Astroloji: İkizler burcunda Merkür Retrosu burç yorumları

Astroloji: İkizler burcunda Merkür Retrosu burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 10 Mayıs – 4 Haziran İkizler burcunda Merkür Retrosu burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Merkür Retro genel etkileri:

 

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Yakın arkadaşlarınız, kardeşleriniz, komşularınız ve paranız, maddi değerlerinizle ilgili sınavlardan geçebilirsiniz. Bazı sakladığınız sırlar açığa çıkabilir, sizden gizlenenlerle karşılaşmak ruhunuzu biraz yorabilir. İş yerinizdeki sözleşmeler, iş alımları ya da mülakatlar sırasında yaşanılan bazı sıkıntılarda gündeminizde olabilir. Yolculuklar sırasında bavul kaybetme, uçağı kaçırma gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.


Merkür Retrosu sürecinde ailenizle ilgili iletişim aksaklıkları yaşamanız söz konusu olabilir. Karşı cins tarafından da yanlış anlaşılabilirsiniz. Ani seyahatlere çıkabilir, çıktığınız seyahatlerde konaklama ve yolculuğunuzla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Kaybolan bavullara dikkat!

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Finansal konular, maddi değerleriniz ciddi anlamda zorlanacak gibi görünüyor. Borç para vermemeye dikkat etmeniz gereken bir dönemden geçerken, verdiğiniz parayı geri alamamak ruhunuzu zorlayabilir. Ayrıca bu döngü içerisinde dış görünüşünüzle ilgili bakımlarınızı güvenilir ve her zamanki gittiğiniz yerlerde yaptırmaya özen göstermelisiniz.

10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlıyor. Merkür, ikinci yani para evinizi etkileyecek. Bu dönemde ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta güçlük çekebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol edemeyeceksiniz. Hesapta olmayan masraflar canınızı sıkabilir. Retro bitiş tarihine kadar alışverişlerinizde dikkatli olun. Elektronik aletlerle ilgili konulara dikkat!

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: 4 Haziran’a kadar devam edecek bu süreçte özellikle siz İkizler burçlarının çok dikkat etmeleri gerekiyor. Kazalara, özellikle iletişim kazalarına ve gerginliklere karşı dikkatli olun. Bazı kronik rahatsızlıklarınız, yakınlarınızın hastane ve ameliyat süreçleri de tetiklenebilir. İkili ilişkiler açısından sırlarınıza çok dikkat etmelisiniz, söyledikleriniz hiç olmayacak kişilerin kulaklarına gidebilir aman dikkat. Bunun haricinde katıldığınız pek çok çevrede olmayacak sözler söylemeniz yanlış anlaşılmanıza da sebep olabilir aman dikkat!

Merkür sizin 1’inci evinizde gerileyecek. Dış görünüşünüz ve imajınızla ilgili konularda etkili olacak retro hareket dikkatinizi dağıtacak ve kendinizi dış dünyaya ifade etmekte zorlanacaksınız. Merkür sizin burcunuzda geri gideceğinden, yazılı ve sözlü iletişim konularında her zamankinden daha dikkatli olmanızda fayda var. Kaybolan mail’lere ve yanlışlıkla silinen dosyalara dikkat!

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Hastaneler, kapalı alanlar, kronik rahatsızlıklar hem sizi hem de çevrenizdeki pek çok kişiyi etkileyecekmiş gibi görünüyor. Tüm bunların yanında zaman zaman uykusuz geceler ya da düşüncelerinizin arasından çıkamıyormuşsunuz gibi bir ruh hali sizi bulabilir. Eğer ki kronik psikolojik olan durumlar söz konusuysa mutlaka hekimlerden yardım almalısınız.

Merkür retrosu 4 Haziran’a kadar iç dünyanızı etkiliyor olacak. Gerileme süreci boyunca kabuğunuza çekilebilir ve geçmişle ilgili konular sizi derin düşüncelere sevk edebilir. Geçmişte tanıdığınız ve yeniden karşınıza çıkacak kişiler kafanızı karıştırabilir, yanlış kararlar almanıza sebep olabilir. Yarım kalmış aşklara dikkat!

