Astroloji: 23 Haziran Venüs İkizler transiti burç yorumları

Astroloji: 23 Haziran Venüs İkizler transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

venüs ikizler

Astroloji: 23 Haziran Venüs İkizler transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Genel etkiler:

Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs, 23 Haziran itibariyle İkizler burcuna geçiyor. Venüs’ün bu transiti; hareketli, sosyal, iletişim dehası İkizler burcuna geçmesiyle, ilişkilerimizde hareketlenme bekleyebiliriz. Bu dönemde aşk hayatlarımız canlanacak, mevcut ilişkilerimizde kendimizi daha iyi ifade ediyor olacağız. Eğer ilişkimiz yoksa, bu sıralarda hayatımıza yeni birileri girebilir. Eğlenceli, bol sohbetli, gezip tozmalı, kıpır kıpır bir dönemdeyiz.


Ancak, İkizlerin iletişim, mantık ve akıl burcu olduğunu aklımızdan çıkarmamız çok önemlidir. İkizler duygulara değil düşüncelere önem verir. Bu yüzden, aslında Venüs’ün kendini çok rahat hissedeceği bir konum değildir. İkizler bağlanmakta ve kendini bir ilişkiye adamakta zorlanacağı için, sadakatle ilgili sorunlar yaşayabilir. Aynı anda iki kişiden hoşlanmak, iki kişi arasında karar verememek ve kendinizi bir çıkmazda bulmak mümkündür. Kendimizi frenleyip, herkese mavi boncuk dağıtmamakta yarar vardır.

23 Haziran Venüs İkizler transiti sürecinde yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, hobilerimizle ilgilenmek, ilgimiz olan bir konu hakkında eğitim almak isteyebiliriz. Paramızı, kitaplar, yolculuklar, entelektüel uğraşlar için harcayabiliriz. Ayrıca, her türlü yazım işi, reklamcılık, tanıtım ve halkla ilişkiler faaliyeti için de mükemmel bir dönemdir.

Astroloji: 23 Haziran Venüs İkizler transiti burç yorumları

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, keyifli sohbetler edebilir, güzel zamanlar geçirebiliriz. Ayrıca önümüze bir süredir ilgilendiğimiz bir konuda eğitim fırsatları çıkabilir.

Bu dönemde kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizde başarılarınızdan ötürü getirinizi arttıracak primler kazanabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda güzel neticeler alabilirsiniz. Seyahatlerinizde, yurt dışı bağlantılı işlerinizde dikkatli olmalısınız. Küçük aksilikler yaşanabilir. Akademik hayatınızda da her şeyi iki kere kontrol etmeyi unutmayın. Sağlığınızı, özellikle bağışıklık sisteminizi ihmal etmemelisiniz.

Ayrıca Güneş Yengeç transiti başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte aile ve ev konularınız gündemde olacak. Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenizdeki bir problem olumlu sonuçlanabilir. Aile mülkleriyle ilgili bir sorun bu dönemde çözülebilir. Bir taşınma söz konusu olabilir. Tek başına yaşamaya karar verebilirsin. Ya da bu dönemde, evden çalışmaya karar vermen de gündeme gelebilir. Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni bir para kaynağımız ortaya çıkabilir. Aynı anda iki ayrı işten para kazanmaya başlayabiliriz. Yeni tanıştığımız bir kişi bize karlı bir yatırım fırsatı sunabilir. İşimizle ilgili yeni bir beceri kazanma fırsatı yakalayabiliriz.

