Pırlanta Küpe Çeşitleri ve Fiyatları

Sevdiğiniz kişiye pırlanta küpe satın almak istiyorsanız yolunuz ilk olarak Pırlanta Merkezim’e düşmeli! Siz de hem kaliteli hem de ekonomik küpe çeşitlerini satın alabilirsiniz.

Pırlanta Küpe fiyatları

Pırlanta Küpe Çeşitleri

Sevgililer Günü, doğum günü, evlilik yıldönümü ve diğer günler için en uygun hediye seçeneklerinin başında pırlanta küpe çeşitleri gelir. Tektaş, baget, fantezi, safir, yakut ve zümrüt olmak üzere farklı pırlanta küpe çeşitleri vardır. Gelin, bu ürünlerin özelliklerine yakından bakalım!

Pırlanta Tektaş Küpe

tektaş küpeler

Tıpkı yüzük gibi küpede de gönül rahatlığıyla tektaş modelleri tercih edebilirsiniz. Pırlanta tektaş küpe; yalnızca küçük bir mücevher gibi gözükse de yüzün tüm güzelliğini ortaya çıkarması ile beğeni toplar. Birbirinden değerli altın, pırlanta ve taşlarla tasarlanmış olmasıyla farkını ortaya koyar. Siz de hem aşkı hem de güzelliği yansıtan bir aksesuara sahip olmak istiyorsanız pırlanta küpeleri tercih edebilirsiniz. Modern tasarımı ve yenilikçi yüzüyle sade ama etkili bir görüntüsü vardır.

En kaliteli renge ve kesime sahip oluşuyla diğer küpe modellerine kıyasla kendisini belli eder. Hem özel gün ve gecelerde hem de günlük hayatta kullanılabilmesi ciddi bir avantajdır. Pırlanta tektaş küpe fiyatları; bin 960 TL ila 25 bin 760 TL arasında farklılık gösterir.

Pırlanta Baget Küpe

Pırlanta küpe modelleri denildiği zaman birçok kişinin aklına baget küpe geliyor. Bilhassa sıradanlıktan uzak ama gösterişli bir aksesuara sahip olmak istiyorsanız siz de baget küpe tercih edebilirsiniz. Son derece değerli bir işçilik ile tasarlanmıştır. Uzun ve ince bir görünümü vardır. Bu özelliğiyle diğer küpe modellerinden daha iyi olduğunu belli eder. Bunun yanı sıra, görür görmez hayran kalacağınız kesimi ile de kendisi için ödenen parayı sonuna kadar hak ettiğini gösterir.

Pırlanta baget küpe fiyatları; 4 bin 190 TL ila 40 bin 375 TL arasında farklılık gösterir.

Pırlanta Fantezi Küpe

pırlanta fantezi

Birçok kadın; yalnızca özel gün ve gecelerde takabileceği türden bir pırlanta küpe arıyor. Ancak, bilhassa günlük hayatınızda takabileceğiniz bir küpe arayışında iseniz ısrarla pırlanta fantezi küpeleri tavsiye ediyoruz. Sokak stilinin gözdesi olan bu küpeler sayesinde bulunduğunuz ortamın en şık kadını olacaksınız.

Pırlanta fantezi küpe kategorisinde yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz ve kendinize özgü tarzınıza yer verebileceğiniz modeller bulunuyor. Benzersiz pırlantalarla renkli taşların bir araya geldiği bu tasarımlar sayesinde kendinizi özel hissedeceksiniz. Hem klasik hem de rahat olduklarını söyleyebiliriz. Bu sayede, pırlanta fantezi küpelerin neredeyse her kıyafetinize uygun olduğunu göreceksiniz. Çok yönlü oluşu ile dikkat çeken bu küpeleri istediğiniz kıyafet ile kombin haline getirebilirsiniz. Hatta, beraber kullanıldığı elbisenin şıklığını bir üst noktaya taşıyabilen ürünler olduklarını söyleyebiliriz.

Pırlanta fantezi küpe fiyatları; bin 960 TL ila 48 bin 160 TL arasında değişkenlik gösterir.

Pırlanta Safir Küpe

Pırlanta Safir Küpe

Pırlanta küpe modelleri arasında kendisine yer bulan pırlanta safir küpe; tahmin edebileceğiniz gibi safir taşlardan imal edilmiştir. Bilhassa dış görünüşleri ile diğer küpe modellerinden daha iyi olduğunu belli eder. Özel detaylar ile biçimlenen tasarımlar; modern ve özgün nitelikler taşır. Safir taşının insan sağlığına faydalı özelliklerinden yararlanmak istiyorsanız siz de bu küpe modellerini satın alabilirsiniz. Ayrıca, safir taşının size verdiği enerjiyi sonuna kadar hissedeceksiniz. Doğadan gelen safir taşının başka hiçbir yerde bulamayacağınız parlaklığını sonuna kadar yansıtmak adına bu küpelerden birisini tercih edebilirsiniz.

Pırlanta safir küpe; zannettiğiniz gibi yalnızca özel gün ve geceler için uygun değildir. Siz de ambiyansıyla fark yaratan bu küpe modellerini günlük hayatınızda da kullanabilirsiniz. Pırlanta safir küpe fiyatları; 3 bin 192 TL ila 21 bin 336 TL arasında farklılık gösterir.

Pırlanta Yakut Küpe

yakut

Pırlanta küpe çeşitleri arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız yakut küpeleri gördükten sonra işinizin daha da zorlaşacağını bilmelisiniz. Çivi modelden sallantılı modellere kadar farklı seçenekleri önünüze seren bu kategori ile en güzel aksesuarlardan birisine sahip olacaksınız. Kırmızı rengin cazibesine sahip olan pırlanta yakut küpe; sevdiği kişiye romantik bir hediye satın almak isteyenlere hitap ediyor. Kırmızı ve ışıltılı giyim parçalarıyla beraber ortaya eşsiz kombinler çıkarabilirsiniz. Bunun yanı sıra, yakut taşının enerji ve şans getirdiği bilinir. Küpe modellerinin yalnızca bu özelliği dahi fark yaratır. Sonsuz bir ışıltıya sahip olan yakut taşı sizi büyüleyecektir.

Pırlanta yakut küpe fiyatları; 2 bin 800 TL ila 18 bin 760 TL arasında farklılık gösterir.

Pırlanta Zümrüt Küpe

zümrüt

Zümrüt; masalların ve efsanelerin taşı olarak bilinir. Yeşilin en güzel tonlarını bünyesinde barındırır. Yaydığı enerji ile dikkat çeker. Doğal bir ihtişama sahip olması, güçlü yapısı ve renk tonları ile diğer küpelere kıyasla farkını belli eder. Damla ve oval kesimler çok fazla tercih edilir. Buna ek olarak, baget ve diğer formlar da özgün arayışlar içerisinde olanlara hitap eder.

Pırlanta zümrüt küpe fiyatları; 2 bin 912 TL ile 11 bin 760 TL arasında farklılık gösterir.

Pırlanta Küpe Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Pırlanta küpe seçerken dikkat edilmesi gerekenler arasında;

  • Pırlanta küpe fiyatları
  • Karat ağırlığı, berraklık, renk ve kesim
  • Pırlanta sertifikası
  • Kişisel zevkler ve tercihler
  • Hediye olarak alınacak ise karşıdaki kişinin beğenip beğenmeyeceği

gibi kriterler yer alır.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.