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Merkür retrosu 11. Evinizi yani ortaklıklar alanınızı etkiliyor. Beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi etkileyecek Merkür retrosu döneminde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli ve olası fikir ayrılıklarını hoşgörü ile çözmeye çalışmalısınız. Elektronik aletleriniz arızalanabileceğinden bilgileri yedeklemekte fayda var. Yanlış anlaşılmalara dikkat!

Kim dost kim düşman anlamlandıracaksınız. Kariyerinize yardımcı olmak niyetiyle vaat verenlerden tutun da, hayallerinizi ve içinizde saklı tuttuğunuz hayallerinizi kullanmak isteyenlere karşı temkinli olmalısınız. Aşk hayatınızda da yaşadığınız bazı hayal kırıklıkları yerine artık belki sizi hak eden enerjiler ve kişilerle yol almak isteyebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu yorumu

Başak burç yorumları: Merkür retrosu sizin 10. evinizi, yani kariyer alanlarınızı etkileyecek. Ekip arkadaşlarınız ve üstlerinizle anlaşmanız zorlaşacak ve kendinizi onlara ifade etmekte zorlanacaksınız. Bu dönemde yarım kalmış projelere geri dönmek ve tamamlamak harika sonuç verecektir. Kariyerle ilgili kararlara dikkat!

İş hayatınızda değişen enerjiler sizi biraz yorabilir. Yöneticileriniz değişebilir, yöneticilerinizin size karşı olan tutumları ve iş yerinizde hukuksal sorun ve sözleşmeler ruhunuzu sıkabilir. Eğer ki kendi işinizin patronuysanız girdiğiniz projelerin zeminini hazırlamanız gereken önemli bir süreçten geçebilirsiniz.


terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Merkür retrosu 9. evinizi yani yurtdışı ve eğitim konularınızı etkiliyor. Retro dönemde eğitim ve hukuk alanında evraklarınızda oluşabilecek aksaklıklara dikkat etmelisiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminize gelirken, miras, kira geliri, başkalarından gelen paralarla ilgili konularda değişiklikler oluşabilir. Bankacılık işlemlerine dikkat!

4 Haziran’a kadar devam edecek bu süreçte kendinizi hukuksal konularla mücadeleler, alamadığınız haklarınızla ilgili bir döngünün içerisinde artık sonuca yaklaşmış olarak bulabilirsiniz. Yabancı ülkeler, prosedürler, ortaklarınızın girişeceği konular ve yer değişiklikleriyle ilgili son bir dönemecin içerisinde bulunabilirsiniz. Vatandaşlık ve haklarınızla ve pasaport işlemlerinizle ilgili girişimlerde umulmadık sıkıntılar oluşabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumu

Akrep burç yorumları: Merkür retrosu 8. Evinizi yani ortak paralar, doğum ve yenilik alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde uzun zamandır haber alamadığınız kişilerle yeniden iletişime geçebilirsiniz. Uzak akrabalarınızın sağlık sorunlarından haberdar olabilirsiniz. İş arayanlar eski işlerine geri dönme şansıyla karşılaşabilir. Önünüze çıkacak tüm fırsatlara dikkat!

4 Haziran’a kadar devam edecek bu süreçte borçlar, kredi faiz, vergi ve alacaklı olan unuttuğunuz pek çok şey gündeminizde olabilir. Bir anda çıkan borçlar ruhunuzu sıkabilir. Ameliyat, operasyonlar, eşinizin bazı sıkıntıları da söz konusuyken tüm bu süreçler içinde ruhunuzu rahatlatacak aktivitelere yönelmek size iyi gelebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Merkür retrosu 7’nci evinizde gerçekliyor; yani ikili ilişkiler alanınızda gerileme yaşanacak. Retro döneminde partnerinizle aranızda çıkacak anlaşmazlıklar gündeminize oturabilir. Ufak kıskançlıkları ya da yanlış anlaşılmaları gereksiz yere uzatmamaya dikkat edin. Merkür retrosu eski aşklarınızı yeniden karşınıza çıkartarak kafanızı karıştırabilir. Sağlığa ve boğaz bölgesine dikkat!