Bu dönemde riskli olmadıkça yeni yatırımlar yaptığınızda daha büyük getiriler elde edebilirsiniz. Riskli durumlardan kaçınmanız gereklidir. Dolunay beklenmedik bir harcama çıkartabilir. Bu sizin olmasa bile eşinizin ya da ailenizden birinin borcu olabilir. Her zaman elinizde para tutmaya özen gösterin. Dostlarınız tarafından umulmadık bir davranış görebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi güvenilir sanmanız bazen yanılmanıza sebep olabilir. Samimi bulmadığınız kişileri hayatınızdan ayıklayabilirsiniz. İletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Ayrıca Güneş Yengeç transiti başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte iletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir. Sabit olan bazı fikirleriniz tek tek değişecek. Yeni eğitimler, yeni çevreler hayatınıza girebilir. Yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: 23 Haziran tarihinde Venüs sizin burcunuza geçiyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremiz tarafından çok çekici bulunabileceğimiz, sözlerimiz ve zekâmız ile herkesin takdirini kazanabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bu süreçte, bize daha sonraki zamanlarda yarar sağlayacak birçok önemli kişiyle tanışabilir, çevremizi genişletebiliriz.

Bu dönemde İnsanlar gözünü sizden alamayabilir. Adeta parıldayacağınız bir dönemdesiniz. Kalbiniz boşsa artık bu boşluk dolabilir. Estetik veya dış görünüşünüzde değişiklikler yaptırmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. İlişki ve evlilik dünyanızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle olan diyaloglarınız sert olabilir. Bu tarih yakınlarda sorunları çözmek yerine biraz daha arka planda kalıp tepkisiz kalmanız daha iyi olacaktır.

Ayrıca Güneş Yengeç transiti başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte ekonomik durumunuz güçleniyor. Beklediğinizden daha fazla gelir artışı yaşayabilirsiniz. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Bu süreçte büyük yatırımlar için adımlar atabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal olarak hareketli bir dönemdeyiz. Zihnimiz özellikle ikili ilişkiler konularında bir karmaşa yaşıyor olabilir. Hayatımızdaki kişiler hakkında bir karar vermek durumunda olabiliriz. Gözlerden uzakta yaşamak istediğimiz bir ilişkimiz olabilir.

Bu dönemde geçmiş ilişkinizden biri tekrardan size geri dönmek isteyebilir. Sağlığınıza vakit harcayabilirsiniz. Sağlık problemlerine dikkat! Ofis içinde gergin olabilirsiniz. Otoriter davranmamaya özen gösterin. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızı dinlemek zor olabilir. Yanlış kararlar almamaya dikkat edin.

Ayrıca Güneş sizin burcunuzda seyahatine başladı. Yani artık bir ay boyunca sizlerin dönemi. Doğum günlerinizi kutlama zamanı başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte Güneş hayatınızın her alanında size destek verecek. Fakat önce ben demelisiniz! Siz gerçekten bu hayattan ne istiyorsunuz bunun farkına vardığınız zaman mutlu olacaksınızdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, birçok yeni insanla tanışabileceğimiz keyifli bir dönemdeyiz. İlişkimiz yoksa entelektüel çevrelere girebilir, bu ortamlarda tanışacağımız kişilerle yeni bir şeylere başlayabiliriz.

Şansınızın son derece açık olduğu bir dönemdesiniz. Hayatınızda hangi konuya önem veriyorsanız isteklerinizin gerçekleştiğini görebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Aşk hayatınızda agresif durumlar olabilir. Partnerinizle aranızda ufak bir şeyden dolayı gerginlik yaşanabilir. Belki de aranızdaki iletişim kopukluğu yanlış anlaşılmalara sebep olmuş olabilir. Çocuğunuzla ilgili de stresli anlar yaşayabilirsiniz.

Ayrıca Güneş Yengeç transiti başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte hem sağlığınız hem psikolojik durumunuz iyiye gidiyor. Karamsarlık yok yerine yüzü gülen bir Aslan burcu var. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha enerjik ve zinde hissedecekleri bir dönemde olacaklar. Geçmişin hesabını yapabilir, korkularından arınmak, zihinsel bir temizlik yapmak için çaba gösterebilirsin. Psikoloji, kişisel gelişim konularına yönelebilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmak için son derece uygun bir dönemdesiniz.

başak burcu

Başak burcu yorumu

Başak burç yorumları: Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte hareketli ve heyecanlı bir döneme giriyoruz. Zekâmız ve becerilerimiz ile parlama şansını yakalayabiliriz. Aynı anda birçok projeyi kolayca halledebilmemiz, üstlerimizin takdirini toplamamızı sağlayabilir. Bu dönemde yeni iş teklifleri almamız söz konusu olabilir.


