Işıltınızı Venta Pırlanta ile Keşfedin

Tarzınızın tamamlayıcı parçaları, zarafetinize zarafet katan aksesuarlar ile kombinlerinizle özel olarak kullanabileceğiniz farklı model ve tasarımlarıyla Venta Pırlanta aracılığıyla sizlerle buluşuyor.

Venta Pırlanta

Özel günlerinizde eşlik ettiği gibi günlük kombinlerinizde de tercih edebileceğiniz modeller hem tarzınızı tamamlayarak şık bir görünüm kazandırır hem de ışıltısıyla dikkatleri daima üzerinizde tutar. Yüzük, bileklik, alyans, kolye, küpe modellerinde beğenilerinize sunulan bu modeller farklı tarz, tasarım ve maden seçenekleriyle dikkat çeker. Venta Pırlanta zengin ürün seçeneği ile farklı tarzlara hitap ederek, aksesuarlarınız ve kombininizle tam bütünlük kurarak stilinize ışığıyla zarafet katar. Düğün setleri olarak takım halinde alabileceğiniz gibi altın veya pırlanta bileklik, kolye, yüzük, küpe gibi tek parça şeklinde ürünler de mevcut olup, satın alınabilir. Özellikle hassas bir cilde sahipseniz altın bileklik, küpe, kolye seçenekleri teninizle güzel bir uyum yakaladığı gibi hassasiyetinize de özen gösterir.

Tarzınızın Naif Parçası Kolye Modelleri

İnsanların birbirinden farklı tercihleri, zevkleri ve tarzları bulunur. Kıyafetten, aksesuara her alanda bu faktörler belirleyici bir etmen oluyor. Aksesuarlarda bu seçimlerde modeller etkili olduğu gibi aynı zamanda üretildiği maden de belirleyici bir rol oynuyor. Kullanılan materyal gidilecek olan davete, etkinliğe göre değişiklik gösterir. 2,32 karat pırlanta gerdanlık aşağıya doğru birleşen iki uç tasarımıyla özellikle de v yaka kıyafet kombinlerinde şık, hoş bir duruş sergiler. Pırlanta kolye renk tonuyla lacivert, saks mavisi, siyah, kırmızı renge sahip elbise ve kıyafetlerle güzel bir uyum yakalayarak kombinizle akıcı bir bütünlük oluşturur. Altın kolye modelleri günlük kombinlerde tercih edilerek, tarzınızda farklı detaylara yer verebilirsiniz. Kolyeler sadece Venta Pırlanta’da kadınlar için bulunmuyor, erkeklerin de kombinlerinde kullanabileceği modeller mevcut. Gümüş erkek aksesuarları modellerinden biri olan gümüş erkek yüzük ”Atlas” modeli dikkat çekici tarzı ile farklı bir hava katar.

Gümüş Erkek Yüzük “Atlas”

Gümüş Erkek Yüzük

Zarif Tasarımlarıyla Venta Pırlanta Küpeler

Aksesuarlar stili tamamlayan parçalardan olup, farklı modelleriyle takım halinde kullanabileceği gibi tek parça olarak seçilip farklı kombinasyonlar yapmaya da uygundur. Kulak aksesuarlarından olan küpe ise pırlanta, altın gibi farklı maden seçenekleri ile Venta Pırlanta’da sizlere sunuluyor. Özellikle toplu saç modellerinde küpeler öne çıkarak tarzınıza estetik bir görünüm kazandırır. Pırlanta küpe modellerini özel günler, davetler için tercih ederek şık veya klasik kombinleriniz ile birlikte kullanıp, kombininizle bütünlük yakalar. Altın küpe günlük kombinlerinizde eşlik edebilen farklı tasarımlarıyla topuz, at kuyruğu başta olmak üzere çeşit çeşit saç modelleriyle hoş bir uyum yakalar. Altın küpe modelleri arasında yer alan altın çocuk küpe ”Nazar Boncuklu” tasarım çocukların da severek kullanacağı bir model oluyor. Altın çocuk aksesuarları ciltlerinin yine hassas olduğunu bildiğimiz çocuklar tarafından rahatlıkla kullanılır.

Altın Çocuk Küpe “Nazar Boncuklu”

çocuk küpe

Zarafeti Parmaklarınıza Taşıyan Venta Pırlanta Yüzükler

Venta Pırlanta yüzük modelleri farklı kullanım amaçlarına hitap eden tasarımlara sahiptir. Pırlanta yüzük modelleri arasında bulunan 0,40 karat baget pırlanta yüzük “Voila” çerçevesinde ve halka kısmında bulunan pırlantalar ile ışıltılı, zarif bir tasarım sunuyor. Özel davet, etkinliklerde kombininizle uyum sağlayan şık tasarımıyla zarafeti parmaklarınıza taşır. Pırlanta haricinde altın yüzük olarak seçeneklerde mevcut olan Venta Pırlanta’da aradığınız veya istediğiniz modeli bularak, özgün tasarımları ile kombinlerinizde size eşlik eder. İki insanın birbirine olan aşkının, sevgisinin sembolü olan klasik model 4 mm rose altın alyans ile evliliğin değerini parmaklarınızda taşıma imkanı sunuyor. Hem kadınlar hem erkekler için ayrı tasarımlara sahip modeller bulunur. Erkekler için alyans modelleri altın erkek aksesuarları arasında yer alıp, beğenilerinize sunulur.

0.40 Karat Baget Pırlanta Yüzük “Voila”

baget pırlanta yüzük

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.