Deniz Zeyrek’ten AKP’li Tevfik Göksu’ya akaryakıt çıkışı

Gazeteci Deniz Zeyrek, AKP’li Tevfik Göksu’nun İstanbul’daki trafik sorunu hakkında eleştiriler getirdiği sırada akaryakıt fiyatlarını hatırlattı.

deniz zeyrek

Video aşağıda – Deniz Zeyrek’ten AKP’li Tevfik Göksu’ya akaryakıt çıkışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, HaberTürk TV’ye konuk oldu. Göksu, 3 yıldır görevde olan İBB yönetiminin kentteki trafik sorununu çözmemesini eleştirdi.



Bu sırada Gazeteci Deniz Zeyrek, “İktidarınız sayesinde biraz çıktı benzin parasından dolayı” dedi. Bu çıkışı duyan Göksu biraz duraksadıktan sonra Zeyrek’e cevap vermeden konuşmasına devam etti.

AKP’li Kadın Kolları Başkanı: Kriz yok, döke saça kullanabiliyoruz


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 20 yıldır ilkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan bağımsız bir medya kuruluşudur. Amacımız: Gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonumuz: Okurlarımızda sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerlerimiz: Dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın çevrimiçi yayınlarından biri olarak, iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul eder. Bu doğrultuda Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İndigo Dergisi ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildirgeyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya toplumsal köken, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.