Bu dönemde kariyerinizde en güzel zamanlarınızı yaşayabilirsiniz. Hem maddi hem manevi getirisi yüksek bir iş kapınızı çalabilir. Aile içinde gerginliklere dikkat! Aile bireylerinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Evin içinde riskli işlerden sakının. Ufak kazalara açık bir dönemde olabilirsiniz. İlişkiniz konusunda fazla hayalci davranmanız gerçeklerle yüzleştiğinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Eşinizi veya sevgilinizi kafanızdaki hayale göre konumlandırdığınızda aslında beklentinizi karşılamayan biri olduğunu fark edebilirsiniz.

Ayrıca Güneş Yengeç transiti başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte sosyal yönünüz ön planda olacak. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacaksınız. Eğitim başarısı da olabilir kariyer başarısı da ama sonuç her türlü güzel olacak. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz. Hedeflerinde ve gelecek planlarında dönüşümler yaşanabilir. Yeni projelerde yer alabilir, sosyal çevrenden destek görebilirsin.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları yakalamamız mümkündür. Çok sayıda uzun yolculuk yapabilir, bu yolculuklar sırasında birçok yeni insanla tanışabiliriz. Eğitimler, seminerler ve akademik açıdan çok şanslı olduğumuz bir dönemdeyiz.

Bu dönemde akademik yaşantınızda, sınavlarınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir gönül ilişkisine de başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler.

Ayrıca Güneş Yengeç transiti başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. İş hayatındaki zorluklara göğüs gererseniz sonucunu fazlasıyla alacaksınız. Çalışmıyorsanız gelecekle ilgili yapmak istedikleriniz için destek bulabilirsiniz. Eğer iş arıyorsan, bu dönemde iş bulma ihtimalin var. Ev ya da yaşadığın şehri değiştirme konusu da gündeme gelebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumu

Akrep burç yorumları: Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda önümüze birden fazla yeni girişim fırsatları çıkabilir. Kendimizi risk almaya daha hazır ve yeniliklere daha açık hissedebiliriz. Eşimizin para kaynakları beklenmedik bir şekilde artabilir.

Bu dönemde miras haberleri alabilirsiniz. Bu konu uzun süredir varsa sizin lehinize sonuçlanabilir. Miras haricinde ekonomik durumunuzu geliştirecek yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir. Gelirinizin size yetmediğin düşünmek depresif hissetmenize neden olabilir. Yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararları olumlu çıkabilir.

Ayrıca Güneş Yengeç transiti başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararı olumlu çıkabilir. Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, yurt dışı seyahatleri yapabilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz. Fikirlerin ile takdir edilebilir, önemli kişilerin dikkatini çekebilirsin. Eğer eğitimine devam ediyorsan bu sene senin için bir başarı yılı olabilir. Yeni bir eğitim için yurt dışına çıkabilirsin. Yurt dışı ile ilgili bir iş söz konusu olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde eğlenceli ve hareketli bir döneme giriyoruz. Partnerimiz ile keyifli bir zaman geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza birlikte çok eğleneceğimiz, sohbetinden keyif alacağımız yeni birisi girebilir. Yeni bir ortaklığa imza atabiliriz.

İlişkinizde ve evliliğinizde ayaklarınız yerden kesiliyor. Bu dönemi not alın. Evlilik tekliflerine hazır olun. Evliliğinin bittiğini düşünenler büyük bir aşkla her şeye tekrardan başlayabilir. Aklınıza gelmeyecek güzellikte bir dönem yaşayacaksınız. Ortaklıkla iş açmış olanlarınız varsa inanılmaz bir maddi getirisi olan işe imza atabilirsiniz. Giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir.

