Tarım Kredi Kooperatif marketinden aldığı un paketini açınca şok oldu!

Tarım Kredi Kooperatif marketinden aldığı un paketini açınca şaştı kaldı: “Takoz olarak arabanın arkasına koyacağım. Ben bir eşeklik ettim. Tövbeler tövbesi artık reisin dediği yerden almam!”

tarım kredi un

Video aşağıda – Tarım Kredi Kooperatif marketinden aldığı un paketini açınca şok oldu!

Kahramanmaraş’ta Tarım Kredi Kooperatifi’nden un alan vatandaş şoke oldu. Vatandaş, “Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden vallahi almam” diyerek isyan etti.


Erdoğan yaptığı bir açıklamada, Tarım Kredi Kooperatifleri kurumlarının kar amaçlı kurulmadığını vurgulayıp, bu marketlerdeki ürünlerin fiyatlarının indirilmesi talimatını vermişti. Bunun üzerine ülke genelindeki 1400 Tarım Kredi Kooperatif marketi şubesinde 30’dan fazla üründe fiyatların indirileceği ve indirim uygulamasının 15 Ağustos’ta başlayacağı duyurulmuştu. Ancak indirimin başladığı gün, bazı ürünlerin fiyatında artışlar görülmüştü. Bu olayların ardından yeni bir skandal daha eklendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait bir marketten alışveriş yapan vatandaşı paylaştı.


“GÜLERİZ AĞLANCAK HALİMİZE”

CHP’li Öztunç görüntüleri, “Elbistanlı hemşerim Mustafa Bey, Erdoğan’ın önerisine uymuş ve Tarım Kredi Kooperatifi marketinden alışveriş yapmış. Ne mi olmuş? İzleyin görün. ‘Güleriz ağlanacak halimize’ dedirtecek bir video” ifadeleriyle paylaştı.

TOPAK ÇIKTI

Videoda Elbistanlı vatandaş, marketten aldığı iki paket undan birini açarak unun topak topak olduğunu gösterdi. Vatandaş, içindeki unun sertleştiği anlaşılan diğer paket için ise “Bu da takoz” dedi. Elbistanlı vatandaş, “Hiç yapmadığım bir şey yaptım. Tarım ve Kredi Kooperatifi’nden gittim, ucuz diye, hani reisim diyorsun ya ‘şu kadar ucuz, şöyle ucuz’, evet reisim, ben de gittim, alalım dedik” dedi.

“TÖVBE BİR DAHA REİSİN DEDİĞİ YERDEN ALMAM”

Vatandaş aldığı üründen memnun olmadığını ifade ederek, “Bakın, kooperatif malıymış. Bu un. Şu da takoz. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fişim de burada. İade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” diye konuştu.


İşte vatandaşın paylaştığı o görüntüler:

Görüntüler sınır kapısından: Gürcistan’dan gelip Türkiye’den bidon bidon yağ alıyorlar!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.