişim, strateji, ezoterik uygulamalar ve gazeteciliği içeren kariyerlere ilgi duyuyorsunuz.

Kişisel yıl sayısı 8 çıkanlar: Para yapıcı

Azimli, hırslı, güçlü, materyalist, gururlu, organize, vicdanlı

Kendinizi hayatın erken dönemlerinde belirlediğiniz hedeflere ulaşmaya adadınız. İş, emlak geliştirme, liderlik, hukuk, proje yönetimi, bankacılık, finans ve emlak alanlarındaki kariyerlere ilgi duyuyorsunuz.

Kişisel yıl sayısı 9 çıkanlar: Anlayışlı bakıcı

Cömert, kibar, yardımsever, (çok) yaratıcı, sabırlı, tutkulu

Gezegene ve diğer insanlara yardım etmek isteyen adil ve şefkatli bir bireysiniz. Öğretim, danışmanlık, sosyal hizmet, hukuk, yaratıcı sanatlar, İK, devlet işleri ve fitness alanlarındaki kariyerlere ilgi duyuyorsunuz.

Kişisel yıl sayısı 11 çıkanlar: Sezgisel İlham Verici

Sezgisel, ilham verici, algısal, açık fikirli

11’in ek faydalarıyla birlikte 2 numaranın tüm özelliklerine sahipsiniz. Bu, başkalarının hayatlarını iyileştirmelerine ve kendilerinin en iyi versiyonu olmalarına yardımcı olmaya çalışan, canlandırıcı bir birey olduğunuz anlamına gelir. Yaşam koçluğu, terapi, film ve TV, yazarlık, şifa, ezoterik uygulamalar, spor, politika ve buluş alanlarındaki kariyerlere ilgi duyuyorsunuz.

Kişisel yıl sayısı 22 çıkanlar: Pratik vizyoner

İdealist, odaklı, vizyon sahibi, hayal gücü kuvvetli, pratik, mükemmeli arayan


22’nin ek faydalarıyla birlikte 4 sayısının tüm özelliklerine sahipsiniz. Siz, herhangi bir fikri hayata geçirmek için hem hayal gücüne hem de dürtüye sahip ~tezahür eden~ bir bireysiniz. Çevrecilik, mühendislik, teknoloji, mimari, sağlık hizmetleri, yenilikçilik ve politika içeren kariyerlere ilgi duyuyorsunuz.

2022 Numeroloji Hesaplama: Doğum ve kişisel yıl sayısı nasıl bulunur? İndigo Dergisi’ni Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram hesaplarımızdan takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.