Ayrıca Güneş Yengeç transiti başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir. Az harcama yaptıkça elinizde para kaldığını göreceksinizdir. Bu dönemde yeni bir krediye başvurman, miras, vergi, sigorta gibi konularda hareketlenmeler olabilir. Bu tutulmayla sürpriz, yeni ve sizi sevindirecek bir finansal gelişme yaşayabilirsiniz. Ancak yine de güvenliğinizi tehlikeye atacak miktarda borç vermemeli, temkinli davranmalısınız. Uzun süredir devam eden bir alacak-verecek meselesi sona erebilir ve sizleri biraz rahatlatabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumu

Oğlak burç yorumları: Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında heyecanlı ve hareketli bir döneme giriyoruz. İş yerimizde yeni insanlarla çalışmaya başlayabiliriz. Entelektüel kapasitemizi kullanmamızı gerektiren yeni projelere dahil olabiliriz. Sağlık konusunda, zihinsel olarak kendimizi çok yormamaya çalışmalı, sinirlerimize dikkat etmeliyiz.

Psikolojik olarak mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularda güzel gelişmeler yaşadıkça sizde artık mutlu oluyorsunuz. Ofis ortamında terfi alabilirsiniz. Maaşınızda ciddi artışlar yaşayabilirsiniz. İlişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz.

Ayrıca Güneş Yengeç transiti başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte ilişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz. Mevcut ilişkilerinde güven sorunu yaşıyorsan, bu defa sonlandırmaya karar verebilirsin. Ya da partnerinle evlilik yolunda bir adım atabilirsiniz. Eğer ilişkin yoksa evlenmeyi düşünebileceğin birisi hayatına girebilir. Bekarsan hayatına kalıcı bir ilişki yaşayacağın biri girebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen, evlilik kararı alabilir ve hatta nikah masasına oturabilirsin. Eğer zaten evliysen, eşin senin için büyük bir destek kaynağı haline gelebilir. Ancak karşılıklı olarak birbirinize baskı uygulamaktan kaçınmalı, sorunları büyütmeden birlikte konuşarak çözmeyi denemelisiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkileri açısından hareketli bir döneme giriyoruz. İlişkimiz yoksa, aynı anda birçok kişiden etkilenebilir, seçim yapmakta zorlanabiliriz. Mevcut ilişkimizde, çok eğleneceğimiz, birlikte gezip tozacağımız bir süreçteyiz. Hobilerimiz ile ilgili eğlenceli eğitimlere katılmamız mümkündür.

Aşk hayatınızdaki şans inanamayacağınız şekilde açılacaktır. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi gelirinizdeki artış gözünüzü boyayabilir. Hayallerinizdeki imkanlara sahip olabileceğiniz hissine kapılabilirsiniz. Sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zinde olacaksınız. Yaptığınız işlerle ilgili başarılarınız konuşulabilir.

Ayrıca Güneş Yengeç transiti başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal zinde olacaksınız. Ofiste başarılarınız konuşulabilir. Bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ya da yeni iş arkadaşları ile çalışmaya başlayabilirsin. Psikolojik olarak arınacağınız bir dönemde olacaksınız. Yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumu

Balık burç yorumları: Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle eğlenceli, bol sohbetli, fikir alışverişleri yapacağımız bir döneme giriyoruz. Bu dönemde eve giren çıkan sayısı artabilir. Çok sayıda misafir ağırlayabilir, arkadaşlarımız ile ev ortamında keyifli sohbetler yapabiliriz.

Aileyi ilgilendiren maddi gelişmeler yaşanabilir. Aile içine yeni bir birey de dahil olabilir. Bir evlilik ya da bir bebek gibi gelişmeler yaşanabilir. Duygusallığınız daha ön planda olabilir. Daha kırılgan bir dönemden geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Çocuğunuzla ilgili istekleriniz için harekete geçebilirsiniz.


Ayrıca Güneş Yengeç transiti başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Aşk Balık burçlarının kapısını çalıyor. Eğer hayatında biri varsa, bu ilişki resmiyete dökülebilir ve evliliğe doğru uzanabilir. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için son derece uygun bir dönem. Kısa süre içinde hamilelik haberi gelebilir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramTelegram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.