Oscar töreninde skandal: Will Smith sahneye çıkıp Chris Rock’a tokat attı

Los Angeles’ta gerçekleşen Oscar ödül töreninde skandal bir olay gerçekleşti. Will Smith, eşi üzerinden espri yapan Chris Rock’ı tokatladı.

will smith chris rock Video aşağıda – Bu yıl 94’üncüsü düzenlenen Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törende ödüllerden çok sahnede yaşanan olay konuşuldu. Oyuncu Will Smith sahneye çıkıp komedyen Chris Rock’a tokat attı.

Ünlü komedyen Rock, Will Smith’in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak tokat attı.  Yayıncı kuruluş olay esnasında programın sesini kapattı.


Tokat attıktan sonra yerine dönen Will Smith, sahneye doğru “Karımın adını ağzına alma” diye bağırdı. Rock’un açıklama yapma girişimini engelleyen Smith aynı ifadeleri daha sert bir şekilde söyledi.

ABD’nin Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenen ödül töreninde komedyen Chris Rock, Will Smith’in kendisi gibi oyuncu eşi Jada Pinkett hakkında bir şaka yaptı.

Adaylar ve salonda bulunan oyuncular hakkında şaka yaptığı sırada Pinkett’e yönelik “Jada seni seviyorum, ‘G.I. Jane 2’yi sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Jada Pinkett şakaya bozulduğunu belli etti

Bilindiği gibi 1997 yapımı ‘G.I. Jane’ filminde Demi Moore kafasını kazıtmış karakteriyle başroldeydi. Alopesi adı verilen saç dökülmesi rahatsızlığına sahip olan Will Smith’in eşi Jada Pinkett ise şakaya bozulduğunu belli etti.

jada pinklet

Şaka sonrası, gelenek olduğu üzere şakanın konusu olan ünlüler ekrana getirildiğinde Smith’in başta güldüğü görülürken, eşinin bu şakadan rahatsız olduğu açıkça yüzüne yansıyor.

‘Karımın adını ağzına alma’

Rock’ın bu sağlık sorunu hakkında bilgi sahibi olup olmadığı bilinmiyor. Ancak Smith bu şakanın üzerine soğuk kanlılıkla sahneye yürüyüp izleyicileri şoke eden tokadı gayet duyulabilir şekilde komedyenin yüzüne patlattı.

chris rock

Tokadı beklemediğinden olsa gerek, iki eli arkasında bağlı duran Rock darbe gelince sarsıldı. Smith bunun ardından yerine oturup “Karımın adını o s…. ağzına alma” diye bağırarak küfür etti. Rock sadece şaka yaptım demeye çalışsa da Smith küfür eşliğinde tekrarladı: “Karımın adını ağzına alma!”

Tokat sonrası Chris Rock durumu toparlamaya çalıştı

Chris Rock, Jada Pinkett Smith’in saç kesimini GI Jane isimli filmde rol alan Demi Moore’a benzettikten sonra başına gelenler karşısında şaşkınlık içinde kaldı. Rock, “Vay canına, Will Smith beni fena benzetti. Dostum bu sadece bir G.I. Jane esprisiydi” dedi.


Kameralar önünde olayın başta bir espri ve senaryo olduğu tahmin edilirken daha sonra yerine oturan Smith, “Eşimin adını o lanet olası ağzına almayacaksın” diye bağırdı. Rock da yanıt olarak, “Tabii ki de almayacağım. Televizyon tarihinin en muhteşem olayını yaşıyoruz” dedi.

Reuters’ın aktardığına göre Los Angeles polisi isim vermeden söz konusu olayda şahsın şikayetçi olmadığını ancak ilerleyen tarihlerde olursa soruşturma başlatılacağını bildirdi.

İşte o görüntüler: (Sansürsüz)

Chris Rock, tokat yediği Will Smith’ten şikayetçi olmadı

En iyi Belgesel ödülünü sunmak için sahneye çıkan Chris Rock yaşanan olay sonrası kendisine verilen görevi tamamladı.

En büyük tartışma ise olayın mizansen olup olmadığı yönündeydi. Salonda bulunan Vanity Fair yöneticilerinden biri tokadın planlanmadığını açıkladı. Tokadın ardından yayıncı kuruluşun sesi kesmesi de bunun beklenmedik bir olay olduğuna işaret ediyor.

Will Smith’in sahnede yaptığı hareket sonrası verilen arada Denzel Washington ve Bradley Cooper yanına giderek onu sakinleştirmeye çalıştı.

denzel washington

Smith’in kazandığı En İyi Erkek Oyuncu ödülünün Akademi tarafından kendisinden geri istenilebileceği konuşulanlar arasında.

Judd Apatow: Aklını kaçırdı, onu öldürebilirdi

Gecede konuklar arasında bulunan ünlü yönetmen Judd Apatow, olayla ilgili attığı Twit’te “Onu öldürebilirdi” açıklamasında bulundu. Oyuncunun tüm kontrolünü kaybettiğini belirten Apatow, paylaşımında  “Aklını kaçırdı” yorumunu yaptı.

Gerçekleşen olayın ardından En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almak için sahneye çıkan 53 yaşındaki aktör, “Bu sektörde insanların sana saygısızlık yapmasına alışmalısın. Gülüp geçmeli ve bir problem yokmuş gibi davranmalısın” açıklamasında bulundu.

Will Smith, Chris Rock haricindekilerden özür diledi

will smith oscar

Konuşmasının sonunda King Richard ekibine teşekkürlerini ileten Smith, Rock ile yaşadığı olaya ithafen “Akademi’den özür dilemek istiyorum. Aday olan tüm oyunculardan özür diliyorum” diye konuştu.


Oyuncu, “Umarım Akademi beni tekrar çağırır” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Astroloji: 28 Mart – 3 Nisan haftalık burç yorumları


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.