4 Haziran’a kadar devam edecek bu süreçte kim dost kim düşmanınız gözler önünde olacak. Geçmişten kalan pek çok konunun gündeminizde olduğunu fark ettiğiniz bir döngüden geçerken, bazı dostluklarınızı bitirme kararı alabilirsiniz. Evliliğiniz veya müstakbel eşinizle ilgili olan konularda da gerginliğe açık bir süreçten geçebilirsiniz. Çıkış yolu bulamayanlar mutlaka evlilik danışmanlarından yardım almalı.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumu

Oğlak burç yorumları: Merkür retrosu 6. evinizi yani günlük rutin işlerinizi etkileyecek. Bu gerileme sizi hızlandıracak ve çok yoğun bir iş temposuna girmenize neden olacak. Artan tempo ile birlikte yaşayacağınız stres bedeninize olumsuz yansıyabilir ve bu dönemde hastalıklara daha açık bir duruma gelebilirsiniz. Yeni sorumluluklar sizleri bekliyor. Aşkta ani gelişmelere dikkat!

4 Haziran’a kadar devam edecek bu süreçte çalışma arkadaşlarınız, takım arkadaşlarınızla ilgili önemli olaylar yaşanabilecek bir dönemden geçebilirsiniz. İş yerinizde çıkan konuların hafta sonuna kadar olan süreçte hem kariyerinize hem de yöneticilerinizle aranızda oluşacak sıkıntılara sebep olmaması için daha temkinli olmanızda fayda var. Sağlığınız ve eski kronik döngüleriniz tetiklenebilir. Kendinizi evinizin içerisinde çıkan birtakım arızalarla boğuşurken bulabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Merkür 5. evinizde yani aşk ve sanat alanlarınızda geri gidiyor. Bu dönemde sevgilinizle ilgili konuları gereksiz bir şekilde büyütebilirsiniz. Retro tarihlerde ilişkinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçının. Çocukları olanlar retro sürecinde karar almaktan kaçınmalı… Bu süreçte eski aşklara da dikkat!

4 Haziran’a kadar devam edecek bu süreçte aşk hayatınızdaki bazı sırlar ortaya çıkabilir. Beraberliklerinizde zihninizin karışacağı bir döngüden geçerken, bazı Kova burçlarının beraberlikleri olaylı şekilde bitebilir ve ruhunuz yorulabilir. Çocukları olan Kova burçlarıysa onların sağlık sıkıntıları ve gerginlikleriyle karşılaşabilirler ve özel olarak ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumu

Balık burç yorumları: Merkür retrosu 4. evinizi yani ev ve aile ile ilgili konuları etkiliyor. Evinizde yarım bıraktığınız tadilat, onarım ve bakım işlerine yeniden başlamak için harika bir zaman dilimi! Retro dönemde ailenizle yaşayabileceğiniz iletişim aksaklıklarına hazır olmalı ve anlaşmazlıkları sakin bir şekilde çözmelisiniz. Kısa yolculuklara dikkat!


4 Haziran’a kadar devam edecek bu süreçte evinizin içerisinde çıkabilecek arızalar açısından zorlandığınız bir süreçten geçebilirsiniz. Ebeveynleriniz arasında çıkan problemlerden yorulabilir, kendinizi anne ya da babanızın sağlık sıkıntılarıyla ilgilenirken bulabilirsiniz. Yeni projeleriniz hız kazanırken hafta başında biraz kendinizi iç dünyanızdaki sıkıntılar sebebiyle zorlanırken bulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru hem iş hayatı, hem katılacağınız organizasyonlar hem de dostlarınızdan alacağınız desteklerle birlikte umulmadık fırsatlara kapınızı açabilirsiniz.

Astroloji | Doğum tarihine göre Numeroloji analizi